STOJE S LIJEVA - KRPIĆ,FEJZIĆ,DŽAFIĆ,ŠUKILOVIĆ,MEHANOVIĆ ,MEHIDIĆ
ČUČE S LIJEVA - NUKIĆ,MEŠINOVIĆ,DURAKOVIĆ,ČELIKOVĆ I MIŠIĆ.

Moderator/ica: GracanicaAA
Kažu igrači da je opravdano odsutan,ali da li je to tačno vidjećemo uskoro.tuzlac je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:23Šta se dešava sa Dofom?CityCity je napisao/la: ↑02 jul 2021, 11:34Da,ali sva tri nabrojana igrača su u neizvjesnoj poziciji.Na Hasanovića se vjerovatno ne može računati ozbiljno.Brkić vuče takođe tešku povredu,a i Doffo sve češće izostaje sa "nastave" i ima sve više i opravdanih i neopravdanih "časova".
No i pored te trojice upitnih treba računati da će u prvenstvu biti i kartona i povreda itd pa se svakako mora imati širi roster.
Ovo što sad imamo je nedovoljno i potrebna su pojačanja.Ima tu još nešto vremena za kalkulisanje i taktiziranje na tržištu ali sve manje i manje.Ući u sezonu sa probnim sparing igračima je neozbiljno.
Hvala ti.Ipak, meni to ne zvuči uvjerljivo.Igračima je rečeno i oni tako govore.Službeno nemamo nikakvu obavijest.Vojna tajna.(Ja se bojim da ga nećemo izgubiti, ako već nismo.)Lahko je čitati gazdu i kad ništa ne saopštava.Izgleda da mi "ozbiljno "podmlađujemo "ekipu.Hajde Sarajevo ,oni su ostali bez gazde ,ali što mi ,mi imamo gazdu.CityCity je napisao/la: ↑02 jul 2021, 18:27Kažu igrači da je opravdano odsutan,ali da li je to tačno vidjećemo uskoro.tuzlac je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:23Šta se dešava sa Dofom?CityCity je napisao/la: ↑02 jul 2021, 11:34
Da,ali sva tri nabrojana igrača su u neizvjesnoj poziciji.Na Hasanovića se vjerovatno ne može računati ozbiljno.Brkić vuče takođe tešku povredu,a i Doffo sve češće izostaje sa "nastave" i ima sve više i opravdanih i neopravdanih "časova".
No i pored te trojice upitnih treba računati da će u prvenstvu biti i kartona i povreda itd pa se svakako mora imati širi roster.
Ovo što sad imamo je nedovoljno i potrebna su pojačanja.Ima tu još nešto vremena za kalkulisanje i taktiziranje na tržištu ali sve manje i manje.Ući u sezonu sa probnim sparing igračima je neozbiljno.
Ja mislim da je doffo napustio...sve mi ovo cudnotuzlac je napisao/la: ↑02 jul 2021, 20:54Hvala ti.Ipak, meni to ne zvuči uvjerljivo.Igračima je rečeno i oni tako govore.Službeno nemamo nikakvu obavijest.Vojna tajna.(Ja se bojim da ga nećemo izgubiti, ako već nismo.)Lahko je čitati gazdu i kad ništa ne saopštava.Izgleda da mi "ozbiljno "podmlađujemo "ekipu.Hajde Sarajevo ,oni su ostali bez gazde ,ali što mi ,mi imamo gazdu.
Uh dobar si,da li je Musemic takav i da im te da tako kazemo drugarske odnose s igracima,daj Boze.tuzlac je napisao/la: ↑02 jul 2021, 21:15Ne vjerujem sad već pred start prvenstva da će se desiti neke značajne promjene u smislu pojačanja.Šta je tu je.Husić očito zna ono što mi ne znamo.On je na izvoru informacija.Mene su ovi jučer momci oduševili .Musemić izgleda ,Durakovića i Mešinovića hoće u prvi tim.On je u stanju pomjeriti kapacitet igrača i to je odlična činjenica.Kod Mešinovića je vidio da trči ,da se nesebično zalaže ,da igra za kolektiv.On ga očito podržava i ohrabruje.Od jučer mi je definitivno jasno da sve ovo važi i za Durakovića.Husref je vidio da on treba da stekne sigurnost i da ne bude paničaar.Uvjeren sam da će ga osloboditi i da ćemo u njemu imati pouzdanog beka po lijevoj strani.Daće Bog da se Karjašević oporavi.Bit će i klupe, makar onih 5 za izmjene.
Nije u pitanju drugarstvo.Ovo je iz domena trenerske struke.Da prepozna momka a onda da mu ukaže povjerenje.Da ga dakle i otrpi ,jer vjeruje da će momak "pročepiti".Njegov opšti odnos prema igračima je autoritativan.To je poznato.Dobro je da je on očistio svlaćionicu od lopuža i nehljebovića.I ko god od sad pa u buduće napravi ekces letiće.Njemu trebaju momci koji sebe daju za kolektiv a ne barabe i solisti.Pozitivanstav je napisao/la: ↑02 jul 2021, 21:50Uh dobar si,da li je Musemic takav i da im te da tako kazemo drugarske odnose s igracima,daj Boze.tuzlac je napisao/la: ↑02 jul 2021, 21:15Ne vjerujem sad već pred start prvenstva da će se desiti neke značajne promjene u smislu pojačanja.Šta je tu je.Husić očito zna ono što mi ne znamo.On je na izvoru informacija.Mene su ovi jučer momci oduševili .Musemić izgleda ,Durakovića i Mešinovića hoće u prvi tim.On je u stanju pomjeriti kapacitet igrača i to je odlična činjenica.Kod Mešinovića je vidio da trči ,da se nesebično zalaže ,da igra za kolektiv.On ga očito podržava i ohrabruje.Od jučer mi je definitivno jasno da sve ovo važi i za Durakovića.Husref je vidio da on treba da stekne sigurnost i da ne bude paničaar.Uvjeren sam da će ga osloboditi i da ćemo u njemu imati pouzdanog beka po lijevoj strani.Daće Bog da se Karjašević oporavi.Bit će i klupe, makar onih 5 za izmjene.
Pa Karjasevic povrijedjen![]()
Da i Karjašević je ispao.Brkić je teže povrijeđen i trčkara.Za Dofa ćemo svakako saznati, šta je po srijedi.Pozitivanstav je napisao/la: ↑02 jul 2021, 21:50Uh dobar si,da li je Musemic takav i da im te da tako kazemo drugarske odnose s igracima,daj Boze.tuzlac je napisao/la: ↑02 jul 2021, 21:15Ne vjerujem sad već pred start prvenstva da će se desiti neke značajne promjene u smislu pojačanja.Šta je tu je.Husić očito zna ono što mi ne znamo.On je na izvoru informacija.Mene su ovi jučer momci oduševili .Musemić izgleda ,Durakovića i Mešinovića hoće u prvi tim.On je u stanju pomjeriti kapacitet igrača i to je odlična činjenica.Kod Mešinovića je vidio da trči ,da se nesebično zalaže ,da igra za kolektiv.On ga očito podržava i ohrabruje.Od jučer mi je definitivno jasno da sve ovo važi i za Durakovića.Husref je vidio da on treba da stekne sigurnost i da ne bude paničaar.Uvjeren sam da će ga osloboditi i da ćemo u njemu imati pouzdanog beka po lijevoj strani.Daće Bog da se Karjašević oporavi.Bit će i klupe, makar onih 5 za izmjene.
Moze se bit autoritet i na kulturan nacin..Ne mislim nista lose o Musemicu,ali.pustimo ga da vidimo sta ce napravit.tuzlac je napisao/la: ↑02 jul 2021, 23:05Nije u pitanju drugarstvo.Ovo je iz domena trenerske struke.Da prepozna momka a onda da mu ukaže povjerenje.Da ga dakle i otrpi ,jer vjeruje da će momak "pročepiti".Njegov opšti odnos prema igračima je autoritativan.To je poznato.Dobro je da je on očistio svlaćionicu od lopuža i nehljebovića.I ko god od sad pa u buduće napravi ekces letiće.Njemu trebaju momci koji sebe daju za kolektiv a ne barabe i solisti.Pozitivanstav je napisao/la: ↑02 jul 2021, 21:50Uh dobar si,da li je Musemic takav i da im te da tako kazemo drugarske odnose s igracima,daj Boze.tuzlac je napisao/la: ↑02 jul 2021, 21:15Ne vjerujem sad već pred start prvenstva da će se desiti neke značajne promjene u smislu pojačanja.Šta je tu je.Husić očito zna ono što mi ne znamo.On je na izvoru informacija.Mene su ovi jučer momci oduševili .Musemić izgleda ,Durakovića i Mešinovića hoće u prvi tim.On je u stanju pomjeriti kapacitet igrača i to je odlična činjenica.Kod Mešinovića je vidio da trči ,da se nesebično zalaže ,da igra za kolektiv.On ga očito podržava i ohrabruje.Od jučer mi je definitivno jasno da sve ovo važi i za Durakovića.Husref je vidio da on treba da stekne sigurnost i da ne bude paničaar.Uvjeren sam da će ga osloboditi i da ćemo u njemu imati pouzdanog beka po lijevoj strani.Daće Bog da se Karjašević oporavi.Bit će i klupe, makar onih 5 za izmjene.
Gavrić se već pridružio. Što se tiče Štulića nemamo baš dobra iskustva sa tim tzv. zvijezdama. Dođu uzmu novac i uglavnom glume povrede. Vjerovatno će i sa njim biti slično.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑03 jul 2021, 12:04Izvinite na upadu, sve su prilike da ce vam Stilic doci, izgleda da je pao dogovor.
Hvala za info.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑03 jul 2021, 12:04Izvinite na upadu, sve su prilike da ce vam Stilic doci, izgleda da je pao dogovor.
Tako je.Pozitivanstav je napisao/la: ↑02 jul 2021, 23:37Moze se bit autoritet i na kulturan nacin..Ne mislim nista lose o Musemicu,ali.pustimo ga da vidimo sta ce napravit.tuzlac je napisao/la: ↑02 jul 2021, 23:05Nije u pitanju drugarstvo.Ovo je iz domena trenerske struke.Da prepozna momka a onda da mu ukaže povjerenje.Da ga dakle i otrpi ,jer vjeruje da će momak "pročepiti".Njegov opšti odnos prema igračima je autoritativan.To je poznato.Dobro je da je on očistio svlaćionicu od lopuža i nehljebovića.I ko god od sad pa u buduće napravi ekces letiće.Njemu trebaju momci koji sebe daju za kolektiv a ne barabe i solisti.Pozitivanstav je napisao/la: ↑02 jul 2021, 21:50
Uh dobar si,da li je Musemic takav i da im te da tako kazemo drugarske odnose s igracima,daj Boze.
DOBAR PAR DEFANZIVACA GAVRIĆ -KARJAŠEVIĆ.tcity055 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 12:50Gavrić se već pridružio. Što se tiče Štulića nemamo baš dobra iskustva sa tim tzv. zvijezdama. Dođu uzmu novac i uglavnom glume povrede. Vjerovatno će i sa njim biti slično.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑03 jul 2021, 12:04Izvinite na upadu, sve su prilike da ce vam Stilic doci, izgleda da je pao dogovor.
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 10 gostiju.