FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

tuzlac
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la tuzlac » 02 jul 2021, 16:35

slikaSRETAN TI 60. ROĐENDAN 04.JULI HUSREFE MUSEMIĆUslika

slika
STOJE S LIJEVA - KRPIĆ,FEJZIĆ,DŽAFIĆ,ŠUKILOVIĆ,MEHANOVIĆ ,MEHIDIĆ
ČUČE S LIJEVA - NUKIĆ,MEŠINOVIĆ,DURAKOVIĆ,ČELIKOVĆ I MIŠIĆ.

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 02 jul 2021, 18:27

tuzlac je napisao/la:
02 jul 2021, 16:23
CityCity je napisao/la:
02 jul 2021, 11:34
Pozitivanstav je napisao/la:
02 jul 2021, 05:55

Brkic,Dofo,Hasanovic,3 vazna igraca..
Da,ali sva tri nabrojana igrača su u neizvjesnoj poziciji.Na Hasanovića se vjerovatno ne može računati ozbiljno.Brkić vuče takođe tešku povredu,a i Doffo sve češće izostaje sa "nastave" i ima sve više i opravdanih i neopravdanih "časova".
No i pored te trojice upitnih treba računati da će u prvenstvu biti i kartona i povreda itd pa se svakako mora imati širi roster.
Ovo što sad imamo je nedovoljno i potrebna su pojačanja.Ima tu još nešto vremena za kalkulisanje i taktiziranje na tržištu ali sve manje i manje.Ući u sezonu sa probnim sparing igračima je neozbiljno.
Šta se dešava sa Dofom?
Kažu igrači da je opravdano odsutan,ali da li je to tačno vidjećemo uskoro.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 02 jul 2021, 20:54

CityCity je napisao/la:
02 jul 2021, 18:27
tuzlac je napisao/la:
CityCity je napisao/la:
02 jul 2021, 11:34

Da,ali sva tri nabrojana igrača su u neizvjesnoj poziciji.Na Hasanovića se vjerovatno ne može računati ozbiljno.Brkić vuče takođe tešku povredu,a i Doffo sve češće izostaje sa "nastave" i ima sve više i opravdanih i neopravdanih "časova".
No i pored te trojice upitnih treba računati da će u prvenstvu biti i kartona i povreda itd pa se svakako mora imati širi roster.
Ovo što sad imamo je nedovoljno i potrebna su pojačanja.Ima tu još nešto vremena za kalkulisanje i taktiziranje na tržištu ali sve manje i manje.Ući u sezonu sa probnim sparing igračima je neozbiljno.
Šta se dešava sa Dofom?
Hvala ti.Ipak, meni to ne zvuči uvjerljivo.Igračima je rečeno i oni tako govore.Službeno nemamo nikakvu obavijest.Vojna tajna.(Ja se bojim da ga nećemo izgubiti, ako već nismo.)Lahko je čitati gazdu i kad ništa ne saopštava.Izgleda da mi "ozbiljno "podmlađujemo "ekipu.Hajde Sarajevo ,oni su ostali bez gazde ,ali što mi ,mi imamo gazdu.

Fanatico89
Kontakt:

Post Postao/la Fanatico89 » 02 jul 2021, 21:05

tuzlac je napisao/la:
02 jul 2021, 20:54
CityCity je napisao/la:
02 jul 2021, 18:27
tuzlac je napisao/la:

Šta se dešava sa Dofom?
Hvala ti.Ipak, meni to ne zvuči uvjerljivo.Igračima je rečeno i oni tako govore.Službeno nemamo nikakvu obavijest.Vojna tajna.(Ja se bojim da ga nećemo izgubiti, ako već nismo.)Lahko je čitati gazdu i kad ništa ne saopštava.Izgleda da mi "ozbiljno "podmlađujemo "ekipu.Hajde Sarajevo ,oni su ostali bez gazde ,ali što mi ,mi imamo gazdu.
Ja mislim da je doffo napustio...sve mi ovo cudno

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 02 jul 2021, 21:09

Mozda je to jedan od nedostatka ovog kluba sto je jako zatvoren.
O svemu se pita Azmir. Naravno i treba najviše i daje.
Ali mišljenja sam da klub treba malo otvoriti prema našoj podrinjskoj dijaspori, prema navijacina. Neko udruženje, neke akcije za članove i sl. Mozda nekog sponzora, ne zbog para nego da se širi baza ljudi koji gravitiraju klubu. Fan shop zabacili gore u Simin Han u market, nece niko maksuz gore ici.
Totalno odsječen klub od navijaca, a nije da nas nema. Naprotiv, sve nas je vise iako bi moglo mnogo vise.

Ps. Eno gledam večeras po gradu klub x oragnizovo nekih prosjaka idu od covjeka do covjeka u stilu moze jedno pitanje, hocete li clansku i sl.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 02 jul 2021, 21:15

Ne vjerujem sad već pred start prvenstva da će se desiti neke značajne promjene u smislu pojačanja.Šta je tu je.Husić očito zna ono što mi ne znamo.On je na izvoru informacija.Mene su ovi jučer momci oduševili .Musemić izgleda ,Durakovića i Mešinovića hoće u prvi tim.On je u stanju pomjeriti kapacitet igrača i to je odlična činjenica.Kod Mešinovića je vidio da trči ,da se nesebično zalaže ,da igra za kolektiv.On ga očito podržava i ohrabruje.Od jučer mi je definitivno jasno da sve ovo važi i za Durakovića.Husref je vidio da on treba da stekne sigurnost i da ne bude paničaar.Uvjeren sam da će ga osloboditi i da ćemo u njemu imati pouzdanog beka po lijevoj strani.Daće Bog da se Karjašević oporavi.Bit će i klupe, makar onih 5 za izmjene.

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 02 jul 2021, 21:50

tuzlac je napisao/la:
02 jul 2021, 21:15
Ne vjerujem sad već pred start prvenstva da će se desiti neke značajne promjene u smislu pojačanja.Šta je tu je.Husić očito zna ono što mi ne znamo.On je na izvoru informacija.Mene su ovi jučer momci oduševili .Musemić izgleda ,Durakovića i Mešinovića hoće u prvi tim.On je u stanju pomjeriti kapacitet igrača i to je odlična činjenica.Kod Mešinovića je vidio da trči ,da se nesebično zalaže ,da igra za kolektiv.On ga očito podržava i ohrabruje.Od jučer mi je definitivno jasno da sve ovo važi i za Durakovića.Husref je vidio da on treba da stekne sigurnost i da ne bude paničaar.Uvjeren sam da će ga osloboditi i da ćemo u njemu imati pouzdanog beka po lijevoj strani.Daće Bog da se Karjašević oporavi.Bit će i klupe, makar onih 5 za izmjene.
Uh dobar si,da li je Musemic takav i da im te da tako kazemo drugarske odnose s igracima,daj Boze.
Pa Karjasevic povrijedjen 😏

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 02 jul 2021, 23:05

02 jul 2021, 21:50
tuzlac je napisao/la:
Uh dobar si,da li je Musemic takav i da im te da tako kazemo drugarske odnose s igracima,daj Boze.
Nije u pitanju drugarstvo.Ovo je iz domena trenerske struke.Da prepozna momka a onda da mu ukaže povjerenje.Da ga dakle i otrpi ,jer vjeruje da će momak "pročepiti".Njegov opšti odnos prema igračima je autoritativan.To je poznato.Dobro je da je on očistio svlaćionicu od lopuža i nehljebovića.I ko god od sad pa u buduće napravi ekces letiće.Njemu trebaju momci koji sebe daju za kolektiv a ne barabe i solisti.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 02 jul 2021, 23:14

tuzlac je napisao/la:
Da i Karjašević je ispao.Brkić je teže povrijeđen i trčkara.Za Dofa ćemo svakako saznati, šta je po srijedi.
Zato kažem i pored hendikepa u manjku standardnih igrača ovi momci jučer su odigrali perfektno.
Slovenci hvale igrača sa brojem 20 ,pretpostavljam da misle na A. Hasanbegovića.

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 02 jul 2021, 23:37

tuzlac je napisao/la:
02 jul 2021, 23:05
tuzlac je napisao/la:
Nije u pitanju drugarstvo.Ovo je iz domena trenerske struke.Da prepozna momka a onda da mu ukaže povjerenje.Da ga dakle i otrpi ,jer vjeruje da će momak "pročepiti".Njegov opšti odnos prema igračima je autoritativan.To je poznato.Dobro je da je on očistio svlaćionicu od lopuža i nehljebovića.I ko god od sad pa u buduće napravi ekces letiće.Njemu trebaju momci koji sebe daju za kolektiv a ne barabe i solisti.
Moze se bit autoritet i na kulturan nacin..Ne mislim nista lose o Musemicu,ali.pustimo ga da vidimo sta ce napravit.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 03 jul 2021, 02:09

Cestitke na tituli ! :bih:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 03 jul 2021, 09:40

Misllim da ce se Dofo danas prikljucit ekipi,vidim da ima avion iz Buenos Airesa za Catez 😁

A Huso ima ugovor ili ne,mora da je i on trazio vise love 😏

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 03 jul 2021, 12:04

Izvinite na upadu, sve su prilike da ce vam Stilic doci, izgleda da je pao dogovor.
Forzza Velez

tcity055
Kontakt:

Post Postao/la tcity055 » 03 jul 2021, 12:50

ManciniLevatKlasican je napisao/la:
03 jul 2021, 12:04
Izvinite na upadu, sve su prilike da ce vam Stilic doci, izgleda da je pao dogovor.
Gavrić se već pridružio. Što se tiče Štulića nemamo baš dobra iskustva sa tim tzv. zvijezdama. Dođu uzmu novac i uglavnom glume povrede. Vjerovatno će i sa njim biti slično.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 03 jul 2021, 13:47

Hvala za info.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 03 jul 2021, 13:51

Gavrić opet kod Musemića

Priključio se Tuzla Cityju
Nebojša Gavrić će prema svemu sudeći i dalje igrati u Premijer ligi BiH.
slika
03.07.21. 11:58
SAZNAJEMO
A. Čaušević

Gavrić opet kod Musemića
Gavrić je u prošloj polusezoni bio član Olimpika, a kada su Vukovi odlučili da istupe postao je slobodan fudbaler.
Iskusni veznjak se u proteklom periodu spominjao kao novi fudbaler Rudar Prijedora, a postajala je i mogućnost odlaska u Sjevernu Makedoniju gdje ga je želio novi prvoligaš, Breglanica.

Ipak, kako sada stvari stoje Gavrić će u novoj sezoni ponovo sarađivati sa Husrefom Musemićem i to u ekipi Tuzla Cityja.

Kako SportSport.ba saznaje 29-godišnjak se priključio pripremama Tuzla Cityja u Sloveniji, a u narednim danima bi trebalo biti poznato da li će i definitivno postati član tuzlanskog premijerligaša.

Inače, Gavrić je i ranije sa Musemićem. Bilo je to prije dvije godine kada je trofejni stručnjak sjedio na klupi FK Sarajevo.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 03 jul 2021, 13:59

02 jul 2021, 23:37
tuzlac je napisao/la:
02 jul 2021, 23:05

Moze se bit autoritet i na kulturan nacin..Ne mislim nista lose o Musemicu,ali.pustimo ga da vidimo sta ce napravit.
Tako je.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 03 jul 2021, 14:03

tcity055 je napisao/la:
03 jul 2021, 12:50
Gavrić se već pridružio. Što se tiče Štulića nemamo baš dobra iskustva sa tim tzv. zvijezdama. Dođu uzmu novac i uglavnom glume povrede. Vjerovatno će i sa njim biti slično.
DOBAR PAR DEFANZIVACA GAVRIĆ -KARJAŠEVIĆ.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 03 jul 2021, 14:09

DOBRO DOŠAO U FK TUZLA CITY NEBOJŠA GAVRIĆU

GAVRIĆ STIGAO U PLAVE REDOVE!
slika
3. Jula 2021.
Nebojša Gavrić je novi igrač Tuzla City, 30-godišnji veznjak nosit će plavi dres u narednom periodu.

Gavrić je bh. javnosti poznat kao fudbaler koji je nastupao za Sarajevo, a u našoj državi je nastupao za Rudar iz Ugljevika i Olimpik Sarajevo. U svojoj karijeri je nastupao i za Borac iz Čačka u kojem je ponikao, Mladost, Voždovac i Bačku. Gavrić može igrati na nekoliko pozicija u timu, a nominalna pozicija mu je na centralnom veznom.

– Nakon ispadanja Olimpika iz lige. Tuzla City mi je predstavio svoju priču i ciljeve. Bio sam oduševljen i odma smo dogovorili suradnju. Sinoć sam se priključio ekipi, jutros već prvi trening. Mogu reći da Tuzla ima dobar tim, atmosfera je zaista sjajna i siguran sam da ćemo ostvariti naše ciljeve.

press FK Tuzla City
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 03 jul 2021, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 03 jul 2021, 14:11

HAJMO SAD ŠTILIĆ........

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 10 gostiju.