AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
I ja se pitam. Lik je zavrsio s ozbiljnim fudbalom. Kao ofanzivni ne moze igrati jer nema brzinu, a i izgubio je i ono sto ga je krasilo u Romi a to je taj zadnji pas, na poziciji registe bi uzimao mjesto Tonaliu i Bennaceru. Tonali je defanzivno x puta bolji od Pjanica , kao i Bennacer a mogu raditi ono i sto Pjanic trenutno radi dodati prvom do sebe. Također uskoro puni 32 godine, a njegova plata i transfer financijski su neisplativi. Kako god okrenes los deal i mnogi bi dobili flashbackove od Biglie i njegove zadnje sezone u Milanu

- Beduin
- Kontakt:
Sve ce to biti dobro, za nadati se. Ja mislim da one tamo sezone ce nam biti goruci problem lijevo krilo, naravno ako ove sezone nadjemo pristojno desno, napadaca i 10ku. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Sad se čak i Tadić počeo spominjati.
- Beduin
- Kontakt:
J3bote zivot, mi ni na klupi u reprezentaciji nemamo 1 igraca, i ono sto je valjalo i brani odlicmo je otislo besplatno.
Tacno bez pretjerane emocije gledam utakmice Italije po prvi u zivotu.
Tacno bez pretjerane emocije gledam utakmice Italije po prvi u zivotu.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Cuj debil. Znaci, ne smijes imati ni smisla za himor ili izraziti svoje misljenje srazmjerno faktickom stanju, koje btw nije uvredljivo.
Bas dobra fora i ne daleko od istine.
Momak htio ici u slabiju i neateaktivniju ligu da bi igrao LP svake godine, i to u klub koji je odskocna daskama potencijalnim zvijezdama i Neymaru, koji je kao i Donaruma odabrao pare.
Bas dobra fora i ne daleko od istine.
Momak htio ici u slabiju i neateaktivniju ligu da bi igrao LP svake godine, i to u klub koji je odskocna daskama potencijalnim zvijezdama i Neymaru, koji je kao i Donaruma odabrao pare.
075 ❤
075 ❤
Ogromna šteta što nisu šutnuli Dollarboya i Šabanoglua davnih dana, uz vreću keša. No, lako je biti general nakon bitke. Romagnoli, Kessie ili bilo ko da ne potpiše novi ugovor do osmog, odmah na transfer listu.
Pjanić je gotov, preskup, za Milana nije, samo lupaju novinari. Dok je Milan imao 4 igrača na EP, jedan Nazio je dao 3, Atalanta 9, Chelsea najviše sa cijelih 18, City igrač manje, Bayern, Juve po 15.
Sad imaš trojicu sa EP, dok jedna Atalanta ima prvotimce Njemačke i Holandije. Mimo te trojice imaš Kessie+Bennacer koji su kvalitetni, nijednog iz J.Amerike, dok rivali imaju podosta takvih. Reality check što se tiče kvaliteta squadre, treba tu još x kvalitetnih igrača i dosta keša da bi se približili staroj slavi. Mislim gubiš tandem Dollar+Šabanoglu, umjesto da hladno uzmeš 100M+, moraš dodatne desetine miliona skršit da bi krpio za njima. Platiš golmana 15M, te novog AM još toliko - dakle koštalo te de facto 130M a realno si na istome, možda čak i slabiji
Pamti li ko, odnosno ima li iko primjer zadnjih 20 god da je mlada super zvijezda tipa Gigio otišla kao bosman?
Pjanić je gotov, preskup, za Milana nije, samo lupaju novinari. Dok je Milan imao 4 igrača na EP, jedan Nazio je dao 3, Atalanta 9, Chelsea najviše sa cijelih 18, City igrač manje, Bayern, Juve po 15.
Sad imaš trojicu sa EP, dok jedna Atalanta ima prvotimce Njemačke i Holandije. Mimo te trojice imaš Kessie+Bennacer koji su kvalitetni, nijednog iz J.Amerike, dok rivali imaju podosta takvih. Reality check što se tiče kvaliteta squadre, treba tu još x kvalitetnih igrača i dosta keša da bi se približili staroj slavi. Mislim gubiš tandem Dollar+Šabanoglu, umjesto da hladno uzmeš 100M+, moraš dodatne desetine miliona skršit da bi krpio za njima. Platiš golmana 15M, te novog AM još toliko - dakle koštalo te de facto 130M a realno si na istome, možda čak i slabiji

Pamti li ko, odnosno ima li iko primjer zadnjih 20 god da je mlada super zvijezda tipa Gigio otišla kao bosman?

Previše se vjeruje igračima i menadžerima, a njima je u cilju da izvuku što bolji ugovor i za igrače a naročito za provizije. Provizije su ,gle čuda, veće ako igrač džaba dodje u klub. Ovo je škola za Maldinia, sada ako Kessi ne želi produžiti ugovor onda brate klupa ili prodaja. Onaj predsjednik Napolija je kralj Milik na klupi i još se nije vratio u formu.....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ne klupa, klupa je premija sjedi sa igracima, tribine su optimalne i trening sa juniorima...tako se to radi...dadnes rok npr 1 septembar ne postigne se dogovor , odmah automatski tribine...
Pa smrdo od gigija i hakana ne bi ni vidjeli eura, pa bog te veselio za 4 godine do sljedeceg eura ko ziv ko mrtav...
Pa bi vidjeli kako menadjeri mole klub da igra....
Pa smrdo od gigija i hakana ne bi ni vidjeli eura, pa bog te veselio za 4 godine do sljedeceg eura ko ziv ko mrtav...
Pa bi vidjeli kako menadjeri mole klub da igra....
Druže to je los smisao za humor i pokusaj ponizavanja istog.Ok je imati slobodno misljenje i izraziti ga ali da ne vrijeđas druge. Momak je prije par godina plakao jer su gle čuda bacali lažne novčanice na njega. Izabrao je šta je izabrao i ko ga sljivi. Odličan golman koji je pao u ruke losem agentu i kojeg je nažalost ponijela pohlepa.
- Beduin
- Kontakt:
Izabrao je pare i neka je, ali onda neka i trpi sprdanciju na njegov racun, na konto para i prokletstva. Ko ga j3be.
075 ❤
075 ❤
Sad i ovdje cigane
Pa momak već ima 2 miliona. Sta oni žele da igra za dzabe ?
Ne znam stari,ali na svakom igracu cigane i traze naka manja primanja,ne kontam,rijesio si se ugovora od Donarume i Hakana to je 10+ mil godisnje samo na ta dva ugovora,rijesili su se i Laxalta i on je imao oko 1,5 mil cini mi se,rijeaio si se donarume starijeg imao 1 mil platu,eto to je vec nekih 15-ak mil na godisnjem nivou,pa zar ne mogu barem 10 uloziti u nove ugovore i ne ciganiti,ne kontam
Ni ja ne kontam to. Dovedeš igrača koji košta 30-ak miliona i trazis da igra za par stotina hiljada eura.Ako pogledas konkurenciju svi njihovi mladi supertalenti imaju 2 miliona minimum.ronaldo99 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 14:40Ne znam stari,ali na svakom igracu cigane i traze naka manja primanja,ne kontam,rijesio si se ugovora od Donarume i Hakana to je 10+ mil godisnje samo na ta dva ugovora,rijesili su se i Laxalta i on je imao oko 1,5 mil cini mi se,rijeaio si se donarume starijeg imao 1 mil platu,eto to je vec nekih 15-ak mil na godisnjem nivou,pa zar ne mogu barem 10 uloziti u nove ugovore i ne ciganiti,ne kontam
-
- Kontakt:
Mene je sve više strah da sa ovim smanjivanjem plate Tonaliju biti teško Kessiju i Calabriji produžiti ugovore sa većim platama tako da bi i oni mogli da odu. Pored toga kako ćeš dovoditi bolje igrače ako im nećeš plaćati. Ipak nije Maldini svemoguć da može svaku svoju želju dovesti u tim.
- muha milanez
- Kontakt:
Bogami ovo cigančenje je prevršilo svaku mjeru, ili pripremaju teren za "prava" pojačanja, ili je klub zaista u ****. Ne znam neki treći razlog..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..