Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Rekoh ja debilima moglo bi biti plakanja i da se smire s zaje.bancijom dok nije provjereno da smo kokuzi.
Pogotovo za 2 titule.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- svrakino1921
- Kontakt:
A jel ovo ovaj misli na Azmira da je njen prijatelj koji je pomogao sa jednom platomDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 jul 2021, 09:12Momački je potegnu, nije ni čekala da se kamere smaknu.svrakino1921 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 09:04Joooo Sabre kako eksira ovo pice
Pa to ni u mom Svrakinom po ovim kafanama nije nitko ovako odradio
Ali najjača je ova tetkica, šaptač.
Samo mi nije jasna ova teorija o nekakvom 'povratku'?
Pa Tan je čitavo vrijeme bio tu, Nama držao na užetu i gospodario situacijom.
Mora se priznati da nemamo dovoljno informacija da se sa sigurnošću kaže šta će se desiti, ali do tada je sve ovo cirkus i predstava za nas krezube navijače mtel lige.
- svrakino1921
- Kontakt:
Al mi nije jasno kako drze Fanima da im ne ode
Koje su to price i saltanja

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Sto bi rekao Zika Turkovic,"ponedjeljak,srijeda,petak..prvi,deseti toga nikad neve nestati"svrakino1921 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 09:46Al mi nije jasno kako drze Fanima da im ne ode
![]()
![]()
![]()
![]()

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Podsjeti me Sabra na Nazifa Gljivu kad' reče za Šerifa Konjevića: "Podatak da je Šerif u karijeri zaradio 2 miliona a sačuvao 3 je genijalan. On je lopov, a ne ja."
Željezničar za život cijeli!
Nije ovoj zeni lako Zlajci, vidi se da je teskom grču, a pitari navikli da im djablama sve dodje kao i do sada....ponuditi je da dodje u Slobodu, da se vrati u svoj grad, svakako ce je iskoristiti, kad vidim samo ovog predsjednija, teska kategorija poltrona i ljigavog tipa, zenska im se bori za klub a on je u maniru ljige tapse i konta samo ti nama donesi šolde.....minderasi se okomili na zensku kao ona im kriva za vec vidjenu titulu....
🔴⚫️
Pa imaju obaveze iz ugovora da ce ga renovirati a sad se postavlja pitanje od kojih para kada je gazda digao sidro ?
Nije im ugovorom dat stadion samo tako pa radite sta hocete, placat ce penale ako ne urade neke radove u skorije vrijeme.
Mjau !
Evo sad je zvao Tan pregovara sa pjanicem da dodje na posudbu sve ce se znati pocetkom sed imal sta od toga

Upravo sam ovo htio isjeći, uštedio si mi vrijeme.

Sabrakadabra kraljica.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ima li onog Zipa i ostale kompanije, da nije on ovaj saptac?
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
To ono kad ste bili prvi imali 13 bodova prednosti i uzeli titulu
Uzimaju se titule i kupovi haman svake godine, razumijem da vam svi svršavaju u krezava usta samo nema potrebe silit humor.
Šta ako je ovo s Tanom gotova prica?
To ti je narednih 5 godina momentalno 4 titule.
Bio je tan od 2013 pa kolko ste titula uzeli, evo reci cu ti ja
1 titulu i to onu afera punac i benkov ofsajd od 2 metra
Tad se pocelo sve graditi tek zadnjih 6 godina imamo prave rezultate koje su nam pare donijele, evo i sad imamo šampionsku ekipu ako on uleti i ubrizga pravi novac što je za njega smiješan opet cemo dominirati ovom smiješnom ligom.Vanadij je napisao/la: ↑03 jul 2021, 11:02Bio je tan od 2013 pa kolko ste titula uzeli, evo reci cu ti ja
1 titulu i to onu afera punac i benkov ofsajd od 2 metra
Naravno da ce te dominirati al kantonalnom90minut je napisao/la: ↑03 jul 2021, 11:06Tad se pocelo sve graditi tek zadnjih 6 godina imamo prave rezultate koje su nam pare donijele, evo i sad imamo šampionsku ekipu ako on uleti i ubrizga pravi novac što je za njega smiješan opet cemo dominirati ovom smiješnom ligom.
Je dva ceka moVanadij je napisao/la: ↑03 jul 2021, 11:13Naravno da ce te dominirati al kantonalnom
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.