Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

osvajaci551
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la osvajaci551 » 02 jul 2021, 23:06

:urnebes:
Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 02 jul 2021, 23:15

to za komplexe je bilo vezano za vas ovdje na forumu. mada i oni (zapad) imaju komplexe. vi imate komplexe nize vrijednosti a zapad komplex vise vrijednosti. misle da su bogom dani i ne moze sada neki tamo srbin biti bolji u necemu sto je za njih bitno i jos da im tuce miljenike gdje i kad mu se cefne. kod vas je opet to sto su komsije puno uspjesnije a vas nema ni na mapi (bar sto se sportskih uspjeha tice) iliti komplex nize vrijednosti.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 02 jul 2021, 23:20

lucky13 je napisao/la:
02 jul 2021, 23:15
to za komplexe je bilo vezano za vas ovdje na forumu. mada i oni (zapad) imaju komplexe. vi imate komplexe nize vrijednosti a zapad komplex vise vrijednosti. misle da su bogom dani i ne moze sada neki tamo srbin biti bolji u necemu sto je za njih bitno i jos da im tuce miljenike gdje i kad mu se cefne. kod vas je opet to sto su komsije puno uspjesnije a vas nema ni na mapi (bar sto se sportskih uspjeha tice) iliti komplex nize vrijednosti.
Kako misliš kod ,,nas" su komšije puno uspješnije(pišeš na ijekavici). Odakle si to ti Boga ti? :crazy:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 02 jul 2021, 23:27

do rata u sarajevu, sada svedska.

Muki15
Kontakt:

Post Postao/la Muki15 » 02 jul 2021, 23:34

Wimbledon odavno nije bio lošiji
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 02 jul 2021, 23:42

lucky13 je napisao/la:
02 jul 2021, 23:27
Znaci ti si pravi nadprosjecni.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 03 jul 2021, 00:49

lucky13 je napisao/la:
02 jul 2021, 21:50
ne morate navoditi razloge. moze se sada izmisljati koliko hocete razloga ali svi znamo onaj 1 glavni razlog zasto ga vi hejteri sa ovog foruma ne volite. da se ne lazemo!
U Bosni i Hercegovini, tačnije u Federaciji, Novak ima više navijača nego što imaju Roger i Rafa zajedno. U to budi siguran. Uvijek ćeš naći pacijente koji ga ne vole iz nacionalnih razloga, ali to je problem balkanske krvi, ne isključivo Bošnjaka ili Hrvata u BiH.

Ja ga prvi neizmjerno poštujem jer je prijatelj domovine nam i veliki humanitarac i vjerovatno top5 najvećih sportista ikad. Očigledno ni ti jarane ne možeš bez te vode i tog zraka u šeheru, pa praviš Karajlićevsku utopiju Sarajeva i države nam. Naleti u Sarajevo, Zenicu i Tuzlu, neće te niko ružno pogledati, obećavam ti. :cool:

Dobrovoljno se nudim da te odvedem na ćevape ako odlučiš naletiti u Sarajevo, možda si zaboravio put do Baščaršije.
"We need to suffer. And we need to fight."

cauchy37
Kontakt:

Post Postao/la cauchy37 » 03 jul 2021, 01:17

Captain4 je napisao/la:
03 jul 2021, 00:49
lucky13 je napisao/la:
ne morate navoditi razloge. moze se sada izmisljati koliko hocete razloga ali svi znamo onaj 1 glavni razlog zasto ga vi hejteri sa ovog foruma ne volite. da se ne lazemo!
U Bosni i Hercegovini, tačnije u Federaciji, Novak ima više navijača nego što imaju Roger i Rafa zajedno. U to budi siguran. Uvijek ćeš naći pacijente koji ga ne vole iz nacionalnih razloga, ali to je problem balkanske krvi, ne isključivo Bošnjaka ili Hrvata u BiH.

Ja ga prvi neizmjerno poštujem jer je prijatelj domovine nam i veliki humanitarac i vjerovatno top5 najvećih sportista ikad. Očigledno ni ti jarane ne možeš bez te vode i tog zraka u šeheru, pa praviš Karajlićevsku utopiju Sarajeva i države nam. Naleti u Sarajevo, Zenicu i Tuzlu, neće te niko ružno pogledati, obećavam ti. :cool:

Dobrovoljno se nudim da te odvedem na ćevape ako odlučiš naletiti u Sarajevo, možda si zaboravio put do Baščaršije.
Odvadi ljudino, ja se ibretim kad cujem da neko za Djokovica navija! :D
Vecina ljudi koje ja znam, a prate tenis, navijaju ili za Federera ili za Nadala, osim ovih sto vole da forsiraju kontru, pa navijaju za Djokovica.
Njegovo snebivanja i sportska nekultura koju iskazuje na terenima nisu nimalo simpaticni ako volis sport. Isto kao sto ni za Damira nikad ne bih navijao, sta vise, da nisam iz Bosne...
Ali ovi sto navijaju za Djokovica, sve to svode na nacionalu osnovu, al realno je lik antipatican i "fake" u pokusajima da se svidi, sto ne prolazi kod ljudi...
Nadam se da ce Federer imati lijep turnir! :D

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 03 jul 2021, 01:51

lucky13 je napisao/la:
02 jul 2021, 23:27
Znaci kompleks nizw vrijednosti zbog kojeg navijas za sportiste iz tudje drzave
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 03 jul 2021, 02:01

cauchy37 je napisao/la:
03 jul 2021, 01:17
Captain4 je napisao/la:
03 jul 2021, 00:49
lucky13 je napisao/la:

Odvadi ljudino, ja se ibretim kad cujem da neko za Djokovica navija! :D
Vecina ljudi koje ja znam, a prate tenis, navijaju ili za Federera ili za Nadala, osim ovih sto vole da forsiraju kontru, pa navijaju za Djokovica.
Njegovo snebivanja i sportska nekultura koju iskazuje na terenima nisu nimalo simpaticni ako volis sport. Isto kao sto ni za Damira nikad ne bih navijao, sta vise, da nisam iz Bosne...
Ali ovi sto navijaju za Djokovica, sve to svode na nacionalu osnovu, al realno je lik antipatican i "fake" u pokusajima da se svidi, sto ne prolazi kod ljudi...
Nadam se da ce Federer imati lijep turnir! :D
Računao sam na prosječnog čovjeka koji ne prati tenis intenzivno kao mi sa pdf. Razlog što ljudi ovdje navijaju za Rogera i Rafu je taj što je njihov prime prije došao nego Novakov. Novak je kroz karijeru rastao i rastao kao sportisa i gromada ljudska, zato su ga i 'svi normalni neSrbi' zavoljeli na ovim prostorima jer je izašao iz okova nacionalizma.

Ja navijam za Rafu da ne bude zabune jer vidim da si novi ( tenis sam počeo pratiti otprilike tamo negdje oko drugog poraza Nadala u finalu Wimbledona protiv Feđe kao dijete). Vjerujem da sam prve teniske mečeve imao jučer, prije godinu dana ili tri, da bih navijao za Novaka. Sada ga izrazito poštujem i uvažavam jer je dokazao X puta koliki je prijatelj države nam.
"We need to suffer. And we need to fight."

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 03 jul 2021, 09:21

lucky13 je napisao/la:
02 jul 2021, 23:15
Lijepo lijepo. A koje komplekse ima “istok” i srbija? Moraju i oni biti neki kompleksasi pretpostavljam, ne moze samo mrski zapad. Bas me zanima..

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 03 jul 2021, 09:30

Federer i Nadal imaju više navijača prosto iz razloga jer su se ranije pojavili i pokupili večinu navijača. Prosto, Nole je došao u pogrešno vrijeme po pitanju navijača. A što se tiče nas u BiH pa jednim dijelom i ne može se zamjeriti ljudima ako ne navijaju za njega zbog toga što je Srbin mada to je vrlo mali broj ljudi i večina je protiv njega zbog rivaliteta.

A i Nole antipatična osoba sa svojoj glumom i željom da se svima dodvori, oni urlici nakon osvojenog nebitnog poena protiv nebitnog igrača samo stvara još veću odbojnost.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 03 jul 2021, 10:15

Za civilizicani demokratski zapad i s*pak svijeta zvani bosna je strasno sto Djokovic proslavlja poen, nebitno s kim igrao. Bas nekulturno i bezobrazno. Nek sam i to cuo...
Igraci Manchestera pregaze Preston pa slave i taj 7mi gol, dao si gol ljudino imas pravo da slavis, tako je i u tenisu, vaterpolu, klikeranju...to moze vrijedjati samo obog ko mrzi.

Juce test nisu polozili jedino bahati Britsi urlikajuci na dve vezane duple servis greske novaka u TB. Jagode, sesircici, kulturica...al u qrcu.
I nemojte da uvijate vasa osjecanja kroz neke price o rivalitetu, boji carapa, frizuri...nazovite stvar pravim imenom.

Evo danas objavise da je Novak prvi u istoriji sa 75 pobjeda na svim GS, niko nikad ni blizu nece biti. Jos jedan dokaz koliko je svestran na svim podlogama. Kakva uvreda za bosanske svajcarce i civilizovani zapad.

A ti @lucky13 odvadi malo covjece, satra vise. Prijateljski savjet.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 03 jul 2021, 10:28

Ne znam kako neko moze volit ovog klauna...

slika

slika

slika

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 03 jul 2021, 10:29

samo nazivam stvari pravim imenom

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 03 jul 2021, 10:30

Al cekaj sto se stalno spominje mrski zapad, hocete reci da i u Kini na stadionu 90% publike navija za Novaka protiv Federera i Nadala ili je obrnuto?

Kompleks nize vrijednosti ovdje imaju svi, ne samo u Bosni. Cim nekog ne vole, odmah je mrski zapad za srbe ili zato sto smo muslimani za bosnje.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 03 jul 2021, 10:32

lucky13 je napisao/la:
03 jul 2021, 10:29
samo nazivam stvari pravim imenom
Koji su kompleksi srbije i istoka? Moraju i oni imati neke komplekse kad si vec generalizovao mrski zapad i bosnu?

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 03 jul 2021, 10:40

ZaNjuBoriSe je napisao/la:
03 jul 2021, 10:15
Za civilizicani demokratski zapad i s*pak svijeta zvani bosna je strasno sto Djokovic proslavlja poen, nebitno s kim igrao. Bas nekulturno i bezobrazno. Nek sam i to cuo...
Igraci Manchestera pregaze Preston pa slave i taj 7mi gol, dao si gol ljudino imas pravo da slavis, tako je i u tenisu, vaterpolu, klikeranju...to moze vrijedjati samo obog ko mrzi.

Juce test nisu polozili jedino bahati Britsi urlikajuci na dve vezane duple servis greske novaka u TB. Jagode, sesircici, kulturica...al u qrcu.
I nemojte da uvijate vasa osjecanja kroz neke price o rivalitetu, boji carapa, frizuri...nazovite stvar pravim imenom.

Evo danas objavise da je Novak prvi u istoriji sa 75 pobjeda na svim GS, niko nikad ni blizu nece biti. Jos jedan dokaz koliko je svestran na svim podlogama. Kakva uvreda za bosanske svajcarce i civilizovani zapad.

A ti @lucky13 odvadi malo covjece, satra vise. Prijateljski savjet.
Kad sam.gledao mec Rogera protiv Gaskea izbacilu su dole onaj podatak da je Roger jedini teniser sa 70 i vise pobjeda na svim GS turnirima,haj ga sad znaj

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 03 jul 2021, 10:42

Goretzka je napisao/la:
03 jul 2021, 10:28
Ne znam kako neko moze volit ovog klauna...

slika

slika

slika

slika

:kafa:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 03 jul 2021, 10:45

pricajuci o sportu generalno a narocito o tenisu ne vidim nikakve komplexe kod srba. srpski sportisti generalno ne pokazuju vidljive komplexe i rado pricaju o jugi sa zalom. nole otvoreno podrzava vatrene, kaze da su mu srbi i hrvati isto, obilazi i bosnu i hrvatsku i daje novcane i druge doprinose. dok cilicu i kaubojima pjeva tomson na docecima a fudbaleri im igraju u crnim dresovima i ustaskim oboljezjima. a visoki fudbalski zvanicnici se slikaju na pavelicevom grobu dok kosarkasi napustaju postolje da ne bi slusali srpsku himnu. ipak u hrvatskoj je nole daleko voljeniji nego li u bosni (ne racunajuci RS) bar ako je suditi po njihovim i vasim forumima i komentarima na clanke o njemu.
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 03 jul 2021, 11:32, ukupno mijenjano 2 puta.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.