Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
Vjerovatno najjadnija, najbezlicnija i najneuspjesnija "zlatna" generacija ikad. Jedva cekam svrsavanje na asistencije KDB-a i golove Lukakua protiv Norwicha, Brentforda, Salernitane etc naredne sezone
Jbt, ne znam zašto se toliko priča o krađi vremena Italijana u poslednjih 15tak minuta, kad su ljudi do tad uništili Belgiju. Imala je Belgija dovoljno vremena dok nije počelo valjanje da uradi nešto, ali nisu. Svaka čast Italijanima potpuno zasluženo su u polufinalu, kao i Španci.
Go ku.rac bez Edena u formi. I na SP 2018 ih je Eden odvukao do polufinala.
- feniksptica
- Kontakt:
- osvajaci551
- Kontakt:
Al KDB je najbolji, to je bitno

Godina 2021 igraju Vermalen i Munier u prevodu glup i gluplji.Vezni red sa KDB koji je bio potpuno nevidljiv a nije mu strano da zakaže kad su važne utakmice kao npr finale CL.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma nisu nadjebali englesku zlatnu generaciju sa pocetka 21. vijeka

Italija potpuno zasluženo u svim segmentima bolji pa za 2 klase. Ali brate ono uzimanje vremena.. Spinacola minut stoji na nogama i priča i onda pada, izginu čovjek, 5 minuta ga vežu na nosila i iznose, Beloti 3 minute dreke a ništa... Donaruma.. ja mislio do Bajrama će biti na zemlji.. i stvarno je iritantno.. ubio si ih igrom.. ma budi gospodin do kraja.. ovako baš neku mrlju baciše na sebe..
Nego forumasi, je li i Belgija slaba? Hoce li i Spanija biti slaba kada prime 3? 

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
odoese ligamenti opet spinazolli , zato ga juve i dao tako lakho. Zao mi je momku odlican je igrac
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Sutra se igra ljepotica ovog Eura, utakmica za prave fudbalske sladokusce.
Ceska do titule.
Ceska do titule.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- crvenocrni
- Kontakt:
e bas mi je drago zbog toga. Poveli protiv Portugala i onda sat vremena odbrana, hajd tako valjda treba. Ali veceras oni gube i brane se do 80-e i oni bi kao nesto prosli. Ogadili su mi se vise nego Spanci. I Englezi su za njih 'napadacka' momcad. Mrs kuciaqarius je napisao/la: ↑02 jul 2021, 23:15Italija potpuno zasluženo u svim segmentima bolji pa za 2 klase. Ali brate ono uzimanje vremena.. Spinacola minut soji na nogama i priča i onda pada, izginu čovjek, 5 minuta ga vežu na nosila i iznose, Beloti 3 minute dreke a ništa... Donaruma.. ja mislio do Bajrama će biti na zemlji.. i stvarno je iritantno.. ubio si ih igrom.. ma budi gospodin do kraja.. ovako baš neku mrlju baciše na sebe..
Italija bolja i ide dalje zasluzeno. Nikad nisam bio i necu nikada biti fan njihovog stila igre, ponasanje, glume itd. Get over it (za vas sto me citirate), isto kao sto i vi prezirete i kukate na spansku posesion igru.
S tim receno, mozemo li napokon da prestanemo da pricamo o belgijancima kao nekoj super ekipi? Preko glave mi je slusati 2-3 zadja prvenstva raznoradne experte po americkim, svedskim, engleskim itd kanalima kako je Belgija ovo ono, favorit. ZASTO? Sta su to uradili u zadnjih x godina da se svrstavaju kao jedna od top ekipa svijeta? To sto su prvi na Miki Maus ranking listi FIFAe? Give me a efing break. Pun qurac mi ih je. Da ne spominjem onog mentola na klupi Martineza za kojeg je i Koeman izmislio trenerski posao.
Nek su ih zabari izbacili ove sampione prazne price, ali i Italiji se blizi kraj, tacnije 6 jula na Wembleyu.

S tim receno, mozemo li napokon da prestanemo da pricamo o belgijancima kao nekoj super ekipi? Preko glave mi je slusati 2-3 zadja prvenstva raznoradne experte po americkim, svedskim, engleskim itd kanalima kako je Belgija ovo ono, favorit. ZASTO? Sta su to uradili u zadnjih x godina da se svrstavaju kao jedna od top ekipa svijeta? To sto su prvi na Miki Maus ranking listi FIFAe? Give me a efing break. Pun qurac mi ih je. Da ne spominjem onog mentola na klupi Martineza za kojeg je i Koeman izmislio trenerski posao.
Nek su ih zabari izbacili ove sampione prazne price, ali i Italiji se blizi kraj, tacnije 6 jula na Wembleyu.

@igrajlopte 🐦
Belgija i PSG - vjecni favoriti forumasa.
Istina je da ljudi imaju najbolja imena, ali nikada nisu bili kompaktan tim. Odbrana kvalitativno na nivou Finske, Wermalen je bio relevantan 2009 godine.
Istina je da ljudi imaju najbolja imena, ali nikada nisu bili kompaktan tim. Odbrana kvalitativno na nivou Finske, Wermalen je bio relevantan 2009 godine.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 02 jul 2021, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
I jos gore imas ovdje tipove koji to brane? Onakva himna onakva emocija i onda ciganluk u rangu spanije i portugalaaqarius je napisao/la: ↑02 jul 2021, 23:15Italija potpuno zasluženo u svim segmentima bolji pa za 2 klase. Ali brate ono uzimanje vremena.. Spinacola minut stoji na nogama i priča i onda pada, izginu čovjek, 5 minuta ga vežu na nosila i iznose, Beloti 3 minute dreke a ništa... Donaruma.. ja mislio do Bajrama će biti na zemlji.. i stvarno je iritantno.. ubio si ih igrom.. ma budi gospodin do kraja.. ovako baš neku mrlju baciše na sebe..

Utakmica bila dobra, vrijedna polufinala! Trener Belgije kiksao sa taktikom totalno, Doku poderao tekmu.. sve u svemu Italija Bolja.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ova ita repka po igrackom kvalitetu je 7 repka evrope ali zato strast i zajednistvo je cine daleko jacom
Za koga ćeš navijati u polufinalu, Italiju ili Moratu.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Neko čudno vrijeme, Italijani igraju ofanzivan i lijep fudbal, nema njihove prepoznatljive defanzive i mrtvila. Emocije im nikad nije falilo, i sada je imaju na pretek.
Šteta za ovu povredu Spinazzole, podsjećao me na Paolo Rossija.
Po svemu prikazanom do sada oni su blagi favorit protiv Španije, ali eto pričekaćemo.
Zahtjevno je ovo što Italijani igraju i košta mnogo snage, Manćini je to isto istakao. Srećom, produžeci su izbjegnuti.
Po svemu prikazanom do sada oni su blagi favorit protiv Španije, ali eto pričekaćemo.
Zahtjevno je ovo što Italijani igraju i košta mnogo snage, Manćini je to isto istakao. Srećom, produžeci su izbjegnuti.
Vom Jäger zum Gejagten
Zavrsit ce ih zabari do poluvremena.geronimo je napisao/la: ↑02 jul 2021, 23:23Neko čudno vrijeme, Italijani igraju ofanzivan i lijep fudbal, nema njihove prepoznatljive defanzive i mrtvila. Emocije im nikad nije falilo, i sada je imaju na pretek.
15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.