Sviđa mi se ambicioznost kod Sabrine.
Sa investitorom nisu uspjeli da postanu samoodrživi ali hoće bez njega.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kako je samo Sabra poklopila ozloglašene Sise Zla.
Njihova ljubav nema cijenu
I kada se vratimo iz Kantona, necete imati vise od nas titulaVanadij je napisao/la: ↑02 jul 2021, 17:56Osmadolazi u kantonalnoj mjenjaj nick hahahhOsmaDolazi je napisao/la: ↑02 jul 2021, 17:53
Ti si opstepoznato glup insan tako da ne vrijedi sa id.iotom raspravljati.
Vicinu ne racunate valjdaOsmaDolazi je napisao/la: ↑02 jul 2021, 22:02I kada se vratimo iz Kantona, necete imati vise od nas titulaVanadij je napisao/la: ↑02 jul 2021, 17:56Osmadolazi u kantonalnoj mjenjaj nick hahahhOsmaDolazi je napisao/la: ↑02 jul 2021, 17:53![]()
Ti si opstepoznato glup insan tako da ne vrijedi sa id.iotom raspravljati.![]()
Hu iz ju materet
Šteta, džaba smo kukaliMostarwolf1981 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 22:10Bit će mi čast da zajedno sa Vladom Kantona Sarajeva svim navijačima FK Veleža, koji posjeduju kartu za utakmicu u četvrtak, ponudim uslugu besplatnog rapid antigen testiranja, kako bi u skladu sa epidemiološkim mjerama mogli uživati bodreći Rođene na Grbavici.
Direktor Veleža je već u kontaktu sa JU Dom Zdravlja KS kako bi dogovorili detalje.
Veležu želimo pobjedu, a navijačima zdravlje!
Forto objavio na fejsbuku
Vidis da nije dzaba, isplatilo seKulesza je napisao/la: ↑02 jul 2021, 22:49Šteta, džaba smo kukaliMostarwolf1981 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 22:10Bit će mi čast da zajedno sa Vladom Kantona Sarajeva svim navijačima FK Veleža, koji posjeduju kartu za utakmicu u četvrtak, ponudim uslugu besplatnog rapid antigen testiranja, kako bi u skladu sa epidemiološkim mjerama mogli uživati bodreći Rođene na Grbavici.
Direktor Veleža je već u kontaktu sa JU Dom Zdravlja KS kako bi dogovorili detalje.
Veležu želimo pobjedu, a navijačima zdravlje!
Forto objavio na fejsbuku![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.