Ja ne rekohBeduin je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:22Ti rece "sigurne bodove imate kod Slobode", dakle, nemate. Kod kuce ok, na Tusnju jok.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ja ne rekohBeduin je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:22Ti rece "sigurne bodove imate kod Slobode", dakle, nemate. Kod kuce ok, na Tusnju jok.
Ja ba, nisam ni primjetio da je Riziko to napisao.
Samo se nadaj, imamo fore još 9 miliona duga da budemo na vašem nivouVanadij je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:00Vidjet ces sto je oprostio, za par mjeseci kad se krene iz kantona, drago mi je samo sto ste nas sprdali a vi se vec ugaseniOsmaDolazi je napisao/la: ↑02 jul 2021, 15:44Nam covjek oprosti investiciju od 25 miliona. Vama vasa legenda ne moze 500 000 KM. Zamisli dna.![]()
Dečko, ti si idiot.doox je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:18Idi piši mu pjesmicu debilko, vas 6-7 ste komedija na ovom forumu, a pdf je jednoumlje jer ste one dubravce postavili za admine i brišu normalne postove koji su u suprotnosti sa vašim mišljenjem. Vi ste manjina, niste navijači, nego botovi hasica, a ovde vam se svi smiju.monstrum78 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:05Cija si ti bootina i ko tebi placa da 5 godina pljujes po Semsi,mazlumcino retardina.doox je napisao/la: ↑02 jul 2021, 15:23Ovo nam je sve dragi predsjednik dogovorio, a botovi na našem pdf svaki dan izvjestavaju kako će pustiti pun kapacitet itd. Nabili nam cijene karata i traže sve kao da u Njemačku ideš, a Halid u Ljubuškom koncert imao. Šošon i Šemso, dva nesposobna "Š". Mazlumi, nisu ni stopera nasli, a traže ga 3 godine, a zato redovno botovima plaćaju da im pjesmice pišu.![]()
Da nije Semse igrao bi sada sa Bjelopoljcem.
Tamo više niko ne piše osim vas i ti ćeš da vrijedas nekoga. Lik je nesposoban da dovede pojačanja, gradi neke stubove, sad ih kao rusi, a sve bez tendera, ali sda tajkuni tako navikli, nije im Velež Hasica glavica u Dubravama. Misliš ako nema dugova sve ok, a vara državu s platama, a čak i onaj **** svinjski plaća sve transparentno, a mrze državu i negiraju je. SDA navikli tako, od radničkog kluba šta nastade, a takvi poltroni kao ti šute za 20 maraka.
Klub namov pare ne daje sta mozetefks74 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:29Samo se nadaj, imamo fore još 9 miliona duga da budemo na vašem nivouVanadij je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:00Vidjet ces sto je oprostio, za par mjeseci kad se krene iz kantona, drago mi je samo sto ste nas sprdali a vi se vec ugaseniOsmaDolazi je napisao/la: ↑02 jul 2021, 15:44
Nam covjek oprosti investiciju od 25 miliona. Vama vasa legenda ne moze 500 000 KM. Zamisli dna.![]()
![]()
Otpepaj klaune, ti si najveca smijurija na forumu, svi ti se smijuBaader je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:37Dečko, ti si idiot.doox je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:18Idi piši mu pjesmicu debilko, vas 6-7 ste komedija na ovom forumu, a pdf je jednoumlje jer ste one dubravce postavili za admine i brišu normalne postove koji su u suprotnosti sa vašim mišljenjem. Vi ste manjina, niste navijači, nego botovi hasica, a ovde vam se svi smiju.monstrum78 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:05
Cija si ti bootina i ko tebi placa da 5 godina pljujes po Semsi,mazlumcino retardina.
Da nije Semse igrao bi sada sa Bjelopoljcem.
Tamo više niko ne piše osim vas i ti ćeš da vrijedas nekoga. Lik je nesposoban da dovede pojačanja, gradi neke stubove, sad ih kao rusi, a sve bez tendera, ali sda tajkuni tako navikli, nije im Velež Hasica glavica u Dubravama. Misliš ako nema dugova sve ok, a vara državu s platama, a čak i onaj **** svinjski plaća sve transparentno, a mrze državu i negiraju je. SDA navikli tako, od radničkog kluba šta nastade, a takvi poltroni kao ti šute za 20 maraka.
E pa ti što se lafo meni smiju, tebe gotive, pa razmisli malo kakav si konj.doox je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:55Otpepaj klaune, ti si najveca smijurija na forumu, svi ti se smijuBaader je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:37Dečko, ti si idiot.doox je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:18
Idi piši mu pjesmicu debilko, vas 6-7 ste komedija na ovom forumu, a pdf je jednoumlje jer ste one dubravce postavili za admine i brišu normalne postove koji su u suprotnosti sa vašim mišljenjem. Vi ste manjina, niste navijači, nego botovi hasica, a ovde vam se svi smiju.
Tamo više niko ne piše osim vas i ti ćeš da vrijedas nekoga. Lik je nesposoban da dovede pojačanja, gradi neke stubove, sad ih kao rusi, a sve bez tendera, ali sda tajkuni tako navikli, nije im Velež Hasica glavica u Dubravama. Misliš ako nema dugova sve ok, a vara državu s platama, a čak i onaj **** svinjski plaća sve transparentno, a mrze državu i negiraju je. SDA navikli tako, od radničkog kluba šta nastade, a takvi poltroni kao ti šute za 20 maraka.. Posljednji put da se obracam takvim kao ti.
Kao navijači i simpatizeri velika većina ih nije SDA.
Ti si opstepoznato glup insan tako da ne vrijedi sa id.iotom raspravljati.Vanadij je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:00Vidjet ces sto je oprostio, za par mjeseci kad se krene iz kantona, drago mi je samo sto ste nas sprdali a vi se vec ugaseniOsmaDolazi je napisao/la: ↑02 jul 2021, 15:44Nam covjek oprosti investiciju od 25 miliona. Vama vasa legenda ne moze 500 000 KM. Zamisli dna.![]()
Osmadolazi u kantonalnoj mjenjaj nick hahahhOsmaDolazi je napisao/la: ↑02 jul 2021, 17:53
Ti si opstepoznato glup insan tako da ne vrijedi sa id.iotom raspravljati.Vanadij je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:00Vidjet ces sto je oprostio, za par mjeseci kad se krene iz kantona, drago mi je samo sto ste nas sprdali a vi se vec ugaseniOsmaDolazi je napisao/la: ↑02 jul 2021, 15:44
Nam covjek oprosti investiciju od 25 miliona. Vama vasa legenda ne moze 500 000 KM. Zamisli dna.![]()
Jes' kad su vam mjesečni troškovi milja maraka.
Bitno da je minus svakim danom manji i manji
Za.ebavam se ja malo. Samo naprijed.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.