ne kontammiky_hz je napisao/la:E bas je sejk taj njihov cuo za tamo nekog Alou Diarru ....sigurno je njegova dugogodisnja zeljaPuma je napisao/la:Vidi se da ti seici pojma nemaju i da se Mancini tu nista ne pita

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
ne kontammiky_hz je napisao/la:E bas je sejk taj njihov cuo za tamo nekog Alou Diarru ....sigurno je njegova dugogodisnja zeljaPuma je napisao/la:Vidi se da ti seici pojma nemaju i da se Mancini tu nista ne pita

Hocu da kazem da ovaj sigurno nije izbor tamo nekog sejka,nego nekoga ko je u fudbalu profesinalno...jel nesto nevjerujem da je taj isti sejk prije cuo za ovog Diarru i za dosta ovih igraca koji su stigli vec u CityPuma je napisao/la:ne kontammiky_hz je napisao/la:E bas je sejk taj njihov cuo za tamo nekog Alou Diarru ....sigurno je njegova dugogodisnja zeljaPuma je napisao/la:Vidi se da ti seici pojma nemaju i da se Mancini tu nista ne pita
 a uostalom sta ce im covjek od 30 godina, bolje im je da misle na buducnost, u francuskoj ima odlicnih mladih zadnjih veznih
 a uostalom sta ce im covjek od 30 godina, bolje im je da misle na buducnost, u francuskoj ima odlicnih mladih zadnjih veznih  
Gdje nije njegov stil, on bas voli ove igrace tipa Ture, Diara, De Jong, Barry, Viera..itd, ove razbijacePuma je napisao/la:Pa dobro, nije mozda bas ni seikova zelja, al mi nekako nije Mancinijev stila uostalom sta ce im covjek od 30 godina, bolje im je da misle na buducnost, u francuskoj ima odlicnih mladih zadnjih veznih

zakrpa DjavoleDevil je napisao/la:Potpuno bespotrebno gomilanje igraca,no nista i ne treba da nas cudi kada je City u pitanju,ima on tu jos mnogo opcija sa ovakvim igracima i dva klasicna zadnja vezna te jos dva kao ispomoc su mu sasvim dovoljna,ali to Bin Zayedu izgleda nije dovoljno te zeli jos da se rasipa.

Nije to bas cisto desno krilo.Pa kako A.Johnson igra na istoj poziciji.Silvu sam par puta gledao i ima sjajan sut i centarsut lijevom nogom sa desne strane.A Zabaleta je 3 puta prodorniji igrac od Richardsa i ovaj mu prismrdit ne moze.A ne znam ko bi mogao biti prednji vezni osim Milnera.Bosco je napisao/la:Jašta bi, ne može ti Silva nikad igrat desno krilo, Milner centralnog veznjaka i Zabaleta ne može prismrdit bočnom kad je Richards zdrav. A pitanje je kako bi se i Tevez snašao na toj poziciji lijevog krila.
Mislim da ipak Mancini zna šta je najbolje za njegov tim, iako nekad ima stvarno dosta nelogičnih odluka.

E bas si me nasmijomodni mis je napisao/la:Nije to bas cisto desno krilo.Pa kako A.Johnson igra na istoj poziciji.Silvu sam par puta gledao i ima sjajan sut i centarsut lijevom nogom sa desne strane.A Zabaleta je 3 puta prodorniji igrac od Richardsa i ovaj mu prismrdit ne moze.A ne znam ko bi mogao biti prednji vezni osim Milnera.Bosco je napisao/la:Jašta bi, ne može ti Silva nikad igrat desno krilo, Milner centralnog veznjaka i Zabaleta ne može prismrdit bočnom kad je Richards zdrav. A pitanje je kako bi se i Tevez snašao na toj poziciji lijevog krila.
Mislim da ipak Mancini zna šta je najbolje za njegov tim, iako nekad ima stvarno dosta nelogičnih odluka.

Džeko, Tevez i ja bolji smo od Messija, Inieste i Villeroki_ze je napisao/la:Balotelli: Boljši smo od Barce in Reala
Mario Balotelli je prepričan, da ima Manchester City s prihodom Edina Džeka najboljši napad na svetu. Celo naveza Barcelone Lionel Messi-David Villa-Andres Iniesta se po njegovem ne more primerjati z njim. "Menite, da smo jaz, Carlos Tevez in Edin Džeko slabi? Obstaja boljši napad na svetu? Zame ne. Boljši smo tudi od Barcelone in Reala," je dejal kontroverzni napadalec, ki je ob tem še povedal, da je Roberto Mancini boljši trener od Joseja Mourinha: "Mancini je najpomembnejši trener, ki sem ga do zdaj imel. Kmalu bo najboljši na svetu. Kot oseba je 10 kilometrov pred Mourinhom."
Balotelli se je nato dotaknil še Messija, za katerega meni, da si ni zaslužil zlate žoge: "Menim, da si Messi ni zaslužil zlate žoge, moral bi jo dobiti Wesley Sneijder." Italijanskega reprezentanta so pred časom povezovali z vrnitvijo v Milano, a tokrat bi naj okrepil vrste AC Milana. Do prestopa za zdaj ni prišlo, predsednik rdeče-črnih Silvio Berlusconi se je namreč odločil za Antonia Cassana, za katerega meni, da je najboljši nogometaš v Italiji. "Ali je Berlusconi naredil napako ali pa ne pozna Balotellija," je v svojem slogu zaključil Balotelli.
evo jedan slovenski portal pise ovo da je balotelli izjavio ...svaka mu cast
On nije nigde napisao da je bolji,nego da je prodorni,sto je upravu.Ali u ovakvoj postavci Mancinia uopste mu netrebaju toliko prodorni bekovi,vidis da i Aca vise nije onaj stari vise je sada okrenut defanzivi nego ofanzivi,tako da ce Micah zauzeti svoje mesto uz aut liniju.Esii TM87 je napisao/la:E bas si me nasmijomodni mis je napisao/la:Nije to bas cisto desno krilo.Pa kako A.Johnson igra na istoj poziciji.Silvu sam par puta gledao i ima sjajan sut i centarsut lijevom nogom sa desne strane.A Zabaleta je 3 puta prodorniji igrac od Richardsa i ovaj mu prismrdit ne moze.A ne znam ko bi mogao biti prednji vezni osim Milnera.Bosco je napisao/la:Jašta bi, ne može ti Silva nikad igrat desno krilo, Milner centralnog veznjaka i Zabaleta ne može prismrdit bočnom kad je Richards zdrav. A pitanje je kako bi se i Tevez snašao na toj poziciji lijevog krila.

Cuj Zabaleta bolji od Mike
Aca nije onaj stari zbog povrede, mislim da ce sad kad se oporavio ponovo prodirati po svojoj strani i slati upotrebljive centarsuteve (vec je bilo toga protiv Vukova), pogotovo sad kad je dosao Dzeko (nekako imam osjecaj da ce njih dvojica najbolje saradjivati, naravno koliko je to moguce). Za Silvu i Teveza si 100% upravu. Protiv Wolvesa je Tevez igrao upravo tu neku vrstu lutajuceg napadaca, i odigrao maestralno, mislim da ce tako biti i u buducnosti ,osim protiv velikih timova i u velikim utakmicama, kad ce Mancini da igra catanaco.Devil je napisao/la: On nije nigde napisao da je bolji,nego da je prodorni,sto je upravu.Ali u ovakvoj postavci Mancinia uopste mu netrebaju toliko prodorni bekovi,vidis da i Aca vise nije onaj stari vise je sada okrenut defanzivi nego ofanzivi,tako da ce Micah zauzeti svoje mesto uz aut liniju.
Sa sastavom se tu i tamo slazem,s tim da Silva sigurno nece igrati levo krilo nego desno ili poluspica,dok Tevez nece imati fiksnu poziciju nego ce da igra jednu vrstu lutajuceg napadaca.

Nije to do povrede,nego je njemu Mancini dao zadatak da vise paznju obrati na svoj gol,jer gore ima atomski napad,te ultra ludog Yayu i ne treba im toliko,tek ako ne bude toliko ofanzivan napad onda ce i on da krene gole,protiv Wolwesa je imao nekoliko prodora koji se rezultirali dobrim centarsutem te onaj jedan sut sa 35 metara.No svakako da ovo nije njegova prava forma i da ce polako da ulazi u formu i onda od sledece sezone ocekujem njega u pravom licu.tanzla je napisao/la:Aca nije onaj stari zbog povrede, mislim da ce sad kad se oporavio ponovo prodirati po svojoj strani i slati upotrebljive centarsuteve (vec je bilo toga protiv Vukova), pogotovo sad kad je dosao Dzeko (nekako imam osjecaj da ce njih dvojica najbolje saradjivati, naravno koliko je to moguce). Za Silvu i Teveza si 100% upravu. Protiv Wolvesa je Tevez igrao upravo tu neku vrstu lutajuceg napadaca, i odigrao maestralno, mislim da ce tako biti i u buducnosti ,osim protiv velikih timova i u velikim utakmicama, kad ce Mancini da igra catanaco.Devil je napisao/la: On nije nigde napisao da je bolji,nego da je prodorni,sto je upravu.Ali u ovakvoj postavci Mancinia uopste mu netrebaju toliko prodorni bekovi,vidis da i Aca vise nije onaj stari vise je sada okrenut defanzivi nego ofanzivi,tako da ce Micah zauzeti svoje mesto uz aut liniju.
Sa sastavom se tu i tamo slazem,s tim da Silva sigurno nece igrati levo krilo nego desno ili poluspica,dok Tevez nece imati fiksnu poziciju nego ce da igra jednu vrstu lutajuceg napadaca.
Ja ne mogu docekati potpuno spremnog Silvu i Dzeku, predvidjam brdo golova i lijepih akcija. Nisam nikad puno gledao Ballotelija, jel' on u stanju da igra lijevo? Ili moze Tevez lijevo, Dzeko u sredini, Balloteli desno, a Silva iza njih. To bi vec bio najubojitiji napad EPL-a, o cemu sanjaju navijaci Citya.

Ne znam za ovo da nece moci sve trojica igrati u prvih jedanaest, jer mogao bi on tu nesto drugo iskombinovati samim tim sto Balloteli moze igrat poluspica, staviti teveza desno i silvu lijevo... tako bi dobio nesto slicnu formaciju kao sto je 4 -5 -1 odnosno 4-3-3...a samim tim sto ima yayu u vezi daje mu jedan novi nivo za taj nacin igre, jer svojom ofanzivom yaya glat moze otici na amc a baloteli praviti drustvo dzeki dok bi krila ostala ista...Devil je napisao/la:
Nije to do povrede,nego je njemu Mancini dao zadatak da vise paznju obrati na svoj gol,jer gore ima atomski napad,te ultra ludog Yayu i ne treba im toliko,tek ako ne bude toliko ofanzivan napad onda ce i on da krene gole,protiv Wolwesa je imao nekoliko prodora koji se rezultirali dobrim centarsutem te onaj jedan sut sa 35 metara.No svakako da ovo nije njegova prava forma i da ce polako da ulazi u formu i onda od sledece sezone ocekujem njega u pravom licu.
Pazi sto se tice Ballotellia,Teveza i Dzeko,99% sam siguran da oni nece igrati zajedno,ustvari nece sigurno jer je to previse opasno,u praksi to su tri klasicna spica,sa tim da se Tevez i Mario koriste na krilima.
Napad ce i kada se Ballotelli vrati biti Dzeko i Tevez a Silva iza ili po strani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.