Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
Griezmann je obična lezba željna pažnje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Večeras zbogom i Belgiji, i previše su izdržali. 

- Shategabri
- Kontakt:
Trebica mala.
Pa ako gledamo i ovo EP, Benz je svoje odradio.feniksptica je napisao/la: ↑02 jul 2021, 15:08Giroud je dosta losiji od Benzeme individualno. Al je mnogo vise donosio za Francusku u svakom smislu.
2 komada Portugalu, 2 Švici gdje je donio prekoret, al džabe kad levati ne znaju sačuvati (tu najviše krivim magarca od selektora).
Koševo Zapad
- Donnie Darko
- Kontakt:
Stvarno vjerujete u tu propagandu Mbappeovog tima oko Griezmanna koji je dokazano jedan od najboljih i najzahvalnijih saigrača u protekloj deceniji 

Dovoljno je pogledati da su bez njega igrali u 2 finala. S njim im je maksimum četvrtfinale.feniksptica je napisao/la: ↑02 jul 2021, 15:08Giroud je dosta losiji od Benzeme individualno. Al je mnogo vise donosio za Francusku u svakom smislu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Nail for Real
- Kontakt:
Je li moguce da si ovoliki duduk? Mislim, znao sam da nisi nesto bistar, ali ovo je neki novi nivo.Mokes je napisao/la: ↑02 jul 2021, 15:30Dovoljno je pogledati da su bez njega igrali u 2 finala. S njim im je maksimum četvrtfinale.feniksptica je napisao/la: ↑02 jul 2021, 15:08Giroud je dosta losiji od Benzeme individualno. Al je mnogo vise donosio za Francusku u svakom smislu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Kao Giroud donoio vise francuskoj,zabiju tri gola Svici i ispadnu,ono da je bio Zirokopter zabili bi 5 inace 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nije slučajnost da je raspad u svlačionici Francuske počeo odmah nakon povratka alžirskog beduina. Došao i zakrvio sa pola ekipe. Izgleda da je riječ o izuzetno toksičnoj osobi. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bukvalno se naslađivao na društvenim mrežama nakon poraza od Portugala 2016., nazivao Deschampsa rasistom jer ga nije zvao, javno vrijeđao i prozivao Girouda iz čiste ljubomore i zavisti, pokušavao da se odrekne državljanstva i zaigra za Alžir, ako još uključimo skandal zbog kojeg je zapravo bio izostavljen iz reprezentacije, nagli i drastičan rast pozitivne atmosfere i samim tim uspjeha od 2015. do 2020., i sad totalni kolaps čim se istog vratilo u reprezentaciju može biti slučajnost samo u očima Realovih navijača i bošnjaka. Bukvalno su bili osuđeni na propast momenta kad se zvalo Benzemu, i da je zabio 15 golova umjesto ova 3 to ništa ne bi promjenilo jer je atmosfera i hemija u ekipi bila uništena, ni sjena one ekipe iz 2018.
- Nail for Real
- Kontakt:
Pazi ti ovih bosanskih katalonaca, psuju Grizmanu sve zivo tokom sezone ali sad su se ujedinili kad treba da se vrijedja Realov igrac. Random Bosnjo zna ko je narusio atmosferu u francuskoj reprezentaciji, sve armchair psiholozi jbt
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
U pravu je Nail
Ne vjerujem Grizmanu ništa, velika je to pichoka od covjeka.

Ne vjerujem Grizmanu ništa, velika je to pichoka od covjeka.
Ekipa koja bi 2018e ispala od argentinaca jos u osmini finala da Mbappe nije odigrao vjerovatno svoju najbolju partiju u karijeri i tada kao i danas nisu imali nikakvu igru,cisto na individualni kvalitet uzeli SP.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ajmo Španjolci!
- OldFashioned
- Kontakt:
Idemo Svica !!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- osvajaci551
- Kontakt:
Nakon prve riječi koju je izgovorio, prebacio sam na ZDF 

Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
-
- Kontakt:
Jel ima neko ono da se gleda prekO VLC-a?
Doduse ba ZDF komentator ko da sjednicu Bundestaga prenosiosvajaci551 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 17:57Nakon prve riječi koju je izgovorio, prebacio sam na ZDF![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.