Nece moci pola navijaca Veleza doci do karte, tesko da ces i ti, jedino ako nemas kakve dobre veze u Velezu

Nece moci pola navijaca Veleza doci do karte, tesko da ces i ti, jedino ako nemas kakve dobre veze u Velezu
Da se ne nadam ondanekoIzMostara je napisao/la: ↑30 jun 2021, 21:53Nece moci pola navijaca Veleza doci do karte, tesko da ces i ti, jedino ako nemas kakve dobre veze u Velezu![]()
Bgm tesko, to ti je sad kod nas papir koji bi se zlatom platio. Osim ako vasi ne puste puni stadion, tada bi mozda i mogao doci do karteFoSte95 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 22:03Da se ne nadam ondanekoIzMostara je napisao/la: ↑30 jun 2021, 21:53Nece moci pola navijaca Veleza doci do karte, tesko da ces i ti, jedino ako nemas kakve dobre veze u Velezu![]()
![]()
Može li više detalja?
Nema sta u ponedeljak zvanicno pocinje prodaja, RA ce dobit jedan dio karata u njh ce moci uzeti samo clanovi bit ce i neke akcije navodno i voz ce biti organizovan.
Je li ova informacija 100% sigurnaDembaBa21 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 10:59Nema sta u ponedeljak zvanicno pocinje prodaja, RA ce dobit jedan dio karata u njh ce moci uzeti samo clanovi bit ce i neke akcije navodno i voz ce biti organizovan.
U klubu bi trebalo biti 3000 karta prije par dana pravili su se spiskovi u klubu kao neka rezervacija hoce li biti ista od toga vidit cemo.
Mi ne mozemo nista znati jer nam balije kroje sudbinu. Umjesto da igramo u Sirokom, sa punim kapacitetom bez ikakvih zajebancija, mi se moramo natezati sa ovim balijama Sarajevskim.Mostarac45 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 11:09Jucer oni irci izbacili na fb i ing da su krenuli prodovat karte 15 dana prije utakmice u irskoj, msm da danas sutra krecu u prodaju
Nije bolan ne ides u njemacku na utakmicu nego u sarajavo na grbavicu samo ces morat imat maske na stadiomu od mjeraMostarwolf1981 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 11:24Je li istina sto govore da ce biti obavezan test i potvrda o vakcinaciji?
Otidji u prostorije kluba pa provjeri. Jutros stigao dopis i najvjerovatnije da ces morati imati jednu od 3 potvrde: negativan pcr, potvrdu da si prebolovao koronu ili da si vakcinisan. Danas ili sutra bi trebala izaci obavijest na zvanicnoj stranici kluba o proceduri, karte ce se prodavati od ponedjeljka.Mostarac45 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 11:28Nije bolan ne ides u njemacku na utakmicu nego u sarajavo na grbavicu samo ces morat imat maske na stadiomu od mjeraMostarwolf1981 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 11:24Je li istina sto govore da ce biti obavezan test i potvrda o vakcinaciji?
U ponedjeljak ujutro uraditi brzi test i odmah po kartu produziti. Kako sam razumio nece se traziti test na ulazu na stadion nego kada raja bude kupovala karte, neces moci uzeti kartu bez potvrde i vjerovatno ce se koristiti princip jedan covjek jedna karta.mozak je napisao/la: ↑02 jul 2021, 12:36Kako sam i rekao, čista diskriminacija.
Kad su već postavili ove uslove, trebali su dozvoliti full kapacitet jer nema smisla.
Ovako moraš osigurati kartu prije testa pa uraditi test da bude validan na dan utakmice.
Nadam se da će se detaljno opisati procedura, nadležne institucije, privatne lab., da nedođem na kapiju pa me neki levat vrati kući.
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2 i 2 gosta.