Biciklizam
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- branimir85
- Kontakt:
Re: Biciklizam
Sutra najduža etapa na TDFu i najduža u zadnji 20god.prva velika prilika za pobjedu iz bijega.
Skoro 250km, danas raritet na GT, a nekada normala.
Skoro 250km, danas raritet na GT, a nekada normala.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Moglo bi danas biti zanimljivo i za GC poredak
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- branimir85
- Kontakt:
Zanimljivo je, WVA, VDP, Nibali.. u bijegu, UAE se troši ganjajući ih,a još do kraja 200km
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Bice ludih 200 km danas
umaraju se jedni i drugi
kako UAE tako i ovi napred sto pushaju da naprave sto vecu prednost
do kraja je jos 140km
ovdje bi mogli roglic, alaf i carapaz dobro profitirati, ponajvise zbog neumaranja...a mogli bi napasti i oni pogacara na uzponima...
kako UAE tako i ovi napred sto pushaju da naprave sto vecu prednost
do kraja je jos 140km
ovdje bi mogli roglic, alaf i carapaz dobro profitirati, ponajvise zbog neumaranja...a mogli bi napasti i oni pogacara na uzponima...
dobre guzove ima Belma
50km do kraja, Rogla i Pogi kao i ostali favoriti zaostaju za zutom majicom 6.5minuta.
⚽FK Garaže⚽
- branimir85
- Kontakt:
Idemo Shark 
Edit:Pogačar samo s Majkom?
Edit:Pogačar samo s Majkom?
ovakva etapa se desi na par godina i ide u istoriju..
- branimir85
- Kontakt:
Roglić u problemima
- branimir85
- Kontakt:
Carapaz u napadu, ali nitko nema s Roglićem iz ekipe.
- branimir85
- Kontakt:
Pogačaru je dobro, što Valverde i Movistar vuku, pa tako Carapaz neće napraviti veliku razliku.
Na kraju isto vrijeme. Rogli bi bilo najbolje da odustane od toura i pripremi se za olimpijske, ovdje je za njega gotovo. Nisam ocekivao ovakav zaostatak Pogacara za zutom majicom, ali sve je ovdje jos otvoreno do kraja.branimir85 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:38Pogačaru je dobro, što Valverde i Movistar vuku, pa tako Carapaz neće napraviti veliku razliku.
⚽FK Garaže⚽
- branimir85
- Kontakt:
Bravo Moha.
Carapaz utrošio mnogo energije za ništa, Movistar spasio Pogačara koji je ostao sam i mogao bi biti izoliran u planinama.
Rogliću je najbolje da napusti TDF i da se pripremi za OI i Vueltu,očito su ga ozljede ubile.
Vikend bi trebao biti jako zanimljiv.
Carapaz utrošio mnogo energije za ništa, Movistar spasio Pogačara koji je ostao sam i mogao bi biti izoliran u planinama.
Rogliću je najbolje da napusti TDF i da se pripremi za OI i Vueltu,očito su ga ozljede ubile.
Vikend bi trebao biti jako zanimljiv.
vrlo interesantna etapa, idealna za napade, puno malih uspona. očito su oni padovi ostavili traga na nekima ….. nego kakav je vdp u brdima?
- branimir85
- Kontakt:
Nema VDP šanse u brdima, a već je se puno i potrošio,mislim da se sutra već gubi žutu i onda mislim da napušta TDF, WVA je puno bolji, barem je bio odličan prošli TDF.
koja etapa,zbog ovakvih dana volim biciklizam
M.Mohorič htio je završit karieru prošle godine i mislim da mu nije žao
pad i pobjeda na Giru,sada Tour a ima i pobjedu na Vuelti

M.Mohorič htio je završit karieru prošle godine i mislim da mu nije žao
pad i pobjeda na Giru,sada Tour a ima i pobjedu na Vuelti
mislim da cu roglic odustati
ukupno ide duel pogacar protiv ineosa
wva nema sanse u brdima brez dobre pomoci
znamo pogacara da voli navijati tempo da ostane sam sa suparnicima
bio bi bolji tour da nije bilo padova
ukupno ide duel pogacar protiv ineosa
wva nema sanse u brdima brez dobre pomoci
znamo pogacara da voli navijati tempo da ostane sam sa suparnicima
bio bi bolji tour da nije bilo padova
dobre guzove ima Belma
Movistar standardno lovi za druge da spasi sebi timski poredak i top 10 plasman. Kakvi su to amateri...
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- branimir85
- Kontakt:
Jučer je bila samo negativna vožnja, ništa više..jer je Carapaz bio u napadu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.