Bi ako imam na racunu par milion,djecu pored sebe itd... Dao bi mu popust iz razloga koji meni odgovarajuRacioEmocionalan je napisao/la: ↑01 jul 2021, 11:48Bi li ti poslodavcu odradio pola godine od sebe? O tome je priča, a ne o platama vani i ovdje.
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Max Allegri
-
- Kontakt:
On je dijete Želje, tu je zaigrao za reprezentaciju i relativno mlad se za dobre pare prodao vani.Igrao u Evropi desetak godina i napravio finu karijeru i sigurno osigurao sebi egzistenciju.Vratio se u matični klub koji je sad u ****, ali mislim da tih 6 plata njemu ne znače i nebi smjele značiti puno.Svakako će ih naplatiti a kao što sam iznad naveo, nije da nema pare da živi.Drugo je neki početnik koji ima platu možda 2-3 hiljade maraka pa živi od nje.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑30 jun 2021, 22:46Probaj zamisliti sebe da igras svaki vikend a platu nisi primio 6 mjesecimujoisuljo je napisao/la: ↑30 jun 2021, 22:15Ja se iskreno nadam da nema ništa od toga.Štilić je bio možda najbolji igrač lige prije 2 godine, ali zadnju se utopio u sivilo Želje.Sustigle ga godine, plus što on nije igrač koji nama odgovara, on se ne vraća kad izgubi loptu da je ponovo uzme, a kod nas se to traži.Štilić je igrač poteza i jak individualac, ali mislim da za ekipu nije nešto, plus te godine jbg.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑28 jun 2021, 00:29Stilic izgleda trazio 10k platu, puno za nekoga ko puni 34 godine za 2-3 mjeseca. Mi smo voljni bili dati 7 hiljada, njemu malo i to je to.![]()
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
To je druže hipotetičko pitanje. Na kraju krajeva se možeš voditi pretpostavkom jer nisi kao ni ja bio u toj situaciji. Svejedno, mali je uzorak jedan čovjek da bi se generalna slika stvarala i kreirao pattern.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Pricamo realno na osnovu informacija koje obojica znamo. Ima 34g,sit evrope, porodicu ovdje,par miliona na racunu, i niko u BIH ko mu moze dati 10k. Da li ici vani za tih deset ili uzeti 5 od Veleza?RacioEmocionalan je napisao/la: ↑01 jul 2021, 17:15To je druže hipotetičko pitanje. Na kraju krajeva se možeš voditi pretpostavkom jer nisi kao ni ja bio u toj situaciji. Svejedno, mali je uzorak jedan čovjek da bi se generalna slika stvarala i kreirao pattern.
Max Allegri
Ja da sam u upravi Veleza podigao bi 50% cijene karata od predvidjenje cijene , ako je planirano 10km onda bi stavio 15km, 20km na 30km itd
jer bruka ce dijaspore biti , i ovo je prilika da Velez zaradi nesto love i od karata.
jer bruka ce dijaspore biti , i ovo je prilika da Velez zaradi nesto love i od karata.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Odakle ja i ti znamo šta mu je Velež nudio a šta ostale ekipe? Sve i da je tako, ne dokaziva ništa. Šta ti znaš kako on razmišlja?
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
- Kontakt:
Raspravljate dva dana o igracu koji nece doci, ufatite se bitnije teme ima li stopera??
Ima drug, ime mu je Melvin OsmićMostarac45 je napisao/la: ↑01 jul 2021, 19:03Raspravljate dva dana o igracu koji nece doci, ufatite se bitnije teme ima li stopera??
-
- Kontakt:
Jedan je Melva.1981ultra je napisao/la: ↑01 jul 2021, 19:55Ima drug, ime mu je Melvin OsmićMostarac45 je napisao/la: ↑01 jul 2021, 19:03Raspravljate dva dana o igracu koji nece doci, ufatite se bitnije teme ima li stopera??![]()
-
- Kontakt:
Ima da eksplodira ove godine aBd.1981ultra je napisao/la: ↑01 jul 2021, 19:55Ima drug, ime mu je Melvin OsmićMostarac45 je napisao/la: ↑01 jul 2021, 19:03Raspravljate dva dana o igracu koji nece doci, ufatite se bitnije teme ima li stopera??![]()
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Amerika i Engleska, biti će zemlja **** a novi stoper Veleža Stephen O’Donnell !
(CK PRESS)

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 11 jul 2021, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ne mozemo mu dati platu koju trazi, iskopaj stopera, yebo napadacaFSB je napisao/la: ↑03 jul 2021, 23:28
https://www.transfermarkt.com/drazen-ba ... ler/217136
Navodno ima bh. papire.
Forzza Velez
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 11 jul 2021, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Ovo mi liči na stočni pazar....otvorimo školu za stopera pa da ih možemo izvoziti. 

-
- Kontakt:
Ovo je super sto niko iz prve postave nije otisao, i to je najvece pojacanje veleza ove sezone, puno to znaci da su uigrani, to moze biti dobitna snaga sledecu sezonu...ali, postoji uvijek ali.....
brine me to sto nismo doveli pojacanje da valja pred evropu dok drugi koliko toliko dovode nesto, ili nemamo para za pojacanja, ili ne mozemo naci kvalitetno pojacanje , ili necemo svasta da dovodimo...tesko je reci.
brine me to sto nismo doveli pojacanje da valja pred evropu dok drugi koliko toliko dovode nesto, ili nemamo para za pojacanja, ili ne mozemo naci kvalitetno pojacanje , ili necemo svasta da dovodimo...tesko je reci.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ja sam sretniji s varijantom da ne diramo uigranu ekipu nego da sve iz temelja promijenimo i da dobar dio sezone uigravamo i otkrivamo kakvog smo mačka u vreći dobili. Pola lige nema pojma s čim ulazi u narednu sezonu. Mi znamo itekako, a popravili smo jedan strašan problem iz prošle sezone - roster.Konzerva je napisao/la: ↑07 jul 2021, 12:38Ovo je super sto niko iz prve postave nije otisao, i to je najvece pojacanje veleza ove sezone, puno to znaci da su uigrani, to moze biti dobitna snaga sledecu sezonu...ali, postoji uvijek ali.....
ali jos jedan strasniji problem je i dalje tu, a to je da napadaci su nam kriticni do bola, mozda nesto zajmovic ispliva, ali georgijevic kad osuta nocas 45 stepeni u stranuBabke je napisao/la: ↑07 jul 2021, 14:06Ja sam sretniji s varijantom da ne diramo uigranu ekipu nego da sve iz temelja promijenimo i da dobar dio sezone uigravamo i otkrivamo kakvog smo mačka u vreći dobili. Pola lige nema pojma s čim ulazi u narednu sezonu. Mi znamo itekako, a popravili smo jedan strašan problem iz prošle sezone - roster.Konzerva je napisao/la: ↑07 jul 2021, 12:38Ovo je super sto niko iz prve postave nije otisao, i to je najvece pojacanje veleza ove sezone, puno to znaci da su uigrani, to moze biti dobitna snaga sledecu sezonu...ali, postoji uvijek ali.....
pod hitno napadaca kvalitetnog naci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.