Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Euro 2020 - općenito

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Shategabri
- Kontakt:
Al u Njemačkoj
rekreativnoj Bayern ligi
Ta La Liga je za tu bauštelsku ligu sasvim drugi nivo.

Ta La Liga je za tu bauštelsku ligu sasvim drugi nivo.
Koševo Zapad
Bratic moj, jest da ponavljas 300 puta isti post, al jbg bitno je da mislis na mene.

Nema se tu sta analizirati. Od dvije lose, spore, trome ekipe prosla je ona malo manje losija. Da li zbog domaceg terena i publike, da li zbog par pojedinaca Sterlinga, Grealisha, Kanea ili koga vec, nije ni vazno. Od svrbipakasa se nije ni ocekivao trofej na ovom EP, dzaba ti i igraci kad ne znas napravit postavku. On i Koeman sad negdje uzivaju pijuci Njemacku klipacu pive i kontaju se koliko su slicni po svojim glupostima. Nisam nigdje napisao da Njemacka osvaja, miran sam sa 3 trofeja.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 19:55Čekamo analizu kompa, nadamo se da nećeš iznevjeriti.![]()

Tu sam ja.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Hvala tatice što si se javio, već sam pomislio na ono najgore

Toliko o ozbiljnim ekipama

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- Donnie Darko
- Kontakt:
yebase ih bundesligasiDidier Deschamps and his coaching staff have spent most of EURO 2020 combatting the poor sleep cycles of a number of their players, who are up until late growing carrots in flowerpots they smuggled into the hotel.
Nesto kao Baumdeuter za Njemacku.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Igrali farming simulator do kasno u noć
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
može li neko upload-ati fajl za VCL, onaj link ne radi.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Kakav je debil Griezmann unio je totalni razdor u ekipu jer mu nije pravo što je vraćen Benzema u reprezentaciju.Kao sva pažnja je usmjerena na Karima a nije na njega i kao on lafo čupa ekipu. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Podrska za grizmana, pedofilu i kriminalcu benzemi nije mjesto u nogometu nikako.
Naravno da igra, prenio je Sky sport da je jučer trenirao sa ekipom. Znao sam to odmah kad sam vidio da je poslije utakmice normalno hodao, ali je Martinez strateški blefirao čitavo vrijeme.
Eden vjerovatno na klupi, ali s obzirom u kakvoj je formi dotični, ne vjerujem da će biti preveliki hendikep za Belgiju. Bitno da je Kevin spreman.

Eden vjerovatno na klupi, ali s obzirom u kakvoj je formi dotični, ne vjerujem da će biti preveliki hendikep za Belgiju. Bitno da je Kevin spreman.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- feniksptica
- Kontakt:
Giroud je dosta losiji od Benzeme individualno. Al je mnogo vise donosio za Francusku u svakom smislu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.