English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Odlično pojačanje.
- Fareus1921
- Kontakt:
Ovaj gazda Wolverhamptona pun ko brod a dovodi nam neke polovnjake iz Meksika i Brazila i hoće da se borimo za EL...
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kakav ce ovo flop da bude 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jadon Sancho in the Bundesliga:
7,500 minutes, 82 starts
570 attempted take-ons
332 successful take-ons
215 chances created
152 shots [67 on target]
45 assists
38 goals
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Covjek stvarno postavi statistiku iz Farmerlige.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Levy trola, Nuno trener
Ja cu se roknut

Ja cu se roknut

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Bolje Gattuso, jel 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
15% od transfera Sancha ide nama. Hvala komsije.
Taman da se poplacaju dadzbine za Juni.
Taman da se poplacaju dadzbine za Juni.
4-IN-A-ROW
15% od transfera Sancha onaj vas kozojeb pojede za dorucak
NES najbolji izbor za Tottenham. Izuzev Nagelsmanna i Contea, najbolji menadzer od ovih kandidata koji su bili u prici
NES najbolji izbor za Tottenham. Izuzev Nagelsmanna i Contea, najbolji menadzer od ovih kandidata koji su bili u prici
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
U biti Kane ide u Shity, a u Tottenham dolaze Ruben Neves i Raul Jimenez u paketu
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Joj ,ankete, pa nemojte biti smjesni, totenhem, arsenal, lester, liverpul nccncncncnnccn, pa svaki od njih ce biti sretan da udje u top 4. Ostavite united, city i iz prikrajka celsi, a ove ostale izbrisite.
CPOJ
A nije ni mogao naci boljeg kad su ga svi odyebali. Koga bi ti a da je realna opcija?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
City dovodi Kanea i Grealisha, a United Sanchoa. Usudit cu se pa reci da crveni dio grada Manchestera ni iduce sezone nece biti blizu prvog mjesta.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Džaba sva pojačanja svijeta dok je norveški šarlatan i dalje na klupi. Ove sezone su imali sreće što je konkurencija bila u padu zbog pandemije pa su nekako uspjeli izboriti drugo mjesto, ali iduće sezone ne bih isključio povratak u EL.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Haj sve to okej, sviđa mi se Sančo kao igrač,
ali postavljati statistike iz lige u kojoj Andre Silva utrpa 28 i usput podijeli 6 asistencija, u kojoj Miler ima skoro 20 asistencija u protekloj sezoni....koma
ali postavljati statistike iz lige u kojoj Andre Silva utrpa 28 i usput podijeli 6 asistencija, u kojoj Miler ima skoro 20 asistencija u protekloj sezoni....koma

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović