FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Odlican posao se radi u klubu

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja sam podrzavao sve dok nisu neke stvari na vidjelo izasle. Ne znam sto si se uopste nasao pronadjenim, nisi uopste citiranSanchez1987 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 19:17Kad smo pisali treba Sabru otjerati unistit ce klub vi je podrzavali,sad kad doslo 5 do 12 onda se mi kao nasladjujemo,pa ko je podrzavao cijelo vrijeme ovo propadanje???meni ovaj gospodin pisao kako ja vrijedjam ljude u klubu zato sto napisem celavi umjesto Emir,a poslije par mjeseci on sam pise dobro je pa ode ova ubleha,tako sad i za Sabru isto,vi ste neprijatelji kluba kad ovo podrzavate.
Ja nisam rekao da podrzavam, ali isto tako mrzim ove miseve koje izlaze iz rupe kad je lose, a ovaj kamuflazn nije 2 rijeci napisao kad smo imali polusezonu iz snova, e tu ja problem vidim. A znas i ti, i ja, sto je njemu ova uprava smetala, prije ikakvih losih rezultata
Niti sam bot, niti ista, i ja podrzavam, tjeram onako kako vidim situaciju. Da me bar neko placa za ovo sto pisem na forumu
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ove sezone se treba takmiciti u DOBRU 
-
Historicar
- Kontakt:
Anton Maglica od danas slobodan igrač

A jel ima ista pozitivno da je glupaca napravila u zadnjih mjesec dana ????? Tacno mi ogadi sve !!!!!
U novi boj ...
Ima li jos neko da misli kako su Hadzija i Vinko bili problem?
- SarajevoForza
- Kontakt:
Ova titula nam je bila vrijednija nego prethodne dvije zajedno. Da smo je uzeli, igrali bi 99% grupe konferencijske lige i samo na to dobili 3 miliona €, uz dodatni, poveliki, keš od ranijih pretkola, a o koeficijentu da ne pričam. To donosi, osim historijskog uspjeha za bh. fudbal, i činjenicu da možemo pokazati igrače, pogotovo mlade, Evropi i prodati ih za 2 - 3 puta veću cijenu. Đokanovića bi prodali za minimalno milion € + %, ovako ga mogu prodati za 300 - 400k samo da mogu isplatiti ljude. Bili smo na +13 od toga sa trećinom prvenstva da se igra, a na kraju smo dobili poklonjeni (apsolutno ne nezasluženi, ali poklonjeni) kup, vjerovatno ispadanje od nesretno izvučenih Šveđana, raskide ugovora sa najboljim igračima, a produženja sa Velkoskim i Hebibovićem, 36-ogodišnjak će nam biti jedini špic nakon najteže povrede za fudbalera i sveukupno raspad sistema.
Čisto da ne bude kasnije spin kako je ovo ipak bila uspješna sezona.
Ako Cioffi još ode, gubimo najveće pojačanje u zadnjih par godina. Šta god se sada uradilo, Cioffi se mora zadržati u klubu, jedina pozitivna konstanta.
Čisto da ne bude kasnije spin kako je ovo ipak bila uspješna sezona.
Ako Cioffi još ode, gubimo najveće pojačanje u zadnjih par godina. Šta god se sada uradilo, Cioffi se mora zadržati u klubu, jedina pozitivna konstanta.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
U Vijećnici bi trebalo biti ako se nešto nije promijenilo ali to uopste nije ni bitno kad imamo ogromnih problema a utakmica u sljedeći četvrtakNisamInSajder je napisao/la: ↑30 jun 2021, 18:54Jel zakazana press konferencija za nove dresove ili ce biti samo neka objava na Facebook profilu?
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nadam se da ce se najmanje pricati o dresovimaMadafaka je napisao/la: ↑30 jun 2021, 19:39U Vijećnici bi trebalo biti ako se nešto nije promijenilo ali to uopste nije ni bitno kad imamo ogromnih problema a utakmica u sljedeći četvrtakNisamInSajder je napisao/la: ↑30 jun 2021, 18:54Jel zakazana press konferencija za nove dresove ili ce biti samo neka objava na Facebook profilu?
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Možemo potvrditi da su predstavnici njegove visosti Šejha dr. Salih bin Hamid Mudo'lini u pregovorima s Nguyen Hoa Nam i njegovim partneron Vinsetom Tanom o preuzimanju FK Sarajevo. To vidimo kao čast i priliku da izgradimo snažnu potporu, povijest i tradiciju kluba.
Iz Šejhove grupacije poručuju da je sve dogovoreno i nadaju se da će posao biti gotov “što je prije moguće”.
Ostale su samo finese u dogovoru na koliko ce se produžiti ugovor motoru i radilici ekipe sa Koševa Anelu Hebiboviću i da li ce igrači dobijati plate kao do sad jednom u 6 mjeseci ili svake dvije godine.
Ipak smo spašeni, konačno dolaze muslimani da nas vode
Iz Šejhove grupacije poručuju da je sve dogovoreno i nadaju se da će posao biti gotov “što je prije moguće”.
Ostale su samo finese u dogovoru na koliko ce se produžiti ugovor motoru i radilici ekipe sa Koševa Anelu Hebiboviću i da li ce igrači dobijati plate kao do sad jednom u 6 mjeseci ili svake dvije godine.
Ipak smo spašeni, konačno dolaze muslimani da nas vode
-
Historicar
- Kontakt:
Bili su novinari ** na onom cirkus pressu u Zetri, pa šta su konkretno pitali ??NisamInSajder je napisao/la: ↑30 jun 2021, 19:41Nadam se da ce se najmanje pricati o dresovimaMadafaka je napisao/la: ↑30 jun 2021, 19:39U Vijećnici bi trebalo biti ako se nešto nije promijenilo ali to uopste nije ni bitno kad imamo ogromnih problema a utakmica u sljedeći četvrtakNisamInSajder je napisao/la: ↑30 jun 2021, 18:54Jel zakazana press konferencija za nove dresove ili ce biti samo neka objava na Facebook profilu?. ** neka sve novinare posalje na pressicu.
Kako stvari idu, ne bi me čudilo i da dresovi propadnu
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
A ovo bi kao trebalo biti smiješno.ado-hz je napisao/la: ↑30 jun 2021, 19:41Možemo potvrditi da su predstavnici njegove visosti Šejha dr. Salih bin Hamid Mudo'lini u pregovorima s Nguyen Hoa Nam i njegovim partneron Vinsetom Tanom o preuzimanju FK Sarajevo. To vidimo kao čast i priliku da izgradimo snažnu potporu, povijest i tradiciju kluba.
Ipak smo spašeni, konačno dolaze muslimani da nas vode![]()
- AlfredNobel
- Kontakt:
Unezgodio sam se citajuci
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- feniksptica
- Kontakt:
Prepucavanja ovdje na forumu dok se klub nalazi u situaciji kakvoj se nalazi je u rangu onog sranje u Ruandi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Google Adsense [Bot], N3R3D, Tatamata1946, Zagor i 24 gosta.