Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

spielführer_21
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la spielführer_21 » 17 jan 2011, 23:32

E, ovo ja zovem chatom, mada vam je tema glupa dozlaboga :lol: (šalim se loma) a vidim i curice se odmah priključile. Neka ih, kakve su da su, naše su :lol:
Kakvi su ovo avatari? Navijači jednog kluba, furaju avatar drugog? Je li to bilo kakvih o(p)klada?

Edit: Džoka, sretan rođendan i izdrži! ;) ... Monolog, ja sam taj koji opovrgava.. Imao sam jednu prijateljicu s kojom sam fino komunicirao, ali sam je istovremeno želio povaliti.. :mrgreen: Simple as that..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 17 jan 2011, 23:33

Bosco je napisao/la: Joj ta na tvom avataru je slika slika.
Bolji taj na tvom milion puta. :mrgreen:

slika
Savrsenstvo ! :oops: :mrgreen:

Izvinjavam se, morala sam. :P
Zadnja izmjena: Lily, dana/u 17 jan 2011, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 jan 2011, 23:34

Nemoj vishe Reine ti :roll: :D
nema potpisa

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 jan 2011, 23:34

Admir_Sa je napisao/la:Muski su iskreniji, vjeruj. bar u ovim ozbiljnijim godinama
Znam da su muški iskreniji no to je druga stvar
harry_90 je napisao/la:Ljubav je jedna vrsta bolesti, ko je nije bolovao ne zna šta je.
Svi su mi ovo govorili ja sam im se smijao no i ja obolih :twisted:
spielführer_21 je napisao/la:E, ovo ja zovem chatom, mada vam je tema glupa dozlaboga :lol: (šalim se loma) a vidim i curice se odmah priključile. Neka ih, kakve su da su, naše su :lol:
Kakvi su ovo avatari? Navijači jednog kluba, furaju avatar drugog? Je li to bilo kakvih o(p)klada?

Edit: Džoka, sretan rođendan i izdrži! ;) ... Monolog, ja sam taj koji opovrgava.. Imao sam jednu prijateljicu s kojom sam fino komunicirao, ali sam je istovremeno želio povaliti.. :mrgreen: Simple as that..
Ma zamro chat i ko se sjetio divne teme ja fino se raspravlja,a i meni treba pomoć ne znam šta ću sa sebe ne izlazim iz kuće jbt zadnjih 7 dana :roll:
Avatar drugog kluba jer sa njim igram pes ss.ba ligu :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Džoka_TM
Kontakt:

Post Postao/la Džoka_TM » 17 jan 2011, 23:37

Lily,što mi slike iznosiš u javnost ? Šta smo se dogovorili ?

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 17 jan 2011, 23:37

Joj Lily gdje me nađe, sad moram ići gledat TW. Kako mi je žao što Jason Wiles nije napravio neku bolju karijeru, zaslužio je definitivno. Odličan glumac. slika

@Džoka_TM
Nek je sa srećom.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 jan 2011, 23:38

spielführer_21 je napisao/la: Monolog, ja sam taj koji opovrgava.. Imao sam jednu prijateljicu s kojom sam fino komunicirao, ali sam je istovremeno želio povaliti.. :mrgreen: Simple as that..
Definiši fino. :D

Ne znam šta da ti kažem; ova o kojoj ja govorim izgleda odlično(dakle, ne radi se o nekoj manje privlačnoj djevojci), a opet, kad bi se skinula gola, pokrio bih je dekom i posl'o kući. Činjenica je da ono što imam s njom ne gledam kroz prizmu "pražnjenja"(da budem fin pa napišem "vođenja ljubavi"), već na jedan drugi način.

No, kada su ostale osobe ženskog spola u pitanju, slobodno se skinite gole, neću vas slati kući(ne prije vremena :lol: )
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 jan 2011, 23:38

Meni je bilo najteze kada sam prekinuo sa prvom ljubavi,ove ostale ko hebe,nisam se dao zaljubit,pa opet izgubit glavu,kad mi dosadi vise snjom,izjebem joj zivce da poludi,i natjeram je da me uvredi,da bi je odhebo,glumio povredjenog :lol: .

EDIT: [youtube][/youtube]

Samo kad se sjetim :cry:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 17 jan 2011, 23:40

Lily je napisao/la:
Bosco je napisao/la: Joj ta na tvom avataru je slika slika.
Bolji taj na tvom milion puta. :mrgreen:

slika
Savrsenstvo ! :oops: :mrgreen:

Izvinjavam se, morala sam. :P
Hoces casu vode da se polijes ? :mrgreen:
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 17 jan 2011, 23:41

Džoka_TM je napisao/la:Lily,što mi slike iznosiš u javnost ? Šta smo se dogovorili ?
Joj, izvini molim te. Sta cu kad si nesto najljepse. :lol:
Bosco je napisao/la:Joj Lily gdje me nađe, sad moram ići gledat TW. Kako mi je žao što Jason Wiles nije napravio neku bolju karijeru, zaslužio je definitivno. Odličan glumac. slika
Ma vrh. Ni meni nije jasno kako nista vece nije postigao. :roll:
A evo i ja na youtube-u gledam onu zadnju epizodu Third Watch-a. Ono nikad ne dosadi. :)

@Kop, ne treba hvala. :mrgreen:

Edit:
Samo za Admira. :mrgreen:
slika

I vi muskarci morate priznati da je prezgodan. :lol: 8-)
Zadnja izmjena: Lily, dana/u 17 jan 2011, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 17 jan 2011, 23:44

Kraj je tužan, na kraju svi nešto postigli osim Bosca. And Bosco continue with the same job he always did, taking some names, kicking ass and being the police. :mrgreen: Legenda.

Džoka_TM
Kontakt:

Post Postao/la Džoka_TM » 17 jan 2011, 23:45

Da javim da nam se drug,majestic ženiii

Nek mu je sretnoo !

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 jan 2011, 23:47

Lilonjo, bas lijepo mace :D
nema potpisa

Džoka_TM
Kontakt:

Post Postao/la Džoka_TM » 17 jan 2011, 23:48

Da javim da nam se drug,majestic ženiii

Nek mu je sretnoo !

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 17 jan 2011, 23:49

Lily je napisao/la:
Džoka_TM je napisao/la:Lily,što mi slike iznosiš u javnost ? Šta smo se dogovorili ?
Joj, izvini molim te. Sta cu kad si nesto najljepse. :lol:
Bosco je napisao/la:Joj Lily gdje me nađe, sad moram ići gledat TW. Kako mi je žao što Jason Wiles nije napravio neku bolju karijeru, zaslužio je definitivno. Odličan glumac. slika
Ma vrh. Ni meni nije jasno kako nista vece nije postigao. :roll:
A evo i ja na youtube-u gledam onu zadnju epizodu Third Watch-a. Ono nikad ne dosadi. :)

@Kop, ne treba hvala. :mrgreen:

Edit:
Samo za Admira. :mrgreen:
slika

I vi muskarci morate priznati da je prezgodan. :lol: 8-)

Ja u toj seriji nisam zapazio ni jednu djevojku vrijednu pažnje a za njeg me zaboli ko za lanski snijeg :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 17 jan 2011, 23:50

Monolog je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la: Monolog, ja sam taj koji opovrgava.. Imao sam jednu prijateljicu s kojom sam fino komunicirao, ali sam je istovremeno želio povaliti.. :mrgreen: Simple as that..
Definiši fino. :D

Ne znam šta da ti kažem; ova o kojoj ja govorim izgleda odlično(dakle, ne radi se o nekoj manje privlačnoj djevojci), a opet, kad bi se skinula gola, pokrio bih je dekom i posl'o kući. Činjenica je da ono što imam s njom ne gledam kroz prizmu "pražnjenja"(da budem fin pa napišem "vođenja ljubavi"), već na jedan drugi način.

No, kada su ostale osobe ženskog spola u pitanju, slobodno se skinite gole, neću vas slati kući(ne prije vremena :lol: )
Tako sam i ja prema jednoj jaranici do prije jedno pola godine, smatrao sam je kao sestrom .. Medjutim, hvala Bogu pa je to bila samo prolazna faza, koja je doduse trajala 2 godine, sad bi je rado satro, da proste dame :mrgreen:
Ne znam, mozda je to zato jer u zadnje vrijeme malo slabije komuniciramo, kad smo se neprestano druzili nisam niti u jendom momentu pomisljao da izmedju nas moze biti ista na bilo koji nacin osim prijateljstva.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 17 jan 2011, 23:51

Džoka_TM je napisao/la:Da javim da nam se drug,majestic ženiii

Nek mu je sretnoo !
Nema buraz , Jasko dominira :D Još 3 mjeseca je slobodan , a onda će početi odbrojavanje , kao u "kakavdanakneiskustvu " :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 jan 2011, 23:51

slika

Monica Belluci BOGINJA !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 17 jan 2011, 23:51

harry_90 je napisao/la:Joj ovih cura danas,jedno pricaju drugo rade...al sto me treba iznervira da to nije normalno,mrzim kad mi nesto obeca pa slaze :evil: ogranicena ko terasa cura jbt :lol:

zato ja kažem da mi je pamet najbitnija ne bi nikad moog s glupacom biti,a a izgled je bitan za neke druge stvari :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

@harry

Joj sise braco mila :o
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 17 jan 2011, 23:52

Moja savrsena zena (nije bitno koja,sve su lijepe)

slika
A C A B !

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.