Pokušaj od direktorice ide od igraca do igraca i traži da pristanu na smanjenje plate.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evropa za 8 dana a mi odigrali jednu pripremnu utakmicu.
Pokušaj od direktorice ide od igraca do igraca i traži da pristanu na smanjenje plate.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nakacilo ih se metar, a dosta ih isto misli a mrsko im da udare reply.keli je napisao/la: ↑29 jun 2021, 16:15Tacno tako. Ko god ti se nakaci na komentar, sam se pronasao u ovome.
Odjavljujem se.
Opustite se i uzivajte braco pitari, zivjecete duze.
Pozz.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Ovo vise nije ni smijesno Bgm.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Na prvu rekao bih da je Nedim ponovo izabrao losiji klub za njega. Knoll i Krstanovic, Mislim da su mu ostala dva kluba bila bolji izbor, ali moze se probiti i u Slavenu. Ustabilio se klub u posljednje vrijeme, ali krenuli su opet nekim svojim putevima, otjerali trenera i SD koji su dosta dobro radili za njihove uslove.
Nista novo na Kosevu. Bit ce jos dva tri odlaska do kraja sigurno. Nema u sportu one "bit ce do 15tog,do kraja mjeseca...", a zelis neki uspjeh. Sad nit imas kvalitetnih starijih igraca, nit imas kvalitetnih i mladih potencijala. Necemo ovisiti sami o sebi, Borac, Velez, Zrinjski najozbiljnije izgledaju, Tuzla City, Siroki i mi cemo se boriti za to 4to mjesto po trenutnom stanju. U ovakvoj ligi Posusje bi moglo napraviti mali boom, kao i Krupa ili Radnik. Zanimljiva sezona sa objektivne strane, bez puno kvaliteta, sa subjektivne patnja.
Sablic stvori nesto za 15tak dana oko odredjenih igraca, oformi kostur i onda dodje neko i kaze ti nema nista od tih igraca, slobodni su. Ne desava se prvi put, prolazilo se vise puta ovakvo stanje.
Nista novo na Kosevu. Bit ce jos dva tri odlaska do kraja sigurno. Nema u sportu one "bit ce do 15tog,do kraja mjeseca...", a zelis neki uspjeh. Sad nit imas kvalitetnih starijih igraca, nit imas kvalitetnih i mladih potencijala. Necemo ovisiti sami o sebi, Borac, Velez, Zrinjski najozbiljnije izgledaju, Tuzla City, Siroki i mi cemo se boriti za to 4to mjesto po trenutnom stanju. U ovakvoj ligi Posusje bi moglo napraviti mali boom, kao i Krupa ili Radnik. Zanimljiva sezona sa objektivne strane, bez puno kvaliteta, sa subjektivne patnja.
Sablic stvori nesto za 15tak dana oko odredjenih igraca, oformi kostur i onda dodje neko i kaze ti nema nista od tih igraca, slobodni su. Ne desava se prvi put, prolazilo se vise puta ovakvo stanje.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Bagro sta uradiste od Sarajeva
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- feniksptica
- Kontakt:
Smanjite ocekivanja, prilagodite se situaciji. Tad ce i pobjeda bit sladja. Cuvajte sebe i svoje zdravlje, to je ipak najprece. 
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- NisamInSajder
- Kontakt:
Prije nego majmuncic zip (majmuncic je kompliment) nestane od stida i sramote, zamolio bih ga da citira sam sebe od prije 10 dana kada je svoje maloumne smajlije spamao na ovoj temi uz ismijavanje cinjenice da mesanovic odlazi. Sta majmuncicu imate reci o tome?
NEMA NAZAD
Dino je za ovu kuravu bio gospodin.
Sta uradise od kluba boze sacuvaj,kakav amaterizam i onda se pitamo sto nece niko da dolazi ovdje da igra i sto smo mu zadnja opcija kad sve propadne
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma boot, ne treba ga ozbiljno shvatati od januara pa do danas 10 situacija je pokusa opravdati i ismijati a svaku smiješan ispao.holyman je napisao/la: ↑30 jun 2021, 16:27Prije nego majmuncic zip (majmuncic je kompliment) nestane od stida i sramote, zamolio bih ga da citira sam sebe od prije 10 dana kada je svoje maloumne smajlije spamao na ovoj temi uz ismijavanje cinjenice da mesanovic odlazi. Sta majmuncicu imate reci o tome?
- feniksptica
- Kontakt:
Ma doce novi ljudi i dalje isti problem PARE ?? Ne branim upravu. Al mozemo mi to otjerat...i kone tjeraju i mijenjaju uprave al niko s parama da dodje i onda ti svejedno ko ce bit
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ja im rekao prije bilo kojeg portala da su sa Milicevicem dogovorili raskid sradnje
I oni me ismijavaju
Momak neki dan govori da su sa Mesanovicem dogovorili raskid saradnje
Oni ga ismijavaju
Sve sami insajdari,sigurno ih Sabrina nazove svaku noc i kaze im kakvo je stanje
Pola njih sto ih brane sad i nema ovdje,kriju se od stida vjerovatno
Ocekivano
I oni me ismijavaju
Momak neki dan govori da su sa Mesanovicem dogovorili raskid saradnje
Oni ga ismijavaju
Sve sami insajdari,sigurno ih Sabrina nazove svaku noc i kaze im kakvo je stanje
Pola njih sto ih brane sad i nema ovdje,kriju se od stida vjerovatno
Ocekivano
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 30 jun 2021, 16:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
Historicar
- Kontakt:
Valja do Orheia preko 20 sati autobusom, uopste spominjati avion u ovoj situaciji je van svake pameti.
Kasume uvlačiguze nalickani, reci "direktorici" da je izgubila kompas
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ma sredit ce nam to Turkish Airlines da se ne brukamoHistoricar je napisao/la: ↑30 jun 2021, 16:32Valja do Orheia preko 20 sati autobusom, uopste spominjati avion u ovoj situaciji je van svake pameti.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], HZSydney, JavierBosnia i 65 gostiju.