Najbolja uprava u historiji klubaBordoSarajevo je napisao/la: ↑30 jun 2021, 15:42Sve negativne vijesti što su portali pisali, sve što su forumaši pisali, sve, ama baš sve se ispostavilo i ispostavlja tačnim a botovi to sve ismijavali i dalje ismijavaju, napadaju sve ostale koji pišu to i lažno napadaju druge forumaše da su nešto što nisu.
Dokle ide obraz tim ljudima, dokle?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Historicar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma i Fanimo ce otici samo je pitanje dana,ne znam sto se narod ibreti lijepo receno nema para i ove godine borba za jedno od mjesta koje vodi u evropu
Ja licno mislim da ce narrednih par godina nam tako biti al vidjet cemo vrijeme je pred nama
Ja licno mislim da ce narrednih par godina nam tako biti al vidjet cemo vrijeme je pred nama
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Rasteretila je ona nas dobro da nismo vise sigurni i cistacica hoce li ostati.
Sto vam je zivot, u martu sampioni svega, kraj juna za hljeba nemamo... ccc 
Sarajevo ljubavi moja.
Gdje su Sabrinini botovi koji su se ismijavali kad im je rečeno da će Mešanović otići 
Zato ce i Hebibovic ostati. nema se para i on ce igrati za malu platu.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Evo ih slave jer se budžet rasteretio i čekaju sljedeću negativnu vijest da je ismiju i izvrijeđaju onog koji to napiše, da kažu da to nije istina dok se to ne potvrdi pa idu dalje kao da ništa nije bilo.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Svi su neprijatelji kluba HZ, BP, veterani, legende, sindikat, NS BIH, roditelji. Samo uprava i par botova na forumu voli klub mi svi ostali smo pljuvaci i neprijatelji.BordoSarajevo je napisao/la: ↑30 jun 2021, 15:42Sve negativne vijesti što su portali pisali, sve što su forumaši pisali, sve, ama baš sve se ispostavilo i ispostavlja tačnim a botovi to sve ismijavali i dalje ismijavaju, napadaju sve ostale koji pišu to i lažno napadaju druge forumaše da su nešto što nisu.
Da se i mi jednom slozimo.bordobijeli je napisao/la: ↑30 jun 2021, 15:50Svi su neprijatelji kluba HZ, BP, veterani, legende, sindikat, NS BIH, roditelji. Samo uprava i par botova na forumu voli klub mi svi ostali smo pljuvaci i neprijatelji.BordoSarajevo je napisao/la: ↑30 jun 2021, 15:42Sve negativne vijesti što su portali pisali, sve što su forumaši pisali, sve, ama baš sve se ispostavilo i ispostavlja tačnim a botovi to sve ismijavali i dalje ismijavaju, napadaju sve ostale koji pišu to i lažno napadaju druge forumaše da su nešto što nisu.
- feniksptica
- Kontakt:
Sto se tice Mesanovica ko Mesanovica ni sekunde mi nije zao njega kao igraca. Jedino razlog zbog kojeg ide je problem.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
I meni isto.feniksptica je napisao/la: ↑30 jun 2021, 15:52Sto se tice Mesanovica ko Mesanovica ni sekunde mi nije zao njega kao igraca. Jedino razlog zbog kojeg ide je problem.
Sarajevo ljubavi moja.
+1sonpenn je napisao/la: ↑30 jun 2021, 15:53I meni isto.feniksptica je napisao/la: ↑30 jun 2021, 15:52Sto se tice Mesanovica ko Mesanovica ni sekunde mi nije zao njega kao igraca. Jedino razlog zbog kojeg ide je problem.
Zaboravio si još navesti u neprijatelje portali i novinaribordobijeli je napisao/la: ↑30 jun 2021, 15:50Svi su neprijatelji kluba HZ, BP, veterani, legende, sindikat, NS BIH, roditelji. Samo uprava i par botova na forumu voli klub mi svi ostali smo pljuvaci i neprijatelji.BordoSarajevo je napisao/la: ↑30 jun 2021, 15:42Sve negativne vijesti što su portali pisali, sve što su forumaši pisali, sve, ama baš sve se ispostavilo i ispostavlja tačnim a botovi to sve ismijavali i dalje ismijavaju, napadaju sve ostale koji pišu to i lažno napadaju druge forumaše da su nešto što nisu.
Elem, Mešanoviću nek je sretno, ali ne bi za njim trebali žaliti, tanko je ono što je pokazo
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mi kad bi ispali u drugu ligu ovdje bi pojedinci branili kako to ispadanje nije loše i da je bolja federalna od premijer lige.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Hvala Bogu pa ide. To je dobra vijest
Loša vijest je sto nemamo budjet **** nam obitelj
Loša vijest je sto nemamo budjet **** nam obitelj
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
+1feniksptica je napisao/la: ↑30 jun 2021, 15:52Sto se tice Mesanovica ko Mesanovica ni sekunde mi nije zao njega kao igraca. Jedino razlog zbog kojeg ide je problem.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
obrijanopile
- Kontakt:
Istog sam misljenjafeniksptica je napisao/la: ↑30 jun 2021, 15:52Sto se tice Mesanovica ko Mesanovica ni sekunde mi nije zao njega kao igraca. Jedino razlog zbog kojeg ide je problem.
Evo i oni tebe selame!
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, dlakavijazavac, Hajdeee i 72 gosta.