Ma pronaće nekoliko crnaca i turaka koje će predstaviti kao talente, naravno englezi će to poletiti kupiti i platiti za njih masne pare

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ma pronaće nekoliko crnaca i turaka koje će predstaviti kao talente, naravno englezi će to poletiti kupiti i platiti za njih masne pare
I za kraj ovaj kasalj od par minuta. Lud lik skroz
Uredu je da Italija igra 3 utakmice kući, a Ukrajina u gostima protiv Holandije i 2 na neutralnom terenu.bordobijeli je napisao/la: ↑30 jun 2021, 00:14Dobra igra nema veze s novim formatom takmicenja. Ja kazem da nije uredu da Italija s 3 pobjede ima isti status u osmini kao Ukraijna koja je dobila samo Makedoniju.Donnie Darko je napisao/la: ↑30 jun 2021, 00:06Smijesno je pricati o ikakvim izmjenama formata dok se igra jedno od najboljih prvenstava ikad.
Predobar format koji otvara prostora za mnogo iznenadjenja i preokreta. Bit ce jos bolji kad englezi ispuse od ukrajine ili danske/ceske.
Izgleda nije, ne znam iskreno, ono poslije kad su ga prikazivali, lik je normalno pričao sa doktorima, pošto sam nekad trenirao i doživio 2 puta slične povrede, ako ti ovo pukne, vjeruj nemaš kad od bolova odgovoriti ili slično, nadam se da je samo udarac i da je dobro sve, izgleda lik ima gumene kosti, nadam se da je lakša povreda samo, svakako sutra će se sve znati.
Ha slušaj, šta ćeš kad favoriti kiksavaju. 92. Danska osvajač Eura,a da se nije plasirala, 2004. Grčka i Češka (polu)senzacije, 2008. Rusija i Turska, 2016. Wales polufinale,Portugal osvajač s 1 pobjedom upravo protiv njih u polufinalu u regularnih 90 minuta. U lošoj grupi 3 remija,kasnije prdužeci ili penali. To je draž ovakvih natjecanja.
Postujem to je tvoje mišljenje. Al po meni recimo da prvo mjesto donosi odma cetvrt finale svaka utakmica u grupi bi se išla na pobjedu. Recimo Španci su kalkulisali pa odigrali prve dvije x lagano posto je bitno samo proci nije bitno 1 ili 3 a da prvo mjesto nosi utakmicu manje i cetvrt finale vjerujem da bi Španija napala švede i dobila. Samim tim imas puno bolji utakmica u grupi a ovo poslje na ispadanje svakako zanimljivo.Donnie Darko je napisao/la: ↑30 jun 2021, 00:25Meni je bas format dobar zajedno sa igrom. Ukljucuje vecu dozu srece i nepredvidivosti sto je meni top za kratke turnire gdje je mal uzorak utakmica u grupi.bordobijeli je napisao/la: ↑30 jun 2021, 00:14Dobra igra nema veze s novim formatom takmicenja. Ja kazem da nije uredu da Italija s 3 pobjede ima isti status u osmini kao Ukraijna koja je dobila samo Makedoniju.Donnie Darko je napisao/la: ↑30 jun 2021, 00:06Smijesno je pricati o ikakvim izmjenama formata dok se igra jedno od najboljih prvenstava ikad.
Predobar format koji otvara prostora za mnogo iznenadjenja i preokreta. Bit ce jos bolji kad englezi ispuse od ukrajine ili danske/ceske.
Italija je u startu nagradjena prilicno laganom grupom tako da se donekle to izbalansira.
Spinazzola i Busquets po drugi put izabrani za igrača utakmice. Sergio je propustio prve dvije tekme, a onda naredne dvije bio MOTM.26/06: Wales 0-4 Denmark – Kasper Dolberg
26/06: Italy 2-1 Austria (aet) – Leonardo Spinazzola
27/06: Netherlands 0-2 Czech Republic – Tomáš Holeš
27/06: Belgium 1-0 Portugal – Thorgan Hazard
28/06: Croatia 3-5 Spain (aet) – Sergio Busquets
28/06: France 3-3 Switzerland (aet, Switzerland win 5-4 on pens) – Granit Xhaka
29/06: England 2-0 Germany – Harry Maguire
29/06: Sweden 1-2 Ukraine (aet) – Oleksandr Zinchenko
Dosad je sve švedske i danske izjave simultano prevodio, lik je završio skandinavistiku
Udje covjek i rijesi tekmu.
I sta kazes ? Slaba grupa a trećoplasirana ekipa iz te grupe izbaci favorite turnira i prve u grupi F ?Donnie Darko je napisao/la: ↑30 jun 2021, 00:25Italija je u startu nagradjena prilicno laganom grupom tako da se donekle to izbalansira.
I iz grupe D su prošla 2 tima, Engleska i Češka.meepo je napisao/la: ↑30 jun 2021, 02:28I sta kazes ? Slaba grupa a trećoplasirana ekipa iz te grupe izbaci favorite turnira i prve u grupi F ?Donnie Darko je napisao/la: ↑30 jun 2021, 00:25Italija je u startu nagradjena prilicno laganom grupom tako da se donekle to izbalansira.Od svih grupa jedino A i B imaju po 2 predstavnika u idućem krugu . Po kojoj logici je onda grupa A slaba ?
Danska je čini mi se odmah iza Španije što se tiče postignutih golova na prvenstvu. Odigrali su egal meč sa Belgijom, gdje su im u prvih 45 minuta održali fudbalsku lekciju. Mislim, shvatam poentu da ne misliš direktno na Dansku, ali daleko od toga da su zalutali. Vels je preko Belgije došao do polufinala prošli put, Island do četvrtine preko Engleske.
Takav napadački potencijal imaju, a ovako **** pristup. Isto je važilo i za Francuze. Krenuti bez makar jednog od trojice Grealish, Foden i Mount je intelektualno diskutabilna odluka. Ali eto, izvuče ga prvi u dva poteza.
Dobro poredjenje. Jedina razlika je bila sto je Svicarska kvalitetnija i ima napadace koji znaju zabiti, dok Njemacka ima Wernera i Mullera. Belgija je isto imala ziheraski pristup i malo je falilo da im se to osveti.Captain4 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 05:42Takav napadački potencijal imaju, a ovako **** pristup. Isto je važilo i za Francuze. Krenuti bez makar jednog od trojice Grealish, Foden i Mount je intelektualno diskutabilna odluka. Ali eto, izvuče ga prvi u dva poteza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.