Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
Ovakvi mrtvaci kao Engleska se uvijek nekako dogegaju do samog kraja.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
66kw 1.6TDI Kroos dizelaš izuzetno beskoristan na terenu.
Boring
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
dnalydal2 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 18:50Je li moguće da ovaj klaun Južnokapić ostavi na klupi sve i jednog igrača koji zna da povuče loptu i proslijedi je u krila ili odigra do napadača. Pa ovo bi Branimir Tulić skonto. A na klupi ti pri tome Grealish, Foden, Henderson, Rashford, Mount, Sancho. Horor.....Naravno da je odsječen Kane i ne može da uđe u priliku cijeli turnir...
Igraju na prekid kao da su Bristol Rovers jbt...
69. minuta njemci daju gol i to je to....

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Zasto nema Vardija?
Kroos krampa, treba ga vani istjerat. Bolji je i Gundo cak od njeg. Hummels doktorski spasao gol, neki kazu djed, a covjek ovako reaguje. Bolja Engleska za nijansu mora se priznati, naboj zbog domaceg terena cini svoje.
-
- Kontakt:
Jucer smo imali dvije prelude utakmice... danas dvije dosadne ocekujem, da se iznivelise 

Low je pokazao svoje neznanje kad je ostavio Gnabrya na klupi u Londonu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Haverca je svak otreso u duelu ko Low slinu.
Odlična utakmica.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
vardy-lineker, to je trebao uraditi southgate, plus maguire i to je to. lester uzima
maestralna, za podvoz
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 29 jun 2021, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Poslije onakve ludnice jucer, otprilike se nesto ovako ocekivalo danas.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Fakat jes, nisu šuplji ko oni jučer.
Remember, remember the 5th of November.
Bolja je Engleska al džaba kad im fali konkretnosti, i taj završni pas koji bi mogli dati Foden ili Grealish umjesto što se tuši fudbal sa Phillipsom. Kane indisponiran, Maguire tolika glava i ne može okvira pogodit. Krila izuzetno dobra, sve je preko njih došlo, odbrana isto na nivou. Da ubaci Grealisha od starta vjerujem da bi našli način da ga zabiju, ovako teško. Kroos najgori u Njemačkoj, prodao je 10 lopti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
ovo treba prekinuti i datinim odma da pucaju penale 

hummels je svjetska klasa definitivno meni je samo zao sto ga se bayern onako lako odrekao nikad ga nisu dovoljno cijenili.
U fazonu neka prođu Englescici do finala da ne bude prazan Wembley tad
Kanea sramota sta mu radi Hummels pa glumi povredu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.