Eto imali smo tu nesreću da smo 3 puta bili drugi a 5 puta bili treći, ali draže mi je to nego da gledam utakmice protiv Famosa i Iskre svake druge sezoneSimpatizer je napisao/la: ↑29 jun 2021, 09:43Pune su vam vitrine trofeja za igranje u prvoj ligi.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 09:40Naravno tu ima i Sloboda oko 40 sezona
Čelik sa oko 35
Velikan iz banja luke 26![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Simpatizer
- Kontakt:
Ovo nam jeste minus, istorija nije samo nesto lijepo, ugodno. Nismo pobijedili oba Veleza u gostima, ni onaj mostarski ni ovaj iz Vrapcica.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 09:46Ima evo 1 sedmica pitam pitanje ali neće niko da odgovori, kako velikan iz Banja Luke nije pobjedio Veleza u gostima u svojoj historiji
HAJ FAJV
Vidis tu si u pravu...Simpatizer je napisao/la: ↑29 jun 2021, 09:47To sto vi niste kampanjci i nije vam bas pomoglo. Dodje kampanjac, digne ruku, pokaze da zna u vasoj ucionici i gurne vas natrag u prvi razred.Vanja8 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 09:44Vi ste najbolji dokaz da je u zivotu stalno treba sticati iskustva...Simpatizer je napisao/la: ↑29 jun 2021, 09:40
Nije to nista strasno, treba nekad dozivjeti i lose iskustvo da bi izasao jaci. Prosle sezone je Borac to pokazao.![]()
Ali me podsjecate na ucenika- kampanjca, dodje mu rodjo za ucitelja on najbolji u razredu,sledece godine dodje uciteljica on ponavlja razred ...
Kaze da utvrdi gradivo, nije na odmet...![]()
Isto tako pisu i navijaci Burnemoutha kad pobjede M. United jednom u 10 g,valjda je do adrenalina ,a ne do istorije...
I sam ovaj tvoj post je odraz koliko valja nekad razred ponavljati, nauci se dosta stvari...
Nisu ni oni nas u Banja Luci dobili, a superteški mostarski velikan.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Evo ima 30 godina kako se pitamo da jedan klub kao Velez nikad nije osvojio trofej u 50 sezona...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 09:46Ima evo 1 sedmica pitam pitanje ali neće niko da odgovori, kako velikan iz Banja Luke nije pobjedio Veleza u gostima u svojoj historiji

U zivotu je vazno biti BORAC!!!
Hahaha 7-3 vas dobili a vodili 7-1 do 85te hahahaha čuj nismo vas dobili dobar si ima još to dosta pobjeda
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Tako i Kirgios svrsava na omjer sa Novakom...a ne konta da nas sve boli qrac za taj omjer.
Tako je i sa vrapčićima. Koga boli q za omjer u gostima?
Nego, jeste izradili neki pehar za 3.mjesto prošle sezone? Nešto da se i stavi u vitrine?
Tako je i sa vrapčićima. Koga boli q za omjer u gostima?
Nego, jeste izradili neki pehar za 3.mjesto prošle sezone? Nešto da se i stavi u vitrine?
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
-
- Kontakt:
Da jbg nekad je dobro ponavljati razred, **** je kad ti direktor dobije otkaz i ti skontas da si imao kupljenu diplomu i da vise nema stimanje i da si u kanalu...Vanja8 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 09:52Vidis tu si u pravu...Simpatizer je napisao/la: ↑29 jun 2021, 09:47To sto vi niste kampanjci i nije vam bas pomoglo. Dodje kampanjac, digne ruku, pokaze da zna u vasoj ucionici i gurne vas natrag u prvi razred.![]()
Isto tako pisu i navijaci Burnemoutha kad pobjede M. United jednom u 10 g,valjda je do adrenalina ,a ne do istorije...
I sam ovaj tvoj post je odraz koliko valja nekad razred ponavljati, nauci se dosta stvari...
- Simpatizer
- Kontakt:
Saglasan sam, ja ocekujem da vise ne budemo kampanjci. Evo sad smo uspjesno zavrsili proslu godinu i otisli na ekskurziju na Bled, a dobri ucenici neka malo ponove gradivo kod kuce, posto mama, odnosno tata u ovom slucaju vise ne daje dzeparac.Vanja8 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 09:52Vidis tu si u pravu...Simpatizer je napisao/la: ↑29 jun 2021, 09:47To sto vi niste kampanjci i nije vam bas pomoglo. Dodje kampanjac, digne ruku, pokaze da zna u vasoj ucionici i gurne vas natrag u prvi razred.![]()

HAJ FAJV
Je li to ti govoriš o onom ucitelju rodji, kome nadjose da mu kvalifikacije nisu validne takoFighter1926 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 09:55Da jbg nekad je dobro ponavljati razred, **** je kad ti smijene direktora i ti skontas da si imao kupljenu diplomu i da vise nema stimanje i da si u kanalu...Vanja8 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 09:52Vidis tu si u pravu...Simpatizer je napisao/la: ↑29 jun 2021, 09:47
To sto vi niste kampanjci i nije vam bas pomoglo. Dodje kampanjac, digne ruku, pokaze da zna u vasoj ucionici i gurne vas natrag u prvi razred.![]()
da ucenik opet morade da utvrdi gradivo ili o necemu drugom ?
ABgda i ja vam to isto želim, jedino me brine ona narodna, jednom kampanjac, uvijek kampanjac...Simpatizer je napisao/la: ↑29 jun 2021, 09:58Saglasan sam, ja ocekujem da vise ne budemo kampanjci. Evo sad smo uspjesno zavrsili proslu godinu i otisli na ekskurziju na Bled, a dobri ucenici neka malo ponove gradivo kod kuce, posto mama, odnosno tata u ovom slucaju vise ne daje dzeparac.Vanja8 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 09:52Vidis tu si u pravu...Simpatizer je napisao/la: ↑29 jun 2021, 09:47
To sto vi niste kampanjci i nije vam bas pomoglo. Dodje kampanjac, digne ruku, pokaze da zna u vasoj ucionici i gurne vas natrag u prvi razred.![]()
I sam ovaj tvoj post je odraz koliko valja nekad razred ponavljati, nauci se dosta stvari...![]()
Imamo ko prvo vise od 50 sezona u prvog ligi a ko drugo imamo i trofej iz 39te ali znam da je vama to teško razumjeti da neko može toliko godina biti u prvoj ligi. A eto sto kažem imali smo tu i nesreću da smo na gol-razliku gubili prvenstva gdje smo tri puta bili drugi a cetiri puta treći, imamo i četiri finale kupa i dva smo osvojili. I ovo će te jako cudit ali smo pobijedili prvaka engleske 4-1 u četvrtfinale evropske lige, naravno tu ima i Dortmund. Malo će te i cudit da smo bili 43 na svijetu Uefa rankings list koje je daleko najveće dokle je jedan klub iz Bih doguraoFighter1926 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 09:52Evo ima 30 godina kako se pitamo da jedan klub kao Velez nikad nije osvojio trofej u 50 sezona...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 09:46Ima evo 1 sedmica pitam pitanje ali neće niko da odgovori, kako velikan iz Banja Luke nije pobjedio Veleza u gostima u svojoj historiji![]()
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Svaka cast...titula?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 10:02Imamo ko prvo vise od 50 sezona u prvog ligi a ko drugo imamo i trofej iz 39te ali znam da je vama to teško razumjeti da neko može toliko godina biti u prvoj ligi. A eto sto kažem imali smo tu i nesreću da smo na gol-razliku gubili prvenstva gdje smo tri puta bili drugi a cetiri puta treći, imamo i četiri finale kupa i dva smo osvojili. I ovo će te jako cudit ali smo pobijedili prvaka engleske 4-1 u četvrtfinale evropske lige, naravno tu ima i Dortmund. Malo će te i cudit da smo bili 43 na svijetu Uefa rankings list koje je daleko najveće dokle je jedan klub iz Bih doguraoFighter1926 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 09:52Evo ima 30 godina kako se pitamo da jedan klub kao Velez nikad nije osvojio trofej u 50 sezona...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 09:46Ima evo 1 sedmica pitam pitanje ali neće niko da odgovori, kako velikan iz Banja Luke nije pobjedio Veleza u gostima u svojoj historiji![]()
- Simpatizer
- Kontakt:
Sad je u kuci dobra situacija, nema trzavica, tako da se nadam da ce se tvoje i moje zelje ostvariti.Vanja8 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 10:01ABgda i ja vam to isto želim, jedino me brine ona narodna, jednom kampanjac, uvijek kampanjac...Simpatizer je napisao/la: ↑29 jun 2021, 09:58Saglasan sam, ja ocekujem da vise ne budemo kampanjci. Evo sad smo uspjesno zavrsili proslu godinu i otisli na ekskurziju na Bled, a dobri ucenici neka malo ponove gradivo kod kuce, posto mama, odnosno tata u ovom slucaju vise ne daje dzeparac.![]()

HAJ FAJV
- Simpatizer
- Kontakt:
Majstore, Svabo napao Poljsku '39. O tom vremenu pises.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 10:02Imamo ko prvo vise od 50 sezona u prvog ligi a ko drugo imamo i trofej iz 39te ali znam da je vama to teško razumjeti da neko može toliko godina biti u prvoj ligi. A eto sto kažem imali smo tu i nesreću da smo na gol-razliku gubili prvenstva gdje smo tri puta bili drugi a cetiri puta treći, imamo i četiri finale kupa i dva smo osvojili. I ovo će te jako cudit ali smo pobijedili prvaka engleske 4-1 u četvrtfinale evropske lige, naravno tu ima i Dortmund. Malo će te i cudit da smo bili 43 na svijetu Uefa rankings list koje je daleko najveće dokle je jedan klub iz Bih doguraoFighter1926 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 09:52Evo ima 30 godina kako se pitamo da jedan klub kao Velez nikad nije osvojio trofej u 50 sezona...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 09:46Ima evo 1 sedmica pitam pitanje ali neće niko da odgovori, kako velikan iz Banja Luke nije pobjedio Veleza u gostima u svojoj historiji![]()

HAJ FAJV
Neka mashalla, samo sabura...Simpatizer je napisao/la: ↑29 jun 2021, 10:06Sad je u kuci dobra situacija, nema trzavica, tako da se nadam da ce se tvoje i moje zelje ostvariti.Vanja8 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 10:01ABgda i ja vam to isto želim, jedino me brine ona narodna, jednom kampanjac, uvijek kampanjac...Simpatizer je napisao/la: ↑29 jun 2021, 09:58
Saglasan sam, ja ocekujem da vise ne budemo kampanjci. Evo sad smo uspjesno zavrsili proslu godinu i otisli na ekskurziju na Bled, a dobri ucenici neka malo ponove gradivo kod kuce, posto mama, odnosno tata u ovom slucaju vise ne daje dzeparac.![]()
![]()
Vazno je da vi u svakom momentu znate kako je da ste osjetili tu atmosferu i kad igrate protiv Rio Avea, a i kad se borite za bodove protiv Sloge iz Trna, Terpentina iz Dobruna...
Ma neprocjenljivo je to iskustvo...
Slažem se, nek Liverpul skloni svoje titule iz 20ti, slažem se 100%. Titule se samo pikaju zadnji 50 godinaSimpatizer je napisao/la: ↑29 jun 2021, 10:09Majstore, Svabo napao Poljsku '39. O tom vremenu pises.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 10:02Imamo ko prvo vise od 50 sezona u prvog ligi a ko drugo imamo i trofej iz 39te ali znam da je vama to teško razumjeti da neko može toliko godina biti u prvoj ligi. A eto sto kažem imali smo tu i nesreću da smo na gol-razliku gubili prvenstva gdje smo tri puta bili drugi a cetiri puta treći, imamo i četiri finale kupa i dva smo osvojili. I ovo će te jako cudit ali smo pobijedili prvaka engleske 4-1 u četvrtfinale evropske lige, naravno tu ima i Dortmund. Malo će te i cudit da smo bili 43 na svijetu Uefa rankings list koje je daleko najveće dokle je jedan klub iz Bih doguraoFighter1926 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 09:52
Evo ima 30 godina kako se pitamo da jedan klub kao Velez nikad nije osvojio trofej u 50 sezona...![]()
![]()

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Slazem se, pogotovo kad uspijes stici 13 bodova zaostatka, to je novo iskustvo za nas...Vanja8 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 10:11Neka mashalla, samo sabura...Simpatizer je napisao/la: ↑29 jun 2021, 10:06Sad je u kuci dobra situacija, nema trzavica, tako da se nadam da ce se tvoje i moje zelje ostvariti.![]()
Vazno je da vi u svakom momentu znate kako je da ste osjetili tu atmosferu i kad igrate protiv Rio Avea, a i kad se borite za bodove protiv Sloge iz Trna, Terpentina iz Dobruna...

- Simpatizer
- Kontakt:
Srecno u Moldaviji.Vanja8 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 10:11Neka mashalla, samo sabura...Simpatizer je napisao/la: ↑29 jun 2021, 10:06Sad je u kuci dobra situacija, nema trzavica, tako da se nadam da ce se tvoje i moje zelje ostvariti.![]()

HAJ FAJV
Moj naklon...Simpatizer je napisao/la: ↑29 jun 2021, 10:17Srecno u Moldaviji.Vanja8 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 10:11Neka mashalla, samo sabura...Simpatizer je napisao/la: ↑29 jun 2021, 10:06
Sad je u kuci dobra situacija, nema trzavica, tako da se nadam da ce se tvoje i moje zelje ostvariti.![]()
Ma neprocjenljivo je to iskustvo...![]()
I vama takodjer protiv Cluza,

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.