Pa morao bi mu Kante cuvati dupe kao sto je Casemiro to godinama radio za Marcela,ni tu se Ronaldo nije zrtvovao kao sto ne bi ni Mbappe ovamo ali ako imas toliko talenta u ekipi zalosno je ovako izgledati,to je vec do trenera.AjsKjub je napisao/la: ↑29 jun 2021, 00:48Sumnjam. Kod nas krila često moraju igrati beka jer ovaj ima svoje momente gdje se ne želi vraćati i bukv ostavlja cijelu lijevu stranu. Francuska ima prolifične krilne napadače i tu bi se gubilo dosta napadačkog potencijala.
Ima i grozno pozicionisanje zbog kojeg ga lako obrću krila. Opet sam mišljenja da će on napredovati u tom aspektu, jer teško da može ostati tako loš u tom polju.
Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- branimir85
- Kontakt:
1-1 i Švabe na penale, sigurno neće biti atmosfera kao 96, jedna od tekmi koja mi se urezala u sjećanje, ali da obnove gradivo i tuknu ih na novom Wembleyu.

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
-
- Kontakt:
Svicarci su ozbiljna ekipa, dalo se primijetiti jos u grupnoj fazi. Embolo je strasan napadac, veceras je silovao odbranu Francuske dok ga Rabiot nije nokautirao... Xhaka igra ko sat ovo prvenstvo. Shaqiri na nivou, Gavranovic odlicna back up opcija s klupe, kad god je usao napravio problem protivnickoj ekipi. Uz jos par dobrih pojedinaca kao ekipa izgledaju dobro sa dobrim trenerom na klupi, ocekivao sam iznenadjenje veceras s tim da su Francuzi polumrtvi kroz citavo prvenstvo. Austrijanci takodjer dobri, ispadose od Italije na produzetke, nazalost.
-
- Kontakt:
Na ovom Euru je vec sada postignuto vise golova nego na citavom proslom Euro 2016.
Na ovogodisnjem Euru je, do sada, vec postignuto 118 golova (2.8 gola po utakmici), dok je na citavom Euro 2016. postignuto 109 golova (2.14 po utakmici).
Ostalo je jos devet utakmica do kraja prvenstva...
Grupna faza Euro 2016: 69 golova
Grupna faza Euro 2021: 94 gola
Velike su sanse da ce ovo biti mozda i najefikasniji Euro svih vremena

Na ovogodisnjem Euru je, do sada, vec postignuto 118 golova (2.8 gola po utakmici), dok je na citavom Euro 2016. postignuto 109 golova (2.14 po utakmici).
Ostalo je jos devet utakmica do kraja prvenstva...

Grupna faza Euro 2016: 69 golova
Grupna faza Euro 2021: 94 gola
Velike su sanse da ce ovo biti mozda i najefikasniji Euro svih vremena

-
- Kontakt:
Belgija uzima evropsko , bio bi red.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zar je moguce da bude drugacije s obzirom da je ovo tek drugi put da se igra sa 24 ekipe i sa ovolikim brojem utakmica, jedino ako mislis na prosjek golovaBajramovic1999 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 01:46Velike su sanse da ce ovo biti mozda i najefikasniji Euro svih vremena![]()
Don't believe the hype.
- Meraak1921
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nije, ni blizu. Možda kao najveći potencijal da to dostigne, ali reći da je trenutno najbolji je teška nebuloza. Malo jači stoper tipa Ramos i nema ga, a o igri na dobro postavljenu odbranu da ne govorim. Kada ima dosta prostora, to je drugačija situacija, čisto radi njegove brzine.Meraak1921 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 02:14Sto se smijes zbog penala ? I meni je drago jer sam za Svicarsku navijao, al Mbappe je trenutno najbolji igrac svijeta
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Viva Espana
Da su Hrvati prosli dalje, ne bi se moglo trpiti njihovo kurcenje.
Znaci Hrvatska je ispala, a mi imamo dva bosanska predstavnika u cetvrtfinali ( Seferovic i Petkovic )
Hajmo Suisse 

Da su Hrvati prosli dalje, ne bi se moglo trpiti njihovo kurcenje.
Znaci Hrvatska je ispala, a mi imamo dva bosanska predstavnika u cetvrtfinali ( Seferovic i Petkovic )

Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
Kako sam na početku rekao, tako stojim i sads, Belgija uzima
-
- Kontakt:
Ko li će ovo osvojiti na kraju ?!
Ja tipujem na Češku.

Ja tipujem na Češku.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Belgija uzima
Nije lud, s konja na magarca.
Ti ko i baho, mozda ce jednom trenirati i bih, pa nije budala s konja na tornjaka.
Nije upitan kvalitet igraca s nasih krajeva da covjek ne bi radio s njima,upitna je bagra koja vodi saveze, i sistematicnost u radu, koje bosna nema , a i u hrvatskoj to steka.
I jos navijaci, mi bismo ga razapeli zbog nekih losijih rezultata, a svicarci mislim da nebi.
I onda , ipakje petkovic covjek gospodin, a nase repke su takve da moras bit mangup tipa cire i da onda tako nekako se gura.
CPOJ
- Nail for Real
- Kontakt:
Spaniju je uzivanje gledati, bravo Enrique
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Neka osvoje svi osim Belgije i Engleske, onu noć me Belgija toliko razočarala, takve igrače imaš oni nešto bunker postavili a za Engleze da ne govorim, precjenjeni i nabrijani, plus što im se naštimalo da igraju sve utakmice na svom stadionu, pogledati njihove navijače to toliko puno sebe, kao da su ljudi osvajali svjetska i europska prvenstva po 5 puta.
I da samo dodam, onaj Mbappé treba da što prije ode iz PSGa i od Neymara, kako igraju skupa, ovaj sve više izgleda kao on, to jest počinje biti padavičar i to samo kakav, sinoć traži penal lik ga nije ni dotakao.
I da samo dodam, onaj Mbappé treba da što prije ode iz PSGa i od Neymara, kako igraju skupa, ovaj sve više izgleda kao on, to jest počinje biti padavičar i to samo kakav, sinoć traži penal lik ga nije ni dotakao.
Zadnja izmjena: Celtic, dana/u 29 jun 2021, 08:23, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Njemačka je samo sa Portugalom izgledala dobro na ovom Euru dosad.
Utakmicu sa klimavom Francuskom su loše odigrali, sa Mađarskom isto tako.
Koševo Zapad
Svaka čast muletikulti švajcarcima.
Nije mi žao pjetlove, jak roster, prejak, a nisu uopšte dominantni.
A Španija od sjaja do očaja.
Hrvati pokazali kvalitet, iako slabiji nego 2018. Doduše ni španci nisu kao nekad.
Mislim da će Španija izbaciti Švajcarsku. Favoriti su blagi.
Današnje utakmice, volio bi da bar jedna na penale ode
Nije mi žao pjetlove, jak roster, prejak, a nisu uopšte dominantni.
A Španija od sjaja do očaja.
Hrvati pokazali kvalitet, iako slabiji nego 2018. Doduše ni španci nisu kao nekad.
Mislim da će Španija izbaciti Švajcarsku. Favoriti su blagi.
Današnje utakmice, volio bi da bar jedna na penale ode

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ni u klubu nije najbolji.Meraak1921 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 02:14Sto se smijes zbog penala ? I meni je drago jer sam za Svicarsku navijao, al Mbappe je trenutno najbolji igrac svijeta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.