Biciklizam
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: Biciklizam
I Thomas je pao danas ranije na etapi.
Apsolutna katastrofa.
Apsolutna katastrofa.
loši izgledi za Roglica,otišao na pregled,sportski direktor izjavijo da je stanje loše 
- branimir85
- Kontakt:
Da, 1:21 nakon Merlieru.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Nastavit ce Primoz, kaze da nema lomova nikakvih. Navodno bi trebao Colbrelli biti kaznjen.
Jbte od cetvorke favorita, samo Carapaz danas nije izgubio vrijeme zbog padova.
Jbte od cetvorke favorita, samo Carapaz danas nije izgubio vrijeme zbog padova.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- branimir85
- Kontakt:
Haig završio s TDF-om, jedan od koji su ciljali top 5 možda i nešto više,u kakvom je stanju Roglić najbolje je će se znati ujutro, ako je sve uredu mislim da nije izgubio previše vremena i da je sve nadoknadivo.
Valjda su vozači u ova 3 dana ispucali svu lošu karmu jer ovo je bilo užasno, kakvi je bilo padova može se reći da je sve dobro završilo.
Danas je još jedna sprinterka etapa i valjda Peleton ne bude nervozan kao danas.
Valjda su vozači u ova 3 dana ispucali svu lošu karmu jer ovo je bilo užasno, kakvi je bilo padova može se reći da je sve dobro završilo.
Danas je još jedna sprinterka etapa i valjda Peleton ne bude nervozan kao danas.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
nastavlja Roglič ali se bojim da je tour za njega gotov...dobro možda top 10 a svi znamo šta je njemu cilj
videče se na kronometru gdje je,dva pada,preveliki su to bolovi
nadam se da nisam u pravu
videče se na kronometru gdje je,dva pada,preveliki su to bolovi
nadam se da nisam u pravu
- LlullSergio
- Kontakt:
Ma jucer je sav oderan bio, ono nadam se da moze ali skeptik sam.
Sta je sa Calebom ? On je bar 5-6 metara strugao ledjima po asfaltu, ja ne znam kako on moze nastaviti,a nisam nista nasao za povlacenje.
EDIT: Evo vidim da je ipak out, ma ja logicno, nije bilo sanse da nastavi poslije onoga jucer.
Sta je sa Calebom ? On je bar 5-6 metara strugao ledjima po asfaltu, ja ne znam kako on moze nastaviti,a nisam nista nasao za povlacenje.
EDIT: Evo vidim da je ipak out, ma ja logicno, nije bilo sanse da nastavi poslije onoga jucer.
- branimir85
- Kontakt:
Peleton u nekoj protestnoj vožnji, 8km do cilja nitko od sprinterski ekipa ne lovi bijeg, Van Moer pred pobjedom.
Edit:Ipak Peleton odlučio napasti, sad da vidimo jesu zakasnili.
Edit:Ipak Peleton odlučio napasti, sad da vidimo jesu zakasnili.
- branimir85
- Kontakt:
Fucking Marc Cavendish

Zadnja izmjena: branimir85, dana/u 29 jun 2021, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
- LlullSergio
- Kontakt:
Umalo da frajer ne pobijedi hahaha.
Respect Marcu, i u ovim godinama uze pobjedu na Touru
Respect Marcu, i u ovim godinama uze pobjedu na Touru
- branimir85
- Kontakt:
Ovo mu je 31. Etapna pobjeda na TDFu, samo 3 manje od Kanibal, nije ni trebao biti na TDFu, ali sad mu se otvara velika šansa da i stigne Mercxa, jer ima dovoljno sprinterski etapa, a većina ostali sprintera osim Merliera nije u nekoj formi,a najbolji sprinter je jučer napustio TDF.
Sutra će se vidjeti koliko su padovi utjecali na Rogliča i ostale GC vozače,pretežno ravan ITT od 27,2km.
.
Sutra će se vidjeti koliko su padovi utjecali na Rogliča i ostale GC vozače,pretežno ravan ITT od 27,2km.
.
- branimir85
- Kontakt:
Evo i kiša roska na nekim dijelovima staze, još i to nam treba 
A ITT ima dosta tehnički i opasni zavoja, da vidimo hoće li itko riskirati, a do najbolji možda se i vrijeme popravi ili još pogorša.
A ITT ima dosta tehnički i opasni zavoja, da vidimo hoće li itko riskirati, a do najbolji možda se i vrijeme popravi ili još pogorša.
izgleda da su ovogodišnji tour napale neke mračne sile

Al voze ovi danci
- branimir85
- Kontakt:
Ako neće oni voziti dobro po ravnom tko će, dobro Rasmussen i nije bio neki ITT vozač 
A čini se da su uhvatili onu što je izazvala pad.
Pa nakon onog hronometra na tdf 2007...branimir85 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 15:25Ako neće oni voziti dobro po ravnom tko će, dobro Rasmussen i nije bio neki ITT vozač
Uhvatili su je i uhapsili
- branimir85
- Kontakt:
Kakva je to ekipa bila s njim, Menchov, Boogard, Dekker, Flecha, Frerire i svi se rokaliMElloo je napisao/la: ↑30 jun 2021, 15:28Pa nakon onog hronometra na tdf 2007...branimir85 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 15:25Ako neće oni voziti dobro po ravnom tko će, dobro Rasmussen i nije bio neki ITT vozač
A čini se da su uhvatili onu što je izazvala pad.![]()
Uhvatili su je i uhapsili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.