Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- ArtVandelay
- Kontakt:
Re: Euro 2020 - općenito
Prelijep dan na prvenstvu. Em ispali bahati i prepotentni susjedi nositelji europskih vrijednosti; em ispao tlačitelj sjeverne i zapadne Afrike.

Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Theo je igrač kojeg je napadački teško nadmašiti ali je defanzivno rupa. Primili bi francuzi i četvrti prije produžetaka s njim u igri.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ubio danas. Bas nenormalno kolko lik radi za ekipu. Jos samo da barem malo popravi zavrsnicu i vrh napadac.
Zadnja izmjena: TheMix, dana/u 29 jun 2021, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
ARSENAL4ever
A mozda bi i dali koji vise,njega i mbappea bi bilo nemoguce uhvatiti po tojj strani,veceras su poceli sa tri stopera i da je umjesto Lengleta tu bio Kounde i na lijevoj strani kao full bek Theo imas sve sto ti treba.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Spanija - Ceska finale 

- OldFashioned
- Kontakt:
Jos da ispadne i Svedska pa da sa uzitkom gledam cetvrtfinalne duele.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Najviše ga je prodao taj s tvog avatara.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Moratu prvog bi polomio, a zatim ostale spanjolske smecare. Ne mozes vjerovat kakav je to ciganski mentalitet. Pa latinosi im nisu do koljena mamu im jbem.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Džaba kad ce neznalicama biti kloc. Nevidjen workrate. Must have igrac u svakoj ekipi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Sumnjam. Kod nas krila često moraju igrati beka jer ovaj ima svoje momente gdje se ne želi vraćati i bukv ostavlja cijelu lijevu stranu. Francuska ima prolifične krilne napadače i tu bi se gubilo dosta napadačkog potencijala.L-Train je napisao/la: ↑29 jun 2021, 00:41A mozda bi i dali koji vise,njega i mbappea bi bilo nemoguce uhvatiti po tojj strani,veceras su poceli sa tri stopera i da je umjesto Lengleta tu bio Kounde i na lijevoj strani kao full bek Theo imas sve sto ti treba.
Ima i grozno pozicionisanje zbog kojeg ga lako obrću krila. Opet sam mišljenja da će on napredovati u tom aspektu, jer teško da može ostati tako loš u tom polju.
Zadnja izmjena: AjsKjub, dana/u 29 jun 2021, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Naravno da je kloc u okvirima top klasa. Inace je dobar napadac. Ali napadac treba zabijat, a ne imat dobar work rate.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Imam, a odakle ti to da nema kondicije, izveo ga jer je mislio dace dobiti.Shepard je napisao/la: ↑29 jun 2021, 00:40Imaš li profil na RMB?
Ili odvojeno od njih samostalno misliš da BD treba osvojit neko ko nema kondicije za 90 minuta trčanja?
Ako malo bolje pratiš RM, Karima Benzema nije odmorio minute ovu sezonu, ako ko ima kondicije za 120 min onda je to on.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Felixians4
- Kontakt:
Čemu predstavljanje nekim senzacijama ovo? Pa UVIJEK se top ekipe muče protiv i puno slabijih od sebe na prvenstvima,makar u grupi se provuku ili kroz jednu ili par susreta KO faza pa bili i i top formi što Francuzi nisu. I ona Španjolska 2008. do 2012. nikada to nije išlo glatko.
A Švicarska je već čitavu dekadu konzistentno ozbiljna,jaka,talentirana,samo uvijek su ostajali kratki u tijesnim mečevima s Argentinom,Poljskom,Švedima...
Euro s 24 apsolutni pogodak,a i ovo s puno gradova/država ne bi bilo toliko kritizirano da je normalna situacija..
A Švicarska je već čitavu dekadu konzistentno ozbiljna,jaka,talentirana,samo uvijek su ostajali kratki u tijesnim mečevima s Argentinom,Poljskom,Švedima...
Euro s 24 apsolutni pogodak,a i ovo s puno gradova/država ne bi bilo toliko kritizirano da je normalna situacija..
Italija , Spanija i Njemacka igraju najustimaniji fudbal.Igra sa glavom i repom te sistemom.Takve ekipe ce skolovati sve ostale.
Spaniju i Italiju ne mozes poredit na ovom Euru. Cak i Njemacka izgleda duplo bolje od njih.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.