Mendy anonimus igra u Realu razvaljuje,Upamecano bolji od Lengleta za 3 klase, Fekir za Sissoka Iniesta.
Auoar izdominirao KDB prošle godine u CL, bolji od Rabiota za klasu, Martial igrao na SP dobru rolu....
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Mendy anonimus igra u Realu razvaljuje,Upamecano bolji od Lengleta za 3 klase, Fekir za Sissoka Iniesta.
Ako budu kao veceras, Spanci nemaju sta trazit
Kako ih je lijepo bilo gledat dok su pjenili.
Hahahahaha inace Slovaci su fudbalska velesila
Vec sam pisao. Spanci kakav god sastav posalju igraju odlicno. Jednostavno zemlja fudbala. A sto se tice kvaliteta igraca na prvenstvu nisu nista bolji od Svicaraca. Trebalo bi biti zanimljivo.
Mislim da Englezi ne bi smjeli biti problem Nijemcima. Nemaju kontru ko Francuska, pa da im zabiju 1, a posebice nemaju odbranu da izdrže do kraja.
Dembele kloc, Lenglet posebna vrsta idiota, Griezmann je isto curica, propo ko zeton. Sissoko i moze nekako proci. Dakle ova trojica su morala ostati doma a pozvati Martiala, Mendya i Upamecana.
Benzema bi to uzeo sa je prošao, podigao je formu i uhodao se sa ekipom, šteta... Da još jedan alzirac nije uzeo BDO.
Lewa koji je promasio prolaz i jos par sansi, a sve lopte na njega idu. Tko god da osvoji nije zasluzio ove godine, mogu izabrat manje loseg od tih top 3.
Cuj neki torresi i druzba5 - Alvaro Morata has scored his fifth goal at the European Championships, becoming Spain's joint-highest scorer in the competition along with Fernando Torres.
Pa imao je brata Hernandeza i Dignea na lijevom beku ali se povrijedili obojica,mada ne znam kako je ovaj drugi ispred Ferlanda i Thea,to je valjda nemoguce kako se on pored ove dvojice nasao na spisku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.