Peraci guzica su sutra na aparatima

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Zar je to i SK prenosio utakmicu?
SK ekipa na Nova S, a i u studijskim emisijama su govorili. Gojkara iz dna duše mrzi Švicu.
Trećoplasirana ekipa grupe A izbaci prvoplasiranu iz grupi smrti F i prvog favorita turnira. Govore slaba Italija a ljudi nadigrali ovu Svicu i zavrsili grupu s max poena i sa gol razlikom 7:0
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
A svrsavali ste kad je dao het trik na Camp Nou.Nije mi drag igrac ali eto kao Ronaldo i Messi nisu fulili bitne penale u karijeri?(jos ovaj 22 godine) ima vremena i SP je vec osvojio to mu nije teret kao ovoj dvojiciANamelessGhoul je napisao/la: ↑28 jun 2021, 23:47Bravo Vladimire. Mozda te nekad docekamo na klupi nase repke. Ban za svakog ko u istu recenicu stavi donatela ovog i Messija i Kristinu
Mogu žabare valjda proć i bez njih nekako, a onda se žuti vraća u SF
mislim da Plavsic zbog njega mrzi samog sebe, jer svaki put kad se pogleda u ogledalo vidi Brycha zbog velike slicnosti s njimsljivo je napisao/la: ↑28 jun 2021, 23:52mislim da ih sad poljevaju, još Brych da odsudi još kojuakisarajevo92 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 23:51Gojko i svi komentatori sa SK-a na aparatima
postoje dvije stvari koje mrze najvise, Brycha i svicarsku nogometnu reprezentaciju, a da ne pisem sa kakvim podsmjehom su najavljivali ovaj duel i kako su otpisivali Svicarce
Vargas cistokrvno svajcarsko prezime, porijeklo vode iz Lausanne.RollingPaper je napisao/la: ↑28 jun 2021, 23:48Da je makar jedan Francuz sutao penal, mozda bi i prosli.
Kod Svicarske je sutao jedan Svicarac, onaj Vargas
Nemam pojma,ali par puta sam slušao onog debila sa SK koji omalovaža Švicarsku kao zemlju iz osobni frustracija,pa mi je jako drago što je primio u usta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.