Ovaj na ZDF ce bez glasa da ostane, svaku priliku dozivljava srcano.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ovaj na ZDF ce bez glasa da ostane, svaku priliku dozivljava srcano.
Nema to veze s kockanjem. Sve se stima, od rezultata do kornera i kartona.RollingPaper je napisao/la: ↑28 jun 2021, 23:01Sta se ba steli, ne mozes onakve golove nastelit, manje kockanja pa ces gledat utakmicu i uzivat
Ma dozivi lik utakmicu, a ne ko nasi jbt umrtvi te i ne gleda ti se.Kaunas je napisao/la: ↑28 jun 2021, 23:03Ovaj na ZDF ce bez glasa da ostane, svaku priliku dozivljava srcano.![]()
Jesi li ti onaj forumas Effenberg?Convicts1988 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 23:05Nema to veze s kockanjem. Sve se stima, od rezultata do kornera i kartona.RollingPaper je napisao/la: ↑28 jun 2021, 23:01Sta se ba steli, ne mozes onakve golove nastelit, manje kockanja pa ces gledat utakmicu i uzivat
Ovo mi je vise kao kada igraju jak igrac i slabiji igrac, pa ovaj uzme slabiju ekipu da se malo muciOldFashioned je napisao/la: ↑28 jun 2021, 23:03Ove vecerasnje dvije tekme isto kao PES tekma sa extra jakim ekipama i crvenom formom.
Nisam upratio ko je glavni, Sandro Wagner je stručni. Isto je bio dobar i Per Mertesacker.Kaunas je napisao/la: ↑28 jun 2021, 23:03Ovaj na ZDF ce bez glasa da ostane, svaku priliku dozivljava srcano.![]()
tuzlak1987 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 23:06Ovo mi je vise kao kada igraju jak igrac i slabiji igrac, pa ovaj uzme slabiju ekipu da se malo muciOldFashioned je napisao/la: ↑28 jun 2021, 23:03Ove vecerasnje dvije tekme isto kao PES tekma sa extra jakim ekipama i crvenom formom.
![]()
Šta je reć', momčino, ko nas zavadi.
Nije daleko od istineOnlyLeft22 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 23:08Jao Bahre
“Ja ne volim ove valove ovo je vise za Amerikance koji kupe skupe karte i neznaju ko igra”
![]()
![]()
Sram te bilo o sportu pricat na sportskom forumu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.