Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
Dobar Šefikin mali 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

**** Lenglet ispred pozvan ispred Upamecana, Mendy nije pozvan.
Sredinu i nema izmjene.
Hajde ti polako odradi ovo EP, a onda Veliki Zizu dolazi i vodi ovaj team.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
3-5-2 je baš smrt za sve ekipe, pa čak i ovu francusku
- akisarajevo92
- Kontakt:
zasad, ovo sto sam ja dosad za zivota gledao ovo prvenstvo prijeti da bude najbolji Euro uz onaj iz 2008.
Don't believe the hype.
Seferovic je ispodprosjecan napadac, da ne kazem sta vise. Ovaj gol ne mijenja puno po tom pitanju. Zna zabit al zna 10 puta vise da syebe stvar.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑28 jun 2021, 21:18Cist gol![]()
Pocinje jos jedna goleada...
Ovaj Seferovic je odlican napadac, apsolutno potcenjen, a imao je fantasticnu sezonu u Portugalu.
Edit: Al ima ubjedljivo najljepsu zenu od svih nogometasa.

Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 28 jun 2021, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Svicarska vise izgleda kao neki klub nego reprezentacija s obzirom koliko razlicitih nacionalnosti imaju
Don't believe the hype.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Zalosno ali istinito radi ovakvih botova smo tu gdje i jesmo i nicija djeca nemaju buducnost u ovoj napacenoj zemlji ali tko nas hebe.PointBlank je napisao/la: ↑28 jun 2021, 20:45Joj ovih politickih mentola, nikad vam dosta devedesetih, ni u sportu nema pauze
Sto se tice utakmice Hrvatska Spanjolska toliko amaterizma sa obe strane nije vidjeno od Rebica i kopacki,Spanjolskog golmana,Gvardiolovog pijenja vode ,Kramariceve nonsalancije,Brekalovog amaterizma i u napadu i odbrani jednostavno greska Dalica sto se odlucio na bunker igru a ruku na srce Spanjolci su i bolja i kompletnija momcad i zasluzeno slavili iako dojam da je Kramaric zabio prolaz nije bio daleko.
Modrica i opcenito vezu su Spanjolci odlicno markirali a Dalic mazlum pustio stoperima da vode akcije jbg bolje nije moglo zavrsiti.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
A Jesu li konstutivni?akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 21:32Svicarska vise izgleda kao neki klub nego reprezentacija s obzirom koliko razlicitih nacionalnosti imaju
Ne mogu skontati na koga mi ovaj Kimpembe liči, dal' neki reper ili tako nešto.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Ne slazem se, ali nebitno.Kaunas je napisao/la: ↑28 jun 2021, 21:28Seferovic je ispodprosjecan napadac, da ne kazem sta vise. Ovaj gol ne mijenja puno po tom pitanju. Zna zabit al zna 10 puta vise da syebe stvar.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑28 jun 2021, 21:18Cist gol![]()
Pocinje jos jedna goleada...
Ovaj Seferovic je odlican napadac, apsolutno potcenjen, a imao je fantasticnu sezonu u Portugalu.
Nevezano, taj Sanski Most daje odlicne fudbalere! Haris Seferovic, Sergej Milinkovic-Savic, Samir Handanovic, ovaj mali Demirovic iz Frajburga isto ce biti solidan igrac. Plodno tle. Posle Bijeljine najtalentovanija sredina na prostoru BiH

@enobarca jesi ziv ? Mnogo dobar ovaj igrac barse 

Cim Francuzi moraju napadati, odmah patnja.
Ja mislim da nije, Upamecano je bio sa mladom reprezentacijom na Euru i nije ga zvao Deschamps.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Teško klubu koji kupi Mbappea. Jednostavno nema ništo timsko u njemu.
Embolo je mogao postati jedan od najboljih mladih napadača svijeta, osjetan je i dalje taj enormni potencijal. Šteta što zbog ozlijeda syeba sve.
Zadnja izmjena: AjsKjub, dana/u 28 jun 2021, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Finale Svicarska-Danska/Ceska. 

15.10.2013.
- osvajaci551
- Kontakt:
Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.