Kaze brat protiv Azerbejđanahurem je napisao/la: ↑26 jun 2021, 15:26Ma Crna Gora i Danska protiv našeg 2.sastava za vrijeme godišnjih odmora su mi stvarno nebitne prijateljske utakmice i nikakvo mjerilo bilo čega.HarisZe je napisao/la: ↑26 jun 2021, 14:57Sro bi bilo sigurno da ce ovaj voditi do kraja kval? Zaboravi ti Crnu Goru navesti, Ne mogu da vjerujem da aminujes ovo sve oko petrova, sta ce biti nakon ovog debakla koji jako blizu, ko ga ce nam onda montirat? Ovo se treba prekinutinu oktobru ili ce mo postat nivo San Marina i Gibraltarahurem je napisao/la: ↑26 jun 2021, 14:43HariseZe,
Stvarno si prenaporan i dosadan s tom pričom u vezi s Petevom.
Nemaš nikakve pažnje vrijedne argumente za svoju priču i popusti malo živ bio...
Frajer će voditi BiH do kraja kvalifikacija i samo to moze biti mjerilo.
Protiv Finske bez treninga je to ok izgledalo, protiv Francuske, najjače reprezentacije na svijetu, sasvim pristojno.
Mjerilo će biti oktobarske utakmice....zato popusti malo živ bio.
Naravno da ako bi izgubio u septembru i oktobru oba puta protiv Azerbejdzana i 1x protiv Ukrajine da će biti maknut..zato sam i napisao da su oktobarske utakmice mjerilo.
Ali čovjek još uvijek nije pokazao koliko (ne)moze a ti ga tjeraš.
Bio sam i ja za Barbareza ali kad malo razmisliš dotični nije imao šanse protiv Peteva i tu treba biti realan.
Igrači lijepo govore o Petevu, ozbiljno je pristupio svom poslu, Miske radi ozbiljno na svom polju kontaktirajuci sve veći broj potencijalnih itd....Sto se toga tice, stvari se razvijaju haman u pozitivnom smjeru...samo jos da ih i rezultati počnu pratiti.
Savez je vise puta ispričana priča.
...
Ja nisam bio za Peteva ali kad je vec izabran naravno da ću mu dati šansu i neću unaprijed suditi...pa nije čovjek neznalica a niti se preziva Krstajic.
Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Dobro, protiv Kazahstana... 
Hvala.

Hvala.
90% ljudi je protiv petrova i ove garniture, pa ljudi moji senad rece na face da nije ni znao da se tekma igra protiv CG da mu maki nije rekao a znate zasto ne zna? pa zato sto ljude neinteresuje ekipa koju vodi covjek izabran na nacin koji je izabran pogotovo u konkurenciji sa bivisim kapitenom.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
De molim te, jedan yebeni put napiši Petev, a ne Petrov, pereš na ruke.HarisZe je napisao/la: ↑28 jun 2021, 20:5890% ljudi je protiv petrova i ove garniture, pa ljudi moji senad rece na face da nije ni znao da se tekma igra protiv CG da mu maki nije rekao a znate zasto ne zna? pa zato sto ljude neinteresuje ekipa koju vodi covjek izabran na nacin koji je izabran pogotovo u konkurenciji sa bivisim kapitenom.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Taj ne zna gdje je šupalj, a kamoli nešto više.HarisZe je napisao/la: ↑28 jun 2021, 20:5890% ljudi je protiv petrova i ove garniture, pa ljudi moji senad rece na face da nije ni znao da se tekma igra protiv CG da mu maki nije rekao a znate zasto ne zna? pa zato sto ljude neinteresuje ekipa koju vodi covjek izabran na nacin koji je izabran pogotovo u konkurenciji sa bivisim kapitenom.

Ma isti racku samo nek ide viseMoodyHank je napisao/la: ↑28 jun 2021, 20:59De molim te, jedan yebeni put napiši Petev, a ne Petrov, pereš na ruke.HarisZe je napisao/la: ↑28 jun 2021, 20:5890% ljudi je protiv petrova i ove garniture, pa ljudi moji senad rece na face da nije ni znao da se tekma igra protiv CG da mu maki nije rekao a znate zasto ne zna? pa zato sto ljude neinteresuje ekipa koju vodi covjek izabran na nacin koji je izabran pogotovo u konkurenciji sa bivisim kapitenom.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Ma njega sam za primjer uzeo ali generalno je splahnulo, znam prije mjesec dana prije se znalo kad, gdje, ko prenosi al zato sto je repka bila in i igrali su najboljih1a2s3o4 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 21:12Taj ne zna gdje je šupalj, a kamoli nešto više.HarisZe je napisao/la: ↑28 jun 2021, 20:5890% ljudi je protiv petrova i ove garniture, pa ljudi moji senad rece na face da nije ni znao da se tekma igra protiv CG da mu maki nije rekao a znate zasto ne zna? pa zato sto ljude neinteresuje ekipa koju vodi covjek izabran na nacin koji je izabran pogotovo u konkurenciji sa bivisim kapitenom.![]()
Sto to mislis?h1a2s3o4 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 21:12Taj ne zna gdje je šupalj, a kamoli nešto više.HarisZe je napisao/la: ↑28 jun 2021, 20:5890% ljudi je protiv petrova i ove garniture, pa ljudi moji senad rece na face da nije ni znao da se tekma igra protiv CG da mu maki nije rekao a znate zasto ne zna? pa zato sto ljude neinteresuje ekipa koju vodi covjek izabran na nacin koji je izabran pogotovo u konkurenciji sa bivisim kapitenom.![]()
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Sigurno da jeste splahnulo, sto ti govori i o osobinama nasih navijaca. Za podrzavanje nečega trebaju ti debeli zivci i da tripis sve i svasta. Najlakse je dici ruke, a i ljude vole da prate tredove. Sad je trend vjerovatno da se pljuje.HarisZe je napisao/la: ↑28 jun 2021, 21:15Ma njega sam za primjer uzeo ali generalno je splahnulo, znam prije mjesec dana prije se znalo kad, gdje, ko prenosi al zato sto je repka bila in i igrali su najboljih1a2s3o4 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 21:12Taj ne zna gdje je šupalj, a kamoli nešto više.HarisZe je napisao/la: ↑28 jun 2021, 20:5890% ljudi je protiv petrova i ove garniture, pa ljudi moji senad rece na face da nije ni znao da se tekma igra protiv CG da mu maki nije rekao a znate zasto ne zna? pa zato sto ljude neinteresuje ekipa koju vodi covjek izabran na nacin koji je izabran pogotovo u konkurenciji sa bivisim kapitenom.![]()
Uzme za primjer neke klubove tipa Borusije koliko je imala prije fanova na Balkanu i kad su grohnuli nigdje nikoga, pa opet ponosni navijaci. Ili Intera, kojeg nigdje nije bilo 10-ak godina. Ili "stari" navijaci Man. City-a. Jednostavno drustvo Glory Hunter-a.
Bice interesovanja čim uvežemo par pobjeda.

Ako me stvarno pitaš, bez cinizma, ja cu ti odgovoriti u najboljoj namjeri.

Ne znam da li si imao nekada dodira da se bavis(istrazujes o ) tehnikama ispitivanja, vođenja intervjua, novinarskih ili nekih drugih. Postoje jasna pravila i standardi kako se radi. Intervju nije nesto sto je striktno kao takvo vezano iskljucivo za novinarstvo, ali jel ima puno veze sa njim. Zbog same namjene novinarstva, a to je pruzanje informacija. Potpunih, cjelovitih, tacnih informacija.
Ja stojim iza toga da pomenuti čovjek ne zna to da radi. On jasno, čak i ne skriva to, narovira svaki razgovor koji vodi. Sta mislim pod tim?
Mislim da jasno usmjerava sagovornika u pravcu kojem on zeli, a sa time salje svjesno pogresne informacije svojoj publici. To onda vise nije informisanje javnosti i ne ispunjava osnovnu svrhu novinarstva. A ako nije novinarstvo, ti sam procijeni sta je.

Pitanja su takva da on potencira odgovor koji zeli vec unaprijed da cuje. Uz to nekada potpuna neupucenost u temu i lupetanja. Nekakva agresivnost u vođenju razgovora, nesto po uzoru na Armina Wolfa, ali jako slabo i pateticno. Tu agresivnost izgleda njegova publika voli, ali je nesto sto u njegovom slucaju nema smisla.
Stvara samo efekat odbojnosti.
Izreka da neko živi od stare slave najbolje se moze objasniti na njemu.
- ASD
- Kontakt:
Studirao Marketing?h1a2s3o4 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 21:47Ako me stvarno pitaš, bez cinizma, ja cu ti odgovoriti u najboljoj namjeri.![]()
Ne znam da li si imao nekada dodira da se bavis(istrazujes o ) tehnikama ispitivanja, vođenja intervjua, novinarskih ili nekih drugih. Postoje jasna pravila i standardi kako se radi. Intervju nije nesto sto je striktno kao takvo vezano iskljucivo za novinarstvo, ali jel ima puno veze sa njim. Zbog same namjene novinarstva, a to je pruzanje informacija. Potpunih, cjelovitih, tacnih informacija.
Ja stojim iza toga da pomenuti čovjek ne zna to da radi. On jasno, čak i ne skriva to, narovira svaki razgovor koji vodi. Sta mislim pod tim?
Mislim da jasno usmjerava sagovornika u pravcu kojem on zeli, a sa time salje svjesno pogresne informacije svojoj publici. To onda vise nije informisanje javnosti i ne ispunjava osnovnu svrhu novinarstva. A ako nije novinarstvo, ti sam procijeni sta je.
Pitanja su takva da on potencira odgovor koji zeli vec unaprijed da cuje. Uz to nekada potpuna neupucenost u temu i lupetanja. Nekakva agresivnost u vođenju razgovora, nesto po uzoru na Armina Wolfa, ali jako slabo i pateticno. Tu agresivnost izgleda njegova publika voli, ali je nesto sto u njegovom slucaju nema smisla.
Stvara samo efekat odbojnosti.
Izreka da neko živi od stare slave najbolje se moze objasniti na njemu.
Senad je jako potkovan novinar. On je recimo znao Bakiru zbog njegovog slabog kapaciteta dati pitanja kakva on želi. Opet je otišlo u njegovu stranu jer ga je izdominirao.
Kad je vodio razgovor s Vučićem, tu je ispao slab. Jednostavno, voljeli ga ili ne. Vučić je prejak u intervjuima. 10 nivoa u odnosu na sve političare u BiH.
Jedno je Austrija, drugo je BiH.
U BiH tužilaštva nemaš. New York Times ti napiše da je za vrijeme Bakira u onom zavodu za izgradnju nestalo milijardu maraka.
Zna se da se radi o ogromnoj svoti i zna se ko je odgovoran. Ali jednostavno, nemaš Tužilaštva da to pokrene. Mislim, bilo je pokrenuto, ali znamo kako se to u BiH završi.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gledas ove reprezentacije na Euru i onda na forumu naletis na temu "Ivaylo Petev".
A tek strucni stabtuzlak1987 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 22:43Gledas ove reprezentacije na Euru i onda na forumu naletis na temu "Ivaylo Petev".

Sa Tutom smo uzeli odmor od takmičarskog fudbala. Isprobavamo kombinacije, analiziramo kvalitet i tržišni potencijal bhpl igrača...
Uglavnom više teoretski i eksperimentalan rad. Uigravamo ekipu za 2028. Sve su nam objasnili prije imenovanja, nema tu nekih nepoznanica.
Uglavnom više teoretski i eksperimentalan rad. Uigravamo ekipu za 2028. Sve su nam objasnili prije imenovanja, nema tu nekih nepoznanica.
S Tutom Petrov na EP! 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Fakat. Zbog čega zove igrače Simin Hana, Borca, Sarajeva? Samo trošimo prijateljske u promovisanju m-tel propaliteta.DrFilgud je napisao/la: ↑28 jun 2021, 22:51Sa Tutom smo uzeli odmor od takmičarskog fudbala. Isprobavamo kombinacije, analiziramo kvalitet i tržišni potencijal bhpl igrača...
Moramo buducnost reprezentacije graditi na m-tel premijer ligi.Vucevich je napisao/la: ↑28 jun 2021, 23:08Fakat. Zbog čega zove igrače Simin Hana, Borca, Sarajeva? Samo trošimo prijateljske u promovisanju m-tel propaliteta.DrFilgud je napisao/la: ↑28 jun 2021, 22:51Sa Tutom smo uzeli odmor od takmičarskog fudbala. Isprobavamo kombinacije, analiziramo kvalitet i tržišni potencijal bhpl igrača...

Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Da se Džeko ne druži i da nije nerazdvojan sa njegovim bratom Eldinom, Adi nikad ne bi primirisao našoj klupi.HarisZe je napisao/la: ↑28 jun 2021, 22:49A tek strucni stabtuzlak1987 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 22:43Gledas ove reprezentacije na Euru i onda na forumu naletis na temu "Ivaylo Petev".Slaven fucking Musa i Adi Adilovic
Sto je i slika i prilika ove drzave. Podobnost prije strucnost.Historicar je napisao/la: ↑29 jun 2021, 02:59Da se Džeko ne druži i da nije nerazdvojan sa njegovim bratom Eldinom, Adi nikad ne bi primirisao našoj klupi.HarisZe je napisao/la: ↑28 jun 2021, 22:49A tek strucni stabtuzlak1987 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 22:43Gledas ove reprezentacije na Euru i onda na forumu naletis na temu "Ivaylo Petev".Slaven fucking Musa i Adi Adilovic
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: 231983, 313, bavariapivo, Dindin, fera, jasmin10, kupus army, Normus90 i 97 gostiju.