Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
Rizah
-
Kontakt:
Chelsea_CBH je napisao/la:Rafael Benitez je legenda kluba. Pa bez njege ćete u drugu ligu, vidite li vi to?
Isto kao što je sa Inter procvjetao kako je on otišao, tako ćemo i mi kada se ako Bog da riješimo njegovih igrača u timu

There got to be something for Liverpool big number nine ...
-
Lily
-
Kontakt:
Chelsea_CBH je napisao/la:Rafael Benitez je legenda kluba. Pa bez njege ćete u drugu ligu, vidite li vi to?
Jeste legenda je i ja bi ga voljela ponovo vidjeti na nasoj klupi. Al' trenutno imamo jos vecu legendu i on nikada ne bi dopustio da Liverpool ispadne u drugu ligu !
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
-
VELA
-
Kontakt:
Rizo ti si ovih dana bas lud lik, otkad su nas poceli napustati benitezovi igraci tonemo sve dublje i dublje. Izadji ba malo se ohladi i odmori od foruma
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
-
Rizah
-
Kontakt:
VELA je napisao/la:Rizo ti si ovih dana bas lud lik, otkad su nas poceli napustati benitezovi igraci tonemo sve dublje i dublje. Izadji ba malo se ohladi i odmori od foruma
Kapiten milanskog Intera Javier Zanetti oduševljen je načinom na koji je novi trener Nerazzura Leonardo posložio ekipu od kako ju je preuzeo od Rafaela Beniteza.
Nerazzurri su neporaženi od kako ih je preuzeo Leonardo, a Zanetti krivi Beniteza da je doveo ekipu na rub unišetanja.
"Benitez je uništio atmosferu u ekipi nakon neodmjerenih izjava na Svjetskom klupskom prvenstvu. Leonardo je sasvim druga priča. On nam je donio stabilnost i sada izgledamo mnogo bolje", kazao je Zanetti.
Ovo je Vela rekao kapiten Intera pa ti sad zaključi sam.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
-
reds
-
Kontakt:
Stani malo,pa tada ću biti dedo kad odemo u LP.
OTNYS_YNWA je napisao/la:Rizah je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma manje je bitan napad. Da je igrao desno on bi barem 3 puta asistirao.
Ono sto je problem jeste odbrana.

To jeste, ali kako je krenulo moraćemo ga gledati barem do kraja sezone na lijevom beku.
Idi do Taiwoa i sapni mu na uho da ga svi zeljno iscekujemo.

Sinoć opet asistencija Taiwa.

FK Pjetlovi
-
anfield
-
Kontakt:
ne dirajte rizu pa covjek iznio svoje misljenje i vi ga odmah napadate nije posteno rafa jeste legenda kluba ali imao je svojih 5-6 godina i nije ih iskoristio sta ces i daleko mu kuca od Anfielda
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
-
mighty_reds
-
Kontakt:
Postao/la mighty_reds » 17 jan 2011, 22:07
Thunderstruck je napisao/la:A cemu toliko nepovjerenje prema Aureliju i Koncheskom?
Po meni je Insua vasa velika greska.
to sam i ja govorio Insua je MORAO ostati jer je imao odlicnu sezonu i bio je jedan od nasih vodecih asistenata prosle sezone..i taman kad je prosao godinu dana prilagodjenja odluci Roy da ga rijesi u Tursku,,vratiti njega po mogucnosti sa posudbe treba bolji je i od ćele i od Fabija

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
-
anfield
-
Kontakt:
Kenny Daglish has held talks with John W Henry about possible moves for Ashley Young and Luis Suárez

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
-
Stivi_Dzi
-
Kontakt:
anfield je napisao/la:Kenny Daglish has held talks with John W Henry about possible moves for Ashley Young and Luis Suárez

Povezi nas !

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
-
VELA
-
Kontakt:
Stivi_Dzi je napisao/la:anfield je napisao/la:Kenny Daglish has held talks with John W Henry about possible moves for Ashley Young and Luis Suárez

Povezi nas !

http://www.lfc.tv/news/media-watch/suar ... ool-switch
To su spekulacije al je 100% istina da King Kenny ima veceras sastanak sa vlasnicima
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
-
OTNYS_YNWA
-
Kontakt:
Postao/la OTNYS_YNWA » 17 jan 2011, 22:35
VELA je napisao/la:Stivi_Dzi je napisao/la:anfield je napisao/la:Kenny Daglish has held talks with John W Henry about possible moves for Ashley Young and Luis Suárez

Povezi nas !

To su spekulacije al je 100% istina da King Kenny ima veceras sastanak sa vlasnicima
Vjerovatno cemo sutra saznati ima li ista od transfera u Januaru.

-
Ponos Torina
-
Kontakt:
Postao/la Ponos Torina » 17 jan 2011, 22:35
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
anfield
-
Kontakt:
LIVERPOOL YNWA
-
Chelsea_CBH
-
Kontakt:
Postao/la Chelsea_CBH » 17 jan 2011, 22:47
Navijam za CFC, ali sam se naježio kad je Dalglish vrhovima prstiju dohvatio ritualno onaj natpis "This is Anfield" prije nego je izašao iz prolaza. Zaista simbolično...
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
-
VELA
-
Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:
Vjerovatno cemo sutra saznati ima li ista od transfera u Januaru.

Bas tako ako ove sedmice ne bude transfera necemo onda dovoditi nikoga

IN WEED WE TRUST!!!
Kum sa stalnim ugovorom.
-
Sasha L.F.C.
-
Kontakt:
Postao/la Sasha L.F.C. » 17 jan 2011, 23:49
Suso & Conor Coady promoted to Melwood today by Dalglish.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
-
Torres Da Killa.!.
-
Kontakt:
Postao/la Torres Da Killa.!. » 17 jan 2011, 23:58
Sasha L.F.C. je napisao/la:Suso & Conor Coady promoted to Melwood today by Dalglish.
Dobra stvar et 2 nova igraca promovirana u prvi tim znaci vise ce sansi dobijat i sve, ja od Susa ocekujem vise i od Selvija i Pachecha.. Malo me podsjeca na messija jer su mu agility i ball control. Samo da se snadje u prvom timu i imat cemo igracinu, treba dobro zapamtiti ime Suso mozda nam u njemu lezi buducnost.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
-
Carlo
-
Kontakt:
VELA je napisao/la:Stivi_Dzi je napisao/la:anfield je napisao/la:Kenny Daglish has held talks with John W Henry about possible moves for Ashley Young and Luis Suárez

Povezi nas !

This story has been reproduced from today's media. It does not necessarily represent the position of Liverpool Football Club.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
VolimLiverpool
-
Kontakt:
Postao/la VolimLiverpool » 18 jan 2011, 00:43
Chelsea_CBH je napisao/la:Navijam za CFC, ali sam se naježio kad je Dalglish vrhovima prstiju dohvatio ritualno onaj natpis "This is Anfield" prije nego je izašao iz prolaza. Zaista simbolično...
Tačno,i uz mene su neki trnci bili...
KING je to...
You'll never walk alone.
-
fera
-
Kontakt:
volimliverpool je napisao/la:Chelsea_CBH je napisao/la:Navijam za CFC, ali sam se naježio kad je Dalglish vrhovima prstiju dohvatio ritualno onaj natpis "This is Anfield" prije nego je izašao iz prolaza. Zaista simbolično...
Tačno,i uz mene su neki trnci bili...
KING je to...
i kad smo poveli i kop poceo da skandira ja sam se skoro rasplakao, jest da sam bio malo napusen al emocije su proradile.
drago mi je posebno za coady-a jer momak je zasluzio priliku da trenira sa odraslima
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.