FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

NisamInSajder
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NisamInSajder » 28 jun 2021, 14:38

Historicar je napisao/la:
28 jun 2021, 14:34
Više bi me obradovalo da smo Ognjena Mudrinskog doveli, vidim da je postao slobodan igrač.
Ostaje u Gorici, barem je to zelja Rendulica.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Vink0
Kontakt:

Post Postao/la Vink0 » 28 jun 2021, 14:44

keli je napisao/la:
28 jun 2021, 14:35
Vink0 je napisao/la:
28 jun 2021, 14:23
Odlican potez ovo za mersu. Moze on jos shediti na klupi ili tribini
Sad ne valja ni sto se produzilo sa covjekom koji je mozda i najveci profesionalac i radnik u timu, primjer mladjim igracima, bitan za svlacionicu... Ko bi pitaru ugodio
Naravno da ne valja. Merso je dobar covjek ali nama trebaju dobri igraci i profesionalci. Ja bih bio prvi za to da su ga npr poslali u skolu pa da pokusa raditi sa djecom u akademiji, ali u prvom timu on kao 36-godisnjak sa teskom povredom iza sebe nema sta traziti.
A Te price o svlacionici i nekakvoj atmosferi prolaze samo kod glupih balija. U ostatku svijeta to zovu amaterizam. Samo kod nas nerad i pravljenje sprdacine od treninga nazivaju dobra atmosfera. U ostalim ligama takve tjeraju. Zato nase balerine nakon pola sata kaskanja po terenu pocnu povracati jer na treninzima ne rade nista nego se zayebavaju.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 28 jun 2021, 14:47

MaroonBjelave je napisao/la:
28 jun 2021, 12:41
ajdohordas je napisao/la:
28 jun 2021, 12:28
[
Ma brate isti ste vi. Samo ne znam kako vam ne dopizdi da se prepucavate danima unazad… a niko nece da popusti. Nit smo mi u tolikom qrcu koliko vi pokusavate predstavit niti je Sabra Bog za klub kako je drugi pokusavaju predstavit.
Znaci totalno se izgubila priča o klubu i sve se svelo na licno prepucavanje i podjelu
Yebo to…
Ajdo, evo ja sam prvi mislio da nekad pretjerujem i kenjam do jučerašnjeg pisma BP koji su napisali to pismo ponukani viđenjem stanja u klubu jednog od njih a koji je sad u upravnom odboru. Taj jedan od njih je Hajrudin Kapetanović, pravnik, advokat. I ako on kaže da nešto ne valja u klubu a to nešto je između ostalog nerealni ugovori za pojedine igrače, što nas je dovelo u situaciju financijske krize, kako onda ja mogu tvrditi da je sve ok i da se ja kao navijač ne trebam ni o čemu brinuti.
A ovaj nije vjerovao ni u Februaru kada sam pisao o kasnjenu plata, ubjedjivao me on i jos par njih da je sve idila, kasno su mnogi progledali nazalost.
Ono sto ohrabruje je to da ni ostali sem Borca nisu u nista boljoj situaciji nego mi, kokuzluk je veliki kod sviju, te ce naredna sezona biti jako neizvjesna po pitanju plasmana izgleda.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 28 jun 2021, 14:49

Tu atmosferu u Europi zovu team building, pa tokom sezone se vise, kada su utakmice na 3-4 dana, se vise obraca paznja na taj team building nego na trening. Tada od treninga imas jedino regeneracijske treninge, od sahatak i to je to. Jedino kad se bas trenira jest predsezona, tu odradis vise od 50% onoga sto planiras izvesti tokom sezone.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 28 jun 2021, 14:51

Vink0 je napisao/la:
28 jun 2021, 14:44
keli je napisao/la:
Vink0 je napisao/la:
Sad ne valja ni sto se produzilo sa covjekom koji je mozda i najveci profesionalac i radnik u timu, primjer mladjim igracima, bitan za svlacionicu... Ko bi pitaru ugodio
Naravno da ne valja. Merso je dobar covjek ali nama trebaju dobri igraci i profesionalci. Ja bih bio prvi za to da su ga npr poslali u skolu pa da pokusa raditi sa djecom u akademiji, ali u prvom timu on kao 36-godisnjak sa teskom povredom iza sebe nema sta traziti.
A Te price o svlacionici i nekakvoj atmosferi prolaze samo kod glupih balija. U ostatku svijeta to zovu amaterizam. Samo kod nas nerad i pravljenje sprdacine od treninga nazivaju dobra atmosfera. U ostalim ligama takve tjeraju. Zato nase balerine nakon pola sata kaskanja po terenu pocnu povracati jer na treninzima ne rade nista nego se zayebavaju.
Ma moze Merso jos itekako pomoci na terenu, i naravno da je bitno da se mladi momci imaju na koga ugledati u smislu primjera kako trebaju trenirati, ponasati se itd... Nez otkud ti to da je to samo kod nas al dobro. Svakako, postujem misljenje...poz
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 28 jun 2021, 14:59

Ljudi husrefu zakupili stan u mellainu a ovi nasi nisu mogli priustiti ni odmor igracima od par sati pred utakmicu.. mnogo toga smrdi i nema smisla, poserem ga ko kaze da ima
NEMA NAZAD

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 28 jun 2021, 15:05

Vink0 je napisao/la:
28 jun 2021, 14:44
keli je napisao/la:
Vink0 je napisao/la:
Apsolutno, sve potpisujem.Puno prije povrede, Merso je bio užasan, tada se jasno vidjelo da nam treba nova kapitalna devetka, ne znam šta očekivati od čovjeka koji osam mjeseci nije lopte šutnuo, pogotovo protiv recimo Elfsborga ili Borca.I ova prica o atmosfercima, tačno bi se čovjek ranio kad to pročita.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 28 jun 2021, 15:07

Neka Merse s nama još, samo je pitanje koliko i za koliko on ima kuveta uopšte.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 28 jun 2021, 15:11

28 jun 2021, 15:07
Ma niko ne svrstava Mersu u startnih XI, ali da covjek ne moze pomoci smijesno je pricati... sa 36 godina brze se vratio nego fudbaleri po 10 godina mladji od njega koji su prosli istu povredu. Par puta sam se potrefio u teretani sa njim i tvrdim da je i sad spremniji od 75% lige. Al eto posto je historicar reko da Merso ne moze vise lopte, savjetujem mu da se oprosti od fudbala

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 28 jun 2021, 15:16

keli je napisao/la:
28 jun 2021, 15:11
Ma niko ne svrstava Mersu u startnih XI, ali da covjek ne moze pomoci smijesno je pricati... sa 36 godina brze se vratio nego fudbaleri po 10 godina mladji od njega koji su prosli istu povredu. Par puta sam se potrefio u teretani sa njim i tvrdim da je i sad spremniji od 75% lige. Al eto posto je historicar reko da Merso ne moze vise lopte, savjetujem mu da se oprosti od fudbala
:rol:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 28 jun 2021, 15:17

Merso je za sve ostale velicina. Mi navijaci mu se moramo obracati s Vi
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 28 jun 2021, 15:19

Covjek ce vjerovatno odgirat ovu sezonu, oprasta se od fudbala i dobit ce posao u SŠ barem tako Sinan kaze, i pozdravljam tu odluku, Oruc mi je popio krv sa onim izjavama prije i na poluvremenu, svake tekme.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 28 jun 2021, 15:20

keli je napisao/la:
28 jun 2021, 15:11
Ma biće on od pomoći, ako ne nešto puno na terenu, onda bar u svlačionici.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 28 jun 2021, 15:21

Merso je definitivno zasluzio da mu se produzi ugovor i drago mi je sto su mu produzili na kraju

Ali upravo to,pitanje je kakav je
Vidjeli smo i prije povrede da se u Evropi umori za pola sata,e sada zamisli kakav je tek sada,godinu stariji i 6-7mjeseci nije dotakao lopte

U ligi sasvim ok odigrao do povrede

Mersi se trebao ponuditi novi ugovor od 6 mjeseci da se vidi na cemu je,ako ok odigra onda do 2023
Ako ne,onda dati nesto u klubu i to je to

Ja Mersu ne vidim u prvih 11 nikako,to bi vec amaterski bilo
Mersi je produzen ugovor da bi bio djoker sa klupe,mislim da to moze dobro odraditi,zadnjih 20-25 minuta da ulazi,kao sto je Handzic bio dok se on nije povrijedio

Takodjer produzen mu je da bi se odrzavala i dizala atmosfera u ekipi

Cak neki pisu i da je pristao na dobro smanjenje plate

Zakljucak:Po meni dobar potez uprave sto mu se produzio ugovor i to necu kritikovati,mislim da nam moze biti od velike pomoci ako ne na terenu onda u svlacionici

Mersu ocekujem kao 2.ili 3.napadaca da ulazi sa klupe
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 28 jun 2021, 15:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 jun 2021, 15:21

Ma Merso nije sporan, neka ga. Problem je pogubljena uprava koja obecala iskorak a ono dva unazad.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 28 jun 2021, 15:25

Ako strategija kluba podmladjivanje ekipe i ako jeste kokuzluk u klubu podrzavam ostanak Mersudina ali ne na 2 godine max 1+1 (+1 bi ovisila ako klub bude prvak i on zabije minimum 8 golova)

Ovi sto pricaju krste ahmet atmosveraci i primjeri drugima ja nemogu da vjerujem da mladom igracu tipa djokanovic mujakic kovacevic moze krste ili Ahmet bit primjer, i da oni mogu njima davat neke savjete upustva..

Prvo to su propali igraci (ahmet je nesto igro po 2goj ruskoj krste 6 mjeseci u koreji znaci nikakvo iskustvo znanje)

To sto oni odrade trening i igraju (ahmet) dobar nogomet u amaterskoj ligi i odu kuci (porodicni ljudi starihani) nepiju kolu slauf, to neznaci da oni mogu nekog savjetovat i radi toga dobivat ugovore po 60-100 k km godisnje (garantovane)

Jer ovo gore navedeno trening zdrava izhrana nema kafana slaufa druge, ako igrac sa 17-18 nezna i nisuga njegov babo majka naucili da to nemoze nevalja radit **** ti tog igraca, ovo za moral atmosvere jacina mentalna za 60 k km mozes imat civjeka koji je skolovan i koji to moze mnogo bolje i sigurnije i efikasnije nego od igraca kojim je najveci domet 3 liga rusije i 6 mjeseci koreja

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 28 jun 2021, 15:27

I meni to nije jasno, cuj Ahmetović i Velkoski da nekoga savjetuju :rol: :rol: :rol: :rol:

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 28 jun 2021, 15:28

E moj Merso kakvim si sve go.vnima radost donosio, fuj Bgm... bolje i ne zasluzujemo

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 28 jun 2021, 15:29

Nemojte se matere Vam prepucavati :D Iskreno, volio bih i ja da Merso prekuca ali rijetko koga tijelo sluša u tom ozbiljnijim igračkim godinama. Naravno, imaš endeme poput Ibre, Ronalda, Buffona ali...

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 28 jun 2021, 15:31

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, goGlobal i 42 gosta.