Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ja neću više da vršim nikakve kombinacije sa nekim novim igračima.Vidjećemo možda će biti nekih pojačanja pa ćemo onda da vidimo. 

FK Pjetlovi
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ma Glen ne može igrati lijevog beka nikako.Vidjeli ste i protiv Evertona kada treba da ubaci ,da hoće da se namjesti na desnu nogu+sjetite se samo njegove greške u 1/2 finalu EL-e prošle sezone nakon koje je Forlan zabio gol i izbacio nas iz tog polufinala.LFC_LAVOV je napisao/la:Nije mi jesno sto Glena stavljate na lijevog beka, lik na toj pozociji nidze veze...Na desnoj je strani u top 3 svijeta definitivno. Aurelio je sasvim pristojan dok se ne kupi neki igrac na istoj poziciji...
You'll never walk alone.
Pokuso sam da se utjesim, bas sam naso mjesto za toreds je napisao/la:Nemam samo mi smiješno što neko i pomišlja na ligu prvaka.EdinTM87 je napisao/la:Imas neki problem sto sam pito? aa?reds je napisao/la:Katastrofa !
I neko još postavlja pitanje da li možemo do lige prvaka ?![]()
![]()
![]()

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
EdinTM87 je napisao/la:Pokuso sam da se utjesim, bas sam naso mjesto za to![]()

FK Pjetlovi
Nemojte puno pametovati, svršavali ste na Glena nakon prvog poluvremena ovdje svi a sad ne valja na lijevom beku. On nam je jedino rješenje do kraja sezone na ovoj poziciji i moramo se poklopiti.
John henry and 10-14 partners of NESV dining at san carlo restauraunt in liverpool.
John henry and 10-14 partners of NESV dining at san carlo restauraunt in liverpool.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sta je to Glen radio na lijevom beku ?
Nije ni 30% onoga sto radi kada je desno, zbog toga nemamo razloga .......... na njega i njegovu igru.
Jedino da nije probijao kada je meni stream stopao.
Nije ni 30% onoga sto radi kada je desno, zbog toga nemamo razloga .......... na njega i njegovu igru.

Pa ko je centrirao kod prvog gola u kazneni?OTNYS_YNWA je napisao/la:Sta je to Glen radio na lijevom beku ?
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma manje je bitan napad. Da je igrao desno on bi barem 3 puta asistirao.
Ono sto je problem jeste odbrana.

Ako odemo u LP sta ces uraditi za mene?reds je napisao/la:EdinTM87 je napisao/la:Pokuso sam da se utjesim, bas sam naso mjesto za to![]()
Grohotom se smijem kad pomislim na LP.

Zeljeznicar za zivot cijeli !
To jeste, ali kako je krenulo moraćemo ga gledati barem do kraja sezone na lijevom beku.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma manje je bitan napad. Da je igrao desno on bi barem 3 puta asistirao.![]()
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Idi do Taiwoa i sapni mu na uho da ga svi zeljno iscekujemo.Rizah je napisao/la:To jeste, ali kako je krenulo moraćemo ga gledati barem do kraja sezone na lijevom beku.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma manje je bitan napad. Da je igrao desno on bi barem 3 puta asistirao.![]()

- Thunderstruck
- Kontakt:
A cemu toliko nepovjerenje prema Aureliju i Koncheskom?
Po meni je Insua vasa velika greska.
Po meni je Insua vasa velika greska.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Ha ha ha ha ha ha. Dobar si.OTNYS_YNWA je napisao/la:Idi do Taiwoa i sapni mu na uho da ga svi zeljno iscekujemo.Rizah je napisao/la:To jeste, ali kako je krenulo moraćemo ga gledati barem do kraja sezone na lijevom beku.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma manje je bitan napad. Da je igrao desno on bi barem 3 puta asistirao.![]()
Da je doći do njega, a za ostalo bi mi lahko.
-
- Kontakt:
Da se ja pitam stavio bih glena na krilo,a kellya desno ima osjecaj da bi to fenomenalno islo,eno balea i on je poceo lijevo pa eno sad najbolji lijevi krilni igrac u ligi
a treba se kupiti vezni...ne moze lucas,djabe se pare bacise...treba kupiti charlie adama iz blackpoola...a aurelio na bolk
I desna strana odbrane bi vjerovatno bila sigurnija jer prakticno dva beka igraju.
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Sto se tice problema sa bekovima, dok je Benitez bio, sjecam se isto su bili problemi sa povredama, ali smo onda doveli ove 2 masine...

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
ma kakav crni charlie adamshankley je napisao/la:a treba se kupiti vezni...ne moze lucas,djabe se pare bacise...treba kupiti charlie adama iz blackpoola...a aurelio na bolk
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Imam ja isti ovakav sal, 35 km pljunuo za njega.ILoveLFC je napisao/la:Sto se tice problema sa bekovima, dok je Benitez bio, sjecam se isto su bili problemi sa povredama, ali smo onda doveli ove 2 masine...

I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
-
- Kontakt:
Rafael Benitez je legenda kluba. Pa bez njege ćete u drugu ligu, vidite li vi to?
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.