FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Vidjecemo dal ce biti kakve pomoci vlade za izgradnju stadiona,a ne da opcina sama gradi kao dosad.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sjedim danas sa svojim prijateljima i kažu mi kako je Hadžimahović u Slaven odveo iz Tuzle malog Mujačića.Ovo je
za mene primjer kako se Slobodinoj djeci pomaže.Kažu njegovim dolaskom u Slaven Borogovac je ponovo na sebe skrenuo pažnju jer ga je stalno forsirao dajući mu da pokaže Slobodinu školu i sad momak ide negdje.Zaista me čudi da jedan takav čovjek nije nešto u Slobodi jer o njemu se priča sve najbolje,ali na našu žalost takvih ljudi je u našem klubu malo ili ih nema uopšte.
za mene primjer kako se Slobodinoj djeci pomaže.Kažu njegovim dolaskom u Slaven Borogovac je ponovo na sebe skrenuo pažnju jer ga je stalno forsirao dajući mu da pokaže Slobodinu školu i sad momak ide negdje.Zaista me čudi da jedan takav čovjek nije nešto u Slobodi jer o njemu se priča sve najbolje,ali na našu žalost takvih ljudi je u našem klubu malo ili ih nema uopšte.
Sloboda jos sa Glavasom nije raskinula ugovor,covjek ne moze nigdje radit dok se ne raskine ugovor sa njim,i trazice pare koje mu Sloboda duguje,iako je bio spreman oprostit Slobodi veliku sumu novca koju duguju prema Glavasu.
Čovjek lijepo došao u Slobodu spasio nas ispadanja,ima pravo da traži što mu pripada,zašto bi se odrekao para? Kako fudbaleri žive od plata tako i on isto živi,ima on para kamaru,al da sam na njegovom mjestu i ja bih tražio što mi duguju!
Giustizia per Gabriele Sandri !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
Kada je u pitanju Glavas , treba ga pitati dosao je traziti pare a luksuzni apartman na Vlasicu koji mu je poklonio Giprom. Treba ga pitati kada cemo na zimovanje , mamu mu sanersku dobio je taj apartman sa 5 zvijezdica djaba i dosao pare da trazi koji cigan ,....
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
I treba mu tako,jer ga se dobro sjećam jesenas kada ubjeđuje igrače da potpišu za 700 kM,kao i ne treba im više..može im biti za troškove dolaska na treninge i hranarinu,kafu i sok...vraća mu se i iskreno previše je uzeo za ono što je postigao..harry_90 je napisao/la:Sloboda jos sa Glavasom nije raskinula ugovor,covjek ne moze nigdje radit dok se ne raskine ugovor sa njim,i trazice pare koje mu Sloboda duguje,iako je bio spreman oprostit Slobodi veliku sumu novca koju duguju prema Glavasu.
Kako sam procitao na jednom portalo,nezvanicno Sloboda duguje Glavasu 100.000 km,pa jbt kolika je to u njega plata bila,kad mu ovoliko duguju ?
haha to je stvarno nevjerovatno , ispada da je njegova plata bila preko 5000 marakaharry_90 je napisao/la:Kako sam procitao na jednom portalo,nezvanicno Sloboda duguje Glavasu 100.000 km,pa jbt kolika je to u njega plata bila,kad mu ovoliko duguju ?

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Haman da je tako 

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pridruzite se !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
NYKnicks Fan je napisao/la:
Pridruzite se !
odavno sam tu
Darmin Serak
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Općina na Tušnju formira novu Upravu: Salih Šabović ostaje!
Pripreme za formiranje novog rukovodstva FK Sloboda ovih dana ubrzano teku. Skupština, na kojoj bi novi Upravni odbor trebao biti verifikovan, će se održati krajem januara ili početkom narednog mjeseca.
- Proces licenciranja moramo završiti do 28. februara. Do tada trebamo imati osobe koje će potpisati priložene dokumente. Ostavkom Šabovića, potpisnika sada nemamo. Stoga je održavanje Skupštine i zbog toga hitno – rekao nam je Ekrem Ibrić, sekretar kluba sa Tušnja.
U novom Upravnom odboru većinu bi trebali činiti ljudi bliski općinskim vlastima, koje su kako saznajemo time uslovili veću podršku klubu u 2011. godini. Pored „općinskih kadrova“ u Upravi će se najvjerovatnije naći i Bahrija Tanović predsjednik SD „Sloboda“ koje će nakon dužeg vremena imati svog čovjeka u rukovodećem tijelu najvažnijeg člana društva.
Imenovanjem u Upravni odbor Zijada Lugavića direktora JU „Stadiona Tušanj“ će se napraviti i fizička veza između Slobode i ustanove koja bi joj trebala biti servis, te okončati „tihi rat“ između „kluba i stadiona“.
U Upravi kluba će ostati i sadašnji v.d. predsjednika Mustafa Isabegović, te Salih Šabović, kojem je u sukobu interesa da obavlja funkciju predsjednika, ali ne i člana Upravnog odbora.
- Očigledno je to želja ljudi koji rade na formiranje novog Upravnog odbora. Ja sam rekao da ću i dalje pomagati Slobodi i ukoliko dobijem i zvanični poziv, neću ga odbiti – potvrdio je Salih Šabović, predsjednik kluba u protekle četiri godine.
Ostala imena ljudi, prije svega privrednika koji mogu finansijski pomoći klubu, u svojoj bilježnici krije Mustafa Isabegović, koji već duži period razgovara sa potencijalnim kandidatima. Navodno među njima ima i novih imena, ali i ljudi koji su bili članovi bivših i sadašnjeg Upravnog odbora.
Sa novom Upravom u klub se vraća i legendarni igrač Dževad Šećerbegović, sada vijećnik u Općini Tuzla, uposlenik JU „Stadion Tušanj“ i trener drugoligaša iz Priluka, koji će obavljati funkciju sportskog direktora kluba ili savjetnika za sportski segment u menadžmentu kluba.
Reorganizacija rukovodstva kluba rezultat je prošlomjesečnog sastanka općinskog načelnika Jasmina Imamovića i predstavnika FK i SD Sloboda. Da li je tu imenovan i novi predsjenik, pokazat će dugo iščekivana Skupština.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cehajic ostaje do ljeta u Slobodi !! Imate intervju sa njim na s p o r t i n . b a
Pripreme za formiranje novog rukovodstva FK Sloboda ovih dana ubrzano teku. Skupština, na kojoj bi novi Upravni odbor trebao biti verifikovan, će se održati krajem januara ili početkom narednog mjeseca.
- Proces licenciranja moramo završiti do 28. februara. Do tada trebamo imati osobe koje će potpisati priložene dokumente. Ostavkom Šabovića, potpisnika sada nemamo. Stoga je održavanje Skupštine i zbog toga hitno – rekao nam je Ekrem Ibrić, sekretar kluba sa Tušnja.
U novom Upravnom odboru većinu bi trebali činiti ljudi bliski općinskim vlastima, koje su kako saznajemo time uslovili veću podršku klubu u 2011. godini. Pored „općinskih kadrova“ u Upravi će se najvjerovatnije naći i Bahrija Tanović predsjednik SD „Sloboda“ koje će nakon dužeg vremena imati svog čovjeka u rukovodećem tijelu najvažnijeg člana društva.
Imenovanjem u Upravni odbor Zijada Lugavića direktora JU „Stadiona Tušanj“ će se napraviti i fizička veza između Slobode i ustanove koja bi joj trebala biti servis, te okončati „tihi rat“ između „kluba i stadiona“.
U Upravi kluba će ostati i sadašnji v.d. predsjednika Mustafa Isabegović, te Salih Šabović, kojem je u sukobu interesa da obavlja funkciju predsjednika, ali ne i člana Upravnog odbora.
- Očigledno je to želja ljudi koji rade na formiranje novog Upravnog odbora. Ja sam rekao da ću i dalje pomagati Slobodi i ukoliko dobijem i zvanični poziv, neću ga odbiti – potvrdio je Salih Šabović, predsjednik kluba u protekle četiri godine.
Ostala imena ljudi, prije svega privrednika koji mogu finansijski pomoći klubu, u svojoj bilježnici krije Mustafa Isabegović, koji već duži period razgovara sa potencijalnim kandidatima. Navodno među njima ima i novih imena, ali i ljudi koji su bili članovi bivših i sadašnjeg Upravnog odbora.
Sa novom Upravom u klub se vraća i legendarni igrač Dževad Šećerbegović, sada vijećnik u Općini Tuzla, uposlenik JU „Stadion Tušanj“ i trener drugoligaša iz Priluka, koji će obavljati funkciju sportskog direktora kluba ili savjetnika za sportski segment u menadžmentu kluba.
Reorganizacija rukovodstva kluba rezultat je prošlomjesečnog sastanka općinskog načelnika Jasmina Imamovića i predstavnika FK i SD Sloboda. Da li je tu imenovan i novi predsjenik, pokazat će dugo iščekivana Skupština.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cehajic ostaje do ljeta u Slobodi !! Imate intervju sa njim na s p o r t i n . b a
Hary-90 ma ti si car.Svaka čast na informacijama.
deset je napisao/la:Hary-90 ma ti si car.Svaka čast na informacijama.

- slani grad
- Kontakt:
ja mislim da smo mi zavrsili sa pojacanjima i sasvim sam zadovoljan...ako se fino posloze i ostale strukture kluba te uz veliku podrsku navijaca mislim da se mozemo hladno borit za evropu....no,vidjet cemo sta ceod svega biti
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Ma sve tvoje informacije su interesantne.
Što se tiče Čehajića momak je super igrač,a što Beko tu igra,takvo mi je razmišljanje glupo.Pa zar sada ako se vratio treba 100% da igra.Ja iskreno Bekića cijenim ,ali po meni najbolji trebaju da igraju,a ne djeca menadžera, pa da se o mom sinu radi (koji je zbog takvih prekinuo igrati fudbal).Zbog takvih stavova Sloboda je tu gdje je .
Što se tiče Čehajića momak je super igrač,a što Beko tu igra,takvo mi je razmišljanje glupo.Pa zar sada ako se vratio treba 100% da igra.Ja iskreno Bekića cijenim ,ali po meni najbolji trebaju da igraju,a ne djeca menadžera, pa da se o mom sinu radi (koji je zbog takvih prekinuo igrati fudbal).Zbog takvih stavova Sloboda je tu gdje je .
Bekic nam je bio vazan igrac dok je nastupao za nas tim,i drago mi je sto se vraca,a Cehajica moze prebacit na drugo mjesto,gdje smo tanki .Ja bi volio da se dovede makar jedan igrac,da nadoknadi Aleksica,koji na zalost mora na operaciju,zelim mu brz oporavak.U proljetni dio ulazimo za tri igraca,naravno ako se tu uklopi Trumic i jos jedan,zaboravio sam mu ime.Volio bih da opcina pomogne Slobodi,uz Sabovica,bi bili donatori klubu,uz dobro podrsku opcine,i dobre organizacije uprave,mogu se ocekivat bolji plasmani u ligi,i vise navijaca na stadionu.Jos kad bi vlada pogurala izgradnju stadiona bilo bi dobro,to su obecali,ali ostaje da se vidi.Nadam se da ce u drugom dijelu sezone,biti dobar odziv navijaca,a pogotov onih najvatrenijih na novoj tribini.
- Slatinash_7
- Kontakt:
26.02 pocinje proljetni dio sezone.Prva utakmica protiv Slavije.Tu moramo uzet bodove onda na noz mesarima iz Travnika gdje cemo vjerovatno izgubiti i onda serija Sarajevo Zeljo Zrnjiski
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Kad može Man Shity može i Sloboda !
Imamo (igrača) napadača City nam zamjeri !
Od viška glava ne boli !
Moja idealna formacija bi izgledala ovako :
Mujkić
Stana------??--------Joge-----Halilović
Čehajić----Okanović----Gavarić----Bekić
Mešanović---Smajlović
(Mešanovića mjenjat oko 60-70 min,pa zavisno od rezultata,ako nam treba gol ubaciti Mujića,ako nam ne treba onda Bekića)
Imamo (igrača) napadača City nam zamjeri !

Od viška glava ne boli !
Moja idealna formacija bi izgledala ovako :
Mujkić
Stana------??--------Joge-----Halilović
Čehajić----Okanović----Gavarić----Bekić
Mešanović---Smajlović
(Mešanovića mjenjat oko 60-70 min,pa zavisno od rezultata,ako nam treba gol ubaciti Mujića,ako nam ne treba onda Bekića)
Giustizia per Gabriele Sandri !
Dobar je sastav samo ja bi stavio umjesto tog upitnika Dejana Drakul ako ne dodje neko pojacanje...a nevjerujem da ce Mesanovic igrati u prvoj postavi jer mislim da ce Bekic igrati napad sa smajlovicem a Mesanovic dobijati priliku u drugom poluvremenu...mislim da sa ovim pojacanjima mozemo dosta napredovati na proljece stim da se i navijaci vrate na tribinu i da zajedno navijamo i podrzimo momke...nadam se da ce na proljece vise se radit na stadionu...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 11 gostiju.