FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@evander, odustani jednostavno,mozes ti tokmaku nacrtati,sve detaljno objasniti ali nema koristi,zipko zna da nije u pravu,ali jednostavno ne odustaje od branjenja neodbranjivog.
“‘Internet bot’ je poslušnik ili plaćenik koji putem društvenih mreža, internet portala, foruma ili YouTube-a, propagira stavove određenih interesnih skupina ili promoviše brendove ili ulazi u neargumentovane rasprave. Osoba koja poput robota (odatle dolazi ovo ‘bot’) ponavlja napamet naucene fraze i stavove.”
“‘Internet bot’ je poslušnik ili plaćenik koji putem društvenih mreža, internet portala, foruma ili YouTube-a, propagira stavove određenih interesnih skupina ili promoviše brendove ili ulazi u neargumentovane rasprave. Osoba koja poput robota (odatle dolazi ovo ‘bot’) ponavlja napamet naucene fraze i stavove.”
- ElCartel11
- Kontakt:
Pape i ne zna ko smo mi

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Gdje li ce ovaj jadni Tatar ? Ruku dajem da ce ga Husić zvati u Tuzlu, papreno platiti kao i Krpića, za šesto mjesto na tabeli 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A ko zna ?
- ElCartel11
- Kontakt:
BrinaSa lukom
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ko mu je kriv sto ne cita forum.
Salim se.. Zna sve prico mu bratic tino inace uz velkovskog, jedna od nasih najvecih legendi.
-
- Kontakt:
Jedno 6 profila je upropastilo ovu temu. S.erete i jedni, a i drugi. Vidite li da je pola ljudi prestalo pisati zbog vašeg prepucavaju i proseravanja, prestanite vise kenjati. Siguran sam da vas većina pametnjakovica loptu u zivotu nije sutnulo, a sve znate. Staro ono zna taktike, formacije, finansije, a radite ko administrativci, fizikaaneri, konobari Najbliži su fudbalu ako radite u prodavnici sportse opremu. Popustite vise
Evo i oni tebe selame!
- feniksptica
- Kontakt:
Tjeranjem uprave i Sabrine neki ce zadovoljiti svoj ego. Osim toga glavni problemi nece bit rijeseni al haj.
Otjerao se Vinko pa se vidjelo da nije do njega, otice i ovi i opet ce svako problem bit isti. Samo para treba da sve smiri.
Otjerao se Vinko pa se vidjelo da nije do njega, otice i ovi i opet ce svako problem bit isti. Samo para treba da sve smiri.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ElCartel11
- Kontakt:
Problem je u njima svima pocevsi od glave (Nama) pa preko kicme kluba (uprava i co) te ruku (strucni stab) i nogu (igraci).
Nam isto lik kojem se svidjaju 3 ribe pa ne zna koju, da izabere. Vizija kluba nam se svake sezone mjenja. Jednom je cilj Akademija i mladji igraci, pa onda nakon godinu cilj ulaganje u igracki kadar i dolazak provjerenih igraca pa opet nazad, da je cilj Akademija i stadion sad.
Onda kicma (uprava i co) i glava (Nam) nikako, da usavrse transakcije para. Imali smo jednom problem zbog tog, evo sad to isto kao, da ih nije izucilo. Mada trenutno mi ovo nema veze sa tom transakcijom, vec mi vise lici, da je Nam zavrnuo pipu jer su ovi dobro zasrali sa Rumenim i Seatima.
Sto se tiče Nama mislim, da ako želi uspjeh, da treba uloziti jos para. Fudbal je danas skup biznis i svako, ko zna imalo bolje sutnuti loptu nece doci igrati ispod 10k€ mjesecno. Jos dodaj na to reputaciju lige moraš imati bas izdasnu ponudu.
Pošto ce se opet isti likovi nakaciti na post, da kazem, da ovo nije tjeranje Nama vec ispostavljanje cinjenica.
Nam isto lik kojem se svidjaju 3 ribe pa ne zna koju, da izabere. Vizija kluba nam se svake sezone mjenja. Jednom je cilj Akademija i mladji igraci, pa onda nakon godinu cilj ulaganje u igracki kadar i dolazak provjerenih igraca pa opet nazad, da je cilj Akademija i stadion sad.
Onda kicma (uprava i co) i glava (Nam) nikako, da usavrse transakcije para. Imali smo jednom problem zbog tog, evo sad to isto kao, da ih nije izucilo. Mada trenutno mi ovo nema veze sa tom transakcijom, vec mi vise lici, da je Nam zavrnuo pipu jer su ovi dobro zasrali sa Rumenim i Seatima.
Sto se tiče Nama mislim, da ako želi uspjeh, da treba uloziti jos para. Fudbal je danas skup biznis i svako, ko zna imalo bolje sutnuti loptu nece doci igrati ispod 10k€ mjesecno. Jos dodaj na to reputaciju lige moraš imati bas izdasnu ponudu.
Pošto ce se opet isti likovi nakaciti na post, da kazem, da ovo nije tjeranje Nama vec ispostavljanje cinjenica.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nam ako planira da ne ulaze vise ni blizu ko prije, najbolje i za njega, i za nas je da nas proda. Klub sa minimalnim dugovima, najtrofejniji u BiH, sigurno bi bilo zainteresovanih.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ne znam sto toliko kukate. Htjeli smo i najavljivali setanje ligom i kako stvari sada stoje to ce se uskoro i desiti. Bicemo surduknuti u najnizi rang i prosetati se tom ligom. Ko celik.
- ElCartel11
- Kontakt:
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
crepulja potpiso za rapid iz bukuresta
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Ja vala ne tjeram nikoga,nikada nisam nnapisao bilo sta za Sabrinu.Ja samo iznosim svoje misljenje i neke cinjenice odnosno saznanja iz kluba.Nesto bude tacno,nesto se u medjuvremenu promjeni.Ja cu aBd biti na svom.mjestu svaku utakmicu i ne pada mi na pamet da bilo kome **** majke...ali da smo u kurcu,u kurcu smo.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Korektno i konkretno !!! Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci.mma_hz je napisao/la: ↑28 jun 2021, 09:48Ja vala ne tjeram nikoga,nikada nisam nnapisao bilo sta za Sabrinu.Ja samo iznosim svoje misljenje i neke cinjenice odnosno saznanja iz kluba.Nesto bude tacno,nesto se u medjuvremenu promjeni.Ja cu aBd biti na svom.mjestu svaku utakmicu i ne pada mi na pamet da bilo kome **** majke...ali da smo u kurcu,u kurcu smo.
Zamisli izjavi lik da se odruice svog kluba ako dovedu nekakvo Husarino dijete iz Zvijezde ? A nisu se odricali kad je Tucakovic dosao...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Ja sam se davno ogradio i od legendi kluba i mahale ali i od Sabrine.Sve sto napisem tice se iskljucivo FK Sarajeva i moje ljubav prema istom.Nekad napisem nesto sto ide protiv uprave,nekad u korist uprave.Ja strane nemam niti me to zanima.Zelim najbolje za svoj klub,ali ja cu ga pratiti i u finalu Lige prvaka isto kao i u derbiju kantonalne protiv Pofalickog.Zoran28 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 09:53Korektno i konkretno !!! Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci.mma_hz je napisao/la: ↑28 jun 2021, 09:48Ja vala ne tjeram nikoga,nikada nisam nnapisao bilo sta za Sabrinu.Ja samo iznosim svoje misljenje i neke cinjenice odnosno saznanja iz kluba.Nesto bude tacno,nesto se u medjuvremenu promjeni.Ja cu aBd biti na svom.mjestu svaku utakmicu i ne pada mi na pamet da bilo kome **** majke...ali da smo u kurcu,u kurcu smo.
Zamisli izjavi lik da se odruice svog kluba ako dovedu nekakvo Husarino dijete iz Zvijezde ? A nisu se odricali kad je Tucakovic dosao...
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, bordobijeli, Jadnimi, Kabinet1987, nedimmmm1337, THEC i 72 gosta.