FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hoće nas Elfsborg preslušat braćo mila, ako prođemo uopšte i ove amatere
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Glupa ti je ta spika, Husref je pokupio pare, to bar svi znamo i to ide njemu na cast, isto tako znamo sta Sabrina radi, silni i nesposbni kadar u svim segmentima, kako sportskom tako i nesportskom, doslovno u klubu trenutno ne postoji nijedan dio za koji se moze reci da svoj posao obavlja iole dobro.Zip je napisao/la: ↑27 jun 2021, 09:15"Šta ću, ne mogu se promijeniti, volim Sarajevo više od svog života..."
Ovakvi ljudi nam trebaju u klubu, koji zive Sarajevo.
Pa kad on klepi pare, znamo da ce ih klepati onaj koji voli Sarajevo a ne tamo neki vijetnamac i njegovi ljudi...
Tako isto i u politici...
Bolje da nas sda krade nego neko drugi. Na njih smo navikli, pa nam nije cudno, csk je postalo i normalno.
Ko god brani ovu upravu nije navijac Sarajeva!
Pa nemoj onda ni gledat tekmu kad vec znas da cemo zijanit...
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- ElCartel11
- Kontakt:
Dobro smo grohnuli.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
‘Ta ce bordoprijatelji sve su to usrefovci i hoce da dovedu rundu i svrakica u klub.Madafaka je napisao/la: ↑27 jun 2021, 13:47E jest ih uhljebila direktorica, FK BH Telecom![]()
Posebno je istaknuta neučinkovitost administracije kluba na čelu sa direktoricom Sabrinom Buljubašić. I pored toga što u klubu radi daleko najveći broj zaposlenih u administraciji jednog sportskog kluba u Bosni i Hercegovini, trenutna administracija nije ni blizu potrebne efikasnosti niti željenog standarda. “Bordo prijatelji” su naglasili da za ovo smatraju odgovornom direktoricu kluba Sabrinu Buljubašić.
https://www.bordoprijatelji.ba/2021/06/ ... rijatelja/
(By zoka-ublehaš & zipko-botčina)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A taman spremio gozbu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super
Vise mjesta za mene

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Il kad Husrini zagrme na praznu trafikuobiteljskicovjek je napisao/la: ↑27 jun 2021, 13:53Joj kad protiv ovih iz Moldavije zagrme sabriniklitorisi, ko hor beckih djecaka.
Samo se fino rasporede, po jedan na sve tri strane.
I da imaju jos jednog, svakako ne bi na sjeveru bio, vlaga valjda, sta li.

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Najveci krivci za sve su Nam i Tan i tu nema diskusije. Sve ovo ostalo je sitna roba. Ljudi nemaju veze o fudbalu i to jasno pokazuju.
Nam došao i kao skrenuo sa kursa Tana, pa nakon dvije godine, se kao predomislio, sine moj kad se krene u nešto napravi se barem petogodišnji plan, a ne ovaj smjesni amaterizam, dva puta su imali pat poziciju za iskorak uz dodatna ulaganja, prvi puta oko Benke, kad su mu nakon titule trebali dovesti još par igrača sa kojima bi ušli u grupe, i sad sa Tatarom i Rahmanom gdje su im trebali povecat plate I dovest još 3 igrača i gdje bi upali u grupe.. ovi misle napravit pare sa Hebom Hodzicem i sličnim, smjesno..
Nam došao i kao skrenuo sa kursa Tana, pa nakon dvije godine, se kao predomislio, sine moj kad se krene u nešto napravi se barem petogodišnji plan, a ne ovaj smjesni amaterizam, dva puta su imali pat poziciju za iskorak uz dodatna ulaganja, prvi puta oko Benke, kad su mu nakon titule trebali dovesti još par igrača sa kojima bi ušli u grupe, i sad sa Tatarom i Rahmanom gdje su im trebali povecat plate I dovest još 3 igrača i gdje bi upali u grupe.. ovi misle napravit pare sa Hebom Hodzicem i sličnim, smjesno..
Svako normalan vidi šta ova seljančica od kluba radi,samo ovih par debilčića kontru neku udra.Šatro sarkazam prosipaju...
U školi zlostavljani nema drugog obajašnjenja.
U školi zlostavljani nema drugog obajašnjenja.
Brate dragi možeš li išta napisati a da ne spominješ njega.Zoran28 je napisao/la: ↑27 jun 2021, 15:36Il kad Husrini zagrme na praznu trafikuobiteljskicovjek je napisao/la: ↑27 jun 2021, 13:53Joj kad protiv ovih iz Moldavije zagrme sabriniklitorisi, ko hor beckih djecaka.
I da imaju jos jednog, svakako ne bi na sjeveru bio, vlaga valjda, sta li.![]()
FK Sarajevo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Tan i Nam su jedini krivci za trofeje i što smo najtrofejniji klub.keno83 je napisao/la: ↑27 jun 2021, 15:43Najveci krivci za sve su Nam i Tan i tu nema diskusije. Sve ovo ostalo je sitna roba. Ljudi nemaju veze o fudbalu i to jasno pokazuju.
U većini slučajeva kod drugih, investitori i vode klub.
Kod nas investitori nadgledaju/odobravaju ono što domaći ljudi rade i domaći ljudi su krivi što smo danas skrenuli s pravog puta i imamo katastrofalnu situaciju.
Evo jedan slikovit primjer stanja u klubu.
Roditelji (investitori) ti kupili auto da se osamostališ (trofeji-titule), da nađeš poso i budeš samoodrživ da bi kasnije sebi uzeo stan/kuću (ušao u grupnu fazu).
Krenuo si fino, zaposlio se, počeo zarađivat za stan (za grupnu fazu), ali se desi da počneš kockat, prokockao si svu ušteđevinu (titulu) i sad prodaješ kola da preživiš. Stan (grupna faza) je sad nerealan/na kao što je nerealno da te roditelji (investitor) pogura da opet uzmeš auto (titulu) jer si izgubio povjerenje.
A najviše je nerealno da sam bez roditelja (investitora) uzmeš ponovo auto sam svojim (ne)znanjem (uzmeš titulu) kad je već dokazano da bez roditelja (investitora) ne možeš sam uzet ni flašicu vode.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Mogu. Cim se krene u normalnu, argumentovanu diskusiju, rado cu se pridruziti. Pod argumentima ne smatram "bot", "qrva iz siminog hana", "vinko chetnik" i slicno.Crni21 je napisao/la: ↑27 jun 2021, 15:58Brate dragi možeš li išta napisati a da ne spominješ njega.Zoran28 je napisao/la: ↑27 jun 2021, 15:36Il kad Husrini zagrme na praznu trafikuobiteljskicovjek je napisao/la: ↑27 jun 2021, 13:53Joj kad protiv ovih iz Moldavije zagrme sabriniklitorisi, ko hor beckih djecaka.
I da imaju jos jednog, svakako ne bi na sjeveru bio, vlaga valjda, sta li.![]()
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Eno sad ni bordo prijateljima ne valja Sabra? Pa šta je reć' majka mu stara...
Je li ja postavljam te ljude, ili vlasnik? Je li ih vlasnik i dalje drzi i drzat ce ih, unatoces svemu? Jesam li ja kriv sto unaprijed znamo da ce ovi klub dovesti u jos vecu dubiozu, a niko ih nece smjeniti ni tad?BordoSarajevo je napisao/la: ↑27 jun 2021, 16:00Tan i Nam su jedini krivci za trofeje i što smo najtrofejniji klub.keno83 je napisao/la: ↑27 jun 2021, 15:43Najveci krivci za sve su Nam i Tan i tu nema diskusije. Sve ovo ostalo je sitna roba. Ljudi nemaju veze o fudbalu i to jasno pokazuju.
U većini slučajeva kod drugih, investitori i vode klub.
Kod nas investitori nadgledaju/odobravaju ono što domaći ljudi rade i domaći ljudi su krivi što smo danas skrenuli s pravog puta i imamo katastrofalnu situaciju.
Evo jedan slikovit primjer stanja u klubu.
Roditelji (investitori) ti kupili auto da se osamostališ (trofeji-titule), da nađeš poso i budeš samoodrživ da bi kasnije sebi uzeo stan/kuću (ušao u grupnu fazu).
Krenuo si fino, zaposlio se, počeo zarađivat za stan (za grupnu fazu), ali se desi da počneš kockat, prokockao si svu ušteđevinu (titulu) i sad prodaješ kola da preživiš. Stan (grupna faza) je sad nerealan/na kao što je nerealno da te roditelji (investitor) pogura da opet uzmeš auto (titulu) jer si izgubio povjerenje.
A najviše je nerealno da sam bez roditelja (investitora) uzmeš ponovo auto sam svojim (ne)znanjem (uzmeš titulu) kad je već dokazano da bez roditelja (investitora) ne možeš sam uzet ni flašicu vode.
A sto se trofeja tice, osvajalo se i prije Tana.
U sustini, u svijetu fudbala, ja ne znam da neka ekipa ima gore vlasnike.
Dusa draga,ono bi argumentivano diskutovalo,a jedini mu argument zadnjih godinu dana ‘usrina brigada’,runda,svrakic,’kupite sebi klub’… a sta ce drugo olovna glava nije mu zamjeriti.
Nas problem je sto u dvije stvari
Sto je investitor (NAM) htio iskorak grupu le u ekstrimnim brzom roku (max2 god) sa ekstrimno malim novcem ulaganjem..
Mi ovde pricamo o budzetu od 5 m € za godinu dana uz to da se nista nedaje ispod stola.
Ovi budzeti zrinjskog borca od 5-6 m km dodajte jos 2 m km koji ke uplacen na crno i vidjecete da je to budzet skoro ko i nas jer radimo po slovu zakona..
**** i investitora koji nemoze nece i kome je puno da ulazi 5-6 m € svoji srestava i koji se radi 2 m € povuce i mjenja strategiju, to je zamene kukavicluk i idivo na ne plansko i ne razumno ulaganje.
Jer nemoze bit ulaganje u kosevo opravdanje za ovo jer je mogao bez ulaganja u kosevo da place rentu posto nsbh ce napravit teren, znaci sa opstinom savezom nebi morao ulozit u kosevo vise od 1 m km da se ispuni taj minimalni uslov za trecu kategoriju
Sto je investitor (NAM) htio iskorak grupu le u ekstrimnim brzom roku (max2 god) sa ekstrimno malim novcem ulaganjem..
Mi ovde pricamo o budzetu od 5 m € za godinu dana uz to da se nista nedaje ispod stola.
Ovi budzeti zrinjskog borca od 5-6 m km dodajte jos 2 m km koji ke uplacen na crno i vidjecete da je to budzet skoro ko i nas jer radimo po slovu zakona..
**** i investitora koji nemoze nece i kome je puno da ulazi 5-6 m € svoji srestava i koji se radi 2 m € povuce i mjenja strategiju, to je zamene kukavicluk i idivo na ne plansko i ne razumno ulaganje.
Jer nemoze bit ulaganje u kosevo opravdanje za ovo jer je mogao bez ulaganja u kosevo da place rentu posto nsbh ce napravit teren, znaci sa opstinom savezom nebi morao ulozit u kosevo vise od 1 m km da se ispuni taj minimalni uslov za trecu kategoriju
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 38 gostiju.