Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: Euro 2020 - općenito
Gledaj sad pljuvaca. 

- Bazinga12345
- Kontakt:
Ak Italija ne zabije dok jos imaju snage za presing tipa do 60.min mogli bi imati problema. Preocito je bilo danas za vidjeti kako su samo nestali sa terena u 2.pol. Dobra, efikasna igra, lijepa za oko, al sve ima svoju cijenu.
ARSENAL4ever
-
- Kontakt:
Aj ne lazi. Najmanje tri. Dva protiv Holandije i ovaj veceras. Vidjet ces kad ti Real krene primati golove kao na traci zbog njega

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Primarni razlog sto je Austrija primila golove, tj ispala jeste sto nemaju uopste opcija na klupi kao Italija. Pala snaga i koncentracija. Veca drzava vise mogucnosti. Italija podbacila danas, u drugom poluvremenu, ili se ipak ispostavilo da su imali najlaksu grupu na domacem terenu.
Neće, Anceloti igra drugacije sisteme, konzervativnije, a oni idu na ruku Alabe kad je defanziva u pitanju ali mu sputavaju neke druge mogucnosti, one u građenju napada.
Kad uporedis ovog Kalajdzica i recimo Belottija. Jedan prefinjeni napadac s tehnikom i inteligencijom, drugi klasicni ragbijas bez grama mozga.
Drugi protiv Holandije nije on taj koji je ostao i pokvario ofsajd. Ne mislim uopce da je neko kvalitetno rjesenje za stopera al pljuvanje Bayernovih navijaca po svakome ko odbije ostat u ekipi je urnebesno.Bundesliga je napisao/la: ↑26 jun 2021, 23:29Aj ne lazi. Najmanje tri. Dva protiv Holandije i ovaj veceras. Vidjet ces kad ti Real krene primati golove kao na traci zbog njega![]()
Mislio sam da od nas nema gorih kad su kontre u pitanju, ali Talijani su i nas nadjebali večeras.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Sad ce Talijanima trazit novi rekord
I Portugal i Belgija ce ih proci u cetvrtfinalu

I Portugal i Belgija ce ih proci u cetvrtfinalu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ne pljujem ga uopste sto nije produzio. Drago mi je sto nije. Upamecano je dosta bolja opcija od njega. Vec sto je kostao Bayern dobro prosle sezone, plus jer je lagao ko ker da mu nije do para. A evo i Austriju je kostao.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 26 jun 2021, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro su nasi vcrs odigrali, natjerali smo italiju na produzetke a i tu su strepili.
CPOJ
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kalajdzic u mladjim selekcijama igrao desetku u veznom redu i onda naglo izrastao pa ga gurnuli u napad
Don't believe the hype.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije pokvario ofdajd ali je izgubio svog covjeka sto je rezultiralo sansom iz koje je postignut gol, kao i veceras. Apsolutno je kriv i za taj gol.Epidaurus je napisao/la: ↑26 jun 2021, 23:32Drugi protiv Holandije nije on taj koji je ostao i pokvario ofsajd. Ne mislim uopce da je neko kvalitetno rjesenje za stopera al pljuvanje Bayernovih navijaca po svakome ko odbije ostat u ekipi je urnebesno.Bundesliga je napisao/la: ↑26 jun 2021, 23:29Aj ne lazi. Najmanje tri. Dva protiv Holandije i ovaj veceras. Vidjet ces kad ti Real krene primati golove kao na traci zbog njega![]()
Navijaci hale Madrida nikako da se zahvale na otpatcima koje im saljemo redovno. Jos misle da ih hejtamo jer su presli u neki drugi klub, evo ne znamo sta cemo sto nam je i Alabica otisao. 

Problemi u raju?Donnie Darko je napisao/la: ↑26 jun 2021, 23:37Nije pokvario ofdajd ali je izgubio svog covjeka sto je rezultiralo sansom iz koje je postignut gol, kao i veceras. Apsolutno je kriv i za taj gol.

-
- Kontakt:
Tacno, nije uopste tu pitanje bilo ofsajda jer ofsajd nije mogao biti nikako. Vec je ispao tamo negdje oko centra i preko njega su primili gol.Donnie Darko je napisao/la: ↑26 jun 2021, 23:37Nije pokvario ofdajd ali je izgubio svog covjeka sto je rezultiralo sansom iz koje je postignut gol, kao i veceras. Apsolutno je kriv i za taj gol.
A joj komedijasa,veceras apsolutno nije kriv za gol,imas trojicu igraca u sredini i ni jedan nije tamo nego Alaba mora ici zatvarati sredinu,ali jbga izgubio je poziciju lol
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
https://streamye.com/vmrtQDr
Prvo 10ka austrijska udvaja Spinazolu bez potrebe i 12ka kod Italijana ima autoput kroz sredinu jer ga austrijski stoper ni ne obraca paznju na njega. Alaba ide pokrit igraca u sredini, Chiesa ostaje sam na krilu. Dakle ocita sistemska greska kompletne ekipe, nikako krivica Alabe il bilo kojeg pojedinca.
Prvo 10ka austrijska udvaja Spinazolu bez potrebe i 12ka kod Italijana ima autoput kroz sredinu jer ga austrijski stoper ni ne obraca paznju na njega. Alaba ide pokrit igraca u sredini, Chiesa ostaje sam na krilu. Dakle ocita sistemska greska kompletne ekipe, nikako krivica Alabe il bilo kojeg pojedinca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.