Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
Gotovo 

Andiamoooo
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
- Moderator
- Kontakt:
Bye bye

-
- Kontakt:
Cista navlakusa bila. Taj igrac sto je usao u sredinu nista nije mogao napraviti vec je samo izvukao Alabu koji nije gledao da mu iza ledja ima igrac. Napustio je svoju poziciju da cuva igraca koji nista ne bi mogao jer je bio tu jos jedan igrac Austrije. Neinteligencija.sljivo je napisao/la: ↑26 jun 2021, 23:10Ovo ovaj snimak odozgo pokazuje zašto se kretao tamo, ulazio je sam igrač italije u sredinu, dok se Chiesa skrivao daleko iza leđa. To jedan igrač ne može braniti .Ovo je propust sistema u odbrani a ne individualca, rano gubljenje lopte ili neka fula u odbrani na drugoj strani dovodi do ovoga.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Kakav hajvan na klupi
Chiesa, lokateli moraju igrati u prvih 11.
Sve drugo je idiotluk
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Hejteri na aparatima,a ponadali se.
Da je Mancini samo stavio Chiesu i Locatelija od pocetka dobila bi Italija u hendikepu ovo u regularanom dijelu
Da je Mancini samo stavio Chiesu i Locatelija od pocetka dobila bi Italija u hendikepu ovo u regularanom dijelu
@bundesliga, Ja ti kažem da je ono teško braniti, da je greška negdje drugo, ali inače zadaća komentatora i nas svih da krivca tražimo u jednoj osobi i to onoj koja je najbliža mjestu dešavanja. To u dosta slučajeva nije ispravno ni tačno. Ne kažem da sam sad u pravu ali kažem šta sam vidio a to je da dva igrača na većem prostoru ne može braniti jedan čovjek. Da je potrčao za onim dole, ovaj gore bi bio uposlen i onda bi on mogao ili da šuta ili da traži trećeg koji je sam.
Stručnjaci ne valja Italija ? Nisu primili gol dosad na EURU a zabili 9.
Ova utakmica nije bila kao recimo prve dvije jer je Mancini radio glupe eksperimente. Nikad ne klupiras igraca u formi kao sta je Locatelli niti stavljas Berardija umjesto Chiese. A druga stvar je sto je Austrija igrala 40 metara od svog gola i sto su vecinu utakmice bili golmanu u krilu i čekali kakvu kontru.
Ova utakmica nije bila kao recimo prve dvije jer je Mancini radio glupe eksperimente. Nikad ne klupiras igraca u formi kao sta je Locatelli niti stavljas Berardija umjesto Chiese. A druga stvar je sto je Austrija igrala 40 metara od svog gola i sto su vecinu utakmice bili golmanu u krilu i čekali kakvu kontru.
Ide sad euforija opet i gasenje u cetvrtfinalu.
Kad se samo sjetim da su Belotija cijenili na 100mil 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Da je neka ozbiljnija repka tipa Francuska, Njemacka ili Portugal bila veceras umjesto slabasne Austrije, rijesili bi Talijane bez pola muke. Ovo sto su nam veceras prezentovali nije dovoljno za polufinale.
-
- Kontakt:
Previse golova su primili direktno preko njega da bi to bile sistemske greske. Nije to slucajnost. Sto Hinteregger ne napravi tako neku glupost?
Italija se izvukla. Chiesa je odlican igrac, podcijenjen i cesto ga ostavljaju samog. Takva je situacija i u Juventusu.
I am not yet born; O hear me.
Na turniru jedan gol preko Alabe primili i to onaj penal.Bundesliga je napisao/la: ↑26 jun 2021, 23:23Previse golova su primili direktno preko njega da bi to bile sistemske greske. Nije to slucajnost. Sto Hinteregger ne napravi tako neku glupost?
Italija se izvukla. Chiesa je odlican igrac, podcijenjen i cesto ga ostavljaju samog. Takva je situacija i u Juventusu.
Po cemu je to Njemacka ozbiljnija reprezentacija od Italije na ovom Euru lebac ti ljubim

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Ode rekord 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.