Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Euro 2020 - općenito
Dobra Austrija. Jos da Alaba ne igra...
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Italija ako prođe ovu mrtvu Austriju ispada slijedeću,jer ne vidim tu neki kvalitet da ih može daleko odvesti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Donnie Darko
- Kontakt:
Opali su Italijani drastično u drugom, baš su vidno nervozni i raštimani, Austrija ovo mora iskoristit.
Kakvi samo dvolicni arsini postoje (big ffuck*ing surprise) ovdje. Da je Svedska u pitanju, ili neka slicna repka, ovdje bi se bacalo hejt komentara kako su antifudbaleri, igraju defanzivno bla bla bla, ali posto je Austrija onda je to okej i sad je Italija sranje.
Da se razumijemo, ja ne vjerujem Italiji i ne vidim ih kao nekog pobjednika Eura. Ne razumijem hajp oko ove ekipe i ono svrs*anje tokom grupne faze, ali su do sada trebali voditi sa barem 1 ili 2 gola.

Da se razumijemo, ja ne vjerujem Italiji i ne vidim ih kao nekog pobjednika Eura. Ne razumijem hajp oko ove ekipe i ono svrs*anje tokom grupne faze, ali su do sada trebali voditi sa barem 1 ili 2 gola.
@igrajlopte 🐦
Što braniš domovinu odmah?ReX je napisao/la: ↑26 jun 2021, 22:17Kakvi samo dvolicni arsini postoje (big ffuck*ing surprise) ovdje. Da je Svedska u pitanju, ili neka slicna repka, ovdje bi se bacalo hejt komentara kako su antifudbaleri, igraju defanzivno bla bla bla, ali posto je Austrija onda je to okej i sad je Italija sranje.![]()
Da se razumijemo, ja ne vjerujem Italiji i ne vidim ih kao nekog pobjednika Eura ali su do sada trebali barem 1-0 voditi, kao minimum.

"We need to suffer. And we need to fight."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Švedska je odigrala najantifudbalsku utakmicu na čitavom prvenstvu do sad, i 95% utisaka nakon te tekme je bilo kako je Španija smor i da su Španci karine.ReX je napisao/la: ↑26 jun 2021, 22:17Kakvi samo dvolicni arsini postoje (big ffuck*ing surprise) ovdje. Da je Svedska u pitanju, ili neka slicna repka, ovdje bi se bacalo hejt komentara kako su antifudbaleri, igraju defanzivno bla bla bla, ali posto je Austrija onda je to okej i sad je Italija sranje.![]()
- OldFashioned
- Kontakt:
Da hoce neko ovog Schlagera na lakat nabit'.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
E sad je zanimljivo. 

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Zabi ga Marko 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Samo budala nakon prvog poluvremena nije ovo slutila 
jedino ih var vadi ovdje

jedino ih var vadi ovdje

Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 26 jun 2021, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ofsajd
-
- Moderator
- Kontakt:
Ofsajd.
Hahaha
Nastavi niz
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Ofsajd?
Četnički ološ ga može pušiti samo. 

"We need to suffer. And we need to fight."
Steta 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.