9 poena mu treba za 20 000 poena u karijeri

Vince is on fire ! vec 8 poena,jos 1 i 20 000

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
league pass imasLBJ MVP je napisao/la:Ima li gdje tekmaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ma bi ja,al potrošio već 6 giga ostale još samo 2 do kraja mjesecaDonnie Darko je napisao/la:league pass imasLBJ MVP je napisao/la:Ima li gdje tekmaaaaaaaaaaaaaaaaaa
od kad to i sta treba ukucat,e da sam znao vecerasDonnie Darko je napisao/la:za one koji neznaju, imate league pass free preview koji traje sve do 23. januara
odoh,hvala brate da bar kraj ovdje vidimDonnie Darko je napisao/la:ne treba nista ukucat, samo se loginujes (registrujes ako vec nisi) i to je to.
Na tom time-outu trener objašnjava nešto a igrači crkoše od smijaInterista di cuore je napisao/la:Vince objasnio neke stvari 29 poena i 10 skokovamajstor,odlicna utakmica stvarno...joj da su ovim Sunsima Hill,Carter i Nash malo mladji bili bi prejaki,al jbg
![]()
zanimljivo je bilo na kraju kad je Nash pretrco citav teren s loptom,niko ga uhvatit ne moze...jos mu poslije Gortat prilazi da mu pomogne da hoda
ma nije samo njega vec i hiberta i nekakvog jonesa i fostera ma ko god mu je stao na put nije imao sanse,zbog njeg i gordona gotivim ove clliperse i zelim ih u play offuRaul_64 je napisao/la:Majko moja koja perverzija Griffina...za samo jedno poluvrijeme 28 poena(12-14 FG,4-4 FT) i uhvatio je 7 lopti,ode on preko 40...unakazio je T. Hansbrougha...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.