Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Euro 2020 - općenito
Kamo sreće da mi imamo nekoga poput Braithwaita. Meni je danas baš dobar bio, obavlja nenormalnu količinu prljavog posla, uvijek trči i pokušava, i gine za ekipu. Takvi igrači su uvijek bili super vrijedni za ovakve reprezentacije.
Ah evo priznali su mu gol može se reći sad da je odigrao dobro, to se jedino broji jel.
Ah evo priznali su mu gol može se reći sad da je odigrao dobro, to se jedino broji jel.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 26 jun 2021, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
- osvajaci551
- Kontakt:
Da.
Čim se ovoliko čekalo, gol je

Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
- OldFashioned
- Kontakt:

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- LlullSergio
- Kontakt:
Razbiše ove krkane.
novaković svrš svrš 

- osvajaci551
- Kontakt:
Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
Danci ocekivano. Kvalitetna ekipa i bice favoriti i protiv pobjednika duela Holandija/Ceska.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ma odlican bio,ja ne znam sta ljudi gledajuDonnie Darko je napisao/la: ↑26 jun 2021, 19:52Kamo sreće da mi imamo nekoga poput Braithwaita. Meni je danas baš dobar bio, obavlja nenormalnu količinu prljavog posla, uvijek trči i pokušava, i gine za ekipu. Takvi igrači su uvijek bili super vrijedni za ovakve reprezentacije.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- OldFashioned
- Kontakt:
Izgleda kod Chiellinija ipak ozbiljnija situacija, cisto sumnjam da bi u ovoj fazi natjecanja makar to bilo i protiv Austrije rizikovao sa dosta slabijim Acerbijem.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
vels nije opuco po golu …. EP sa 24 ekipe … izvrsno
Danci nakon 2 poraza, stigoše do četvrtfinala, uz 2 puta po 4 gola. Razbili su i Ruse i Velšane.
Vels nije uspio ponoviti ono izdanje od prije 4 godine. Očekivano. Fin kontinuitet, ako ništa. Na kraju su ispali i krkani, ovo im je drugi direktan crveni karton.
Eh, sad da vidimo tu Italiju na neutralnom terenu i s malo ozbiljnijim protivnikom. Gledam malo situaciju s kartonima
Italija:
Pessina 1
Austrija:
Lainer 1
Alaba 1
Bachmann 1
Fino je Italija grupu odradila, samo 1 žuti za nebitnog igrača. Kod Austrije lošija situacija.
Vels nije uspio ponoviti ono izdanje od prije 4 godine. Očekivano. Fin kontinuitet, ako ništa. Na kraju su ispali i krkani, ovo im je drugi direktan crveni karton.
Eh, sad da vidimo tu Italiju na neutralnom terenu i s malo ozbiljnijim protivnikom. Gledam malo situaciju s kartonima
Italija:
Pessina 1
Austrija:
Lainer 1
Alaba 1
Bachmann 1
Fino je Italija grupu odradila, samo 1 žuti za nebitnog igrača. Kod Austrije lošija situacija.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- JohnCleese
- Kontakt:
Goretzka je napisao/la: ↑26 jun 2021, 19:31Svabija nikad nije znala lopteJohnCleese je napisao/la: ↑26 jun 2021, 19:09Wales je klasična ekipa kladića poput svojih otočnih komsija i malo daljih kontinentalnih germanskih rođaka.
Generalno ta struja (Otok, Skandinavija, Svabija i Austrija) nikad nije znala igrati lopte, ali ovdje imaju simpatije.
Otočani su nam simpatični zbog svoje lige, humora i prepotencije, dok je za ove druge sve jasno.upucaj se kralju.

Svabe vazda bile balvani/antitalenti. Igrace stancaju kao robote sve na isti kalup.
Nije slučajno da su im najbolji igraci kroz historiju bili golmani, stoperi, bekovi i zadnji vezni.
Prvi shvatili da ko ima bolje fizikalije blizi je pobjedi i to forsiraju decenijama. Ovaj fudbal kao igra nije nastao niti ga je neko zavolio zbog tog sto neko trci duze i brze od drugog....
Od kraja proslog stoljeća s talentom ih izvlace ih "Nijemci" sa turskom, slavenskom i afro genetikom i sl.
Realno, van Svabije ces tesko naci zaljubljenika u njihov fudbal. Razlozi balkanske zaljubljenosti u njihovu selekciju su posve druge prirode.
Zadnja izmjena: JohnCleese, dana/u 26 jun 2021, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Nerminovic
- Kontakt:
kako igra ova moja Danska
idemo do kraja 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Velsu i ekipama iz UK treba zabraniti zakonom da igraju nogomet
Komentar na Klixu, nije daleko od istine.

- Donnie Darko
- Kontakt:
Jedino Englescici u osmini finala domacini 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.