Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

Sheyi
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la Sheyi » 22 jun 2021, 10:07

Harise je napisao/la:
21 jun 2021, 20:55
Naša reprezentacija ima isto trn u obući. Čim ga ne izvadiš bit će rupa veća, a trn će se zabit što dublje.
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 22 jun 2021, 11:53

h1a2s3o4 je napisao/la:
21 jun 2021, 21:05
DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
21 jun 2021, 20:39
Utakmice LN su se desile prije 3 godine, da li ti shvataš koliki je to vremenski razmak. Da, naravno da jesu.
Vremenski razmak u kojem se odrzao kvalifikacioni ciklus za ovaj EURO. Ekipa ista. :kafa:

Na osnovu cega tvrdis da su svemirski brod? Gledas u grah?
Ili na osnovu toga sto smo mi zadnjih 6 utakmica u Ligi A igrali protiv Itaije, Nizozemske i Poljske pod novim trenerom i kombinovaim sastavima i nemamo pobjede? Ili sto su nas razocarali protiv Francuske ? :D
Na osnovu toga što u prvih 11 ljudi imaju 8-9 igrača iz lige 5. Dok je kod nas trenutno samo 1 igrač standardan u vidu Kolašinca ( Koji je ispao u cvajtu ).
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 22 jun 2021, 12:11

Mokes je napisao/la:
21 jun 2021, 21:32
ReX je napisao/la:
21 jun 2021, 19:57
Ivaylo, imao si da vidis danas nesto sto smo svi mogli. A to je da ova prenapuhana Ukrajina nista bolja nije od nas.

Idemo po drugo mjesto u grupi pa da onda svi zajedno zapjevamo... A nama baraz je! :opaopa:
Nije prenapuhana, već su bipolarni. Znaju odigrati strašno dobro, ali isto tako užasno lošu utakmicu. U ovim kvalifikacijama su to pokazali, kad su uzeli bod Francuzima, a remizirali kući s Finskom.

Dosta podsjećaju na nas.
Igrački su dosta prenapuhani ali imaju timske kvalitete na vrhunskom nivou. Skoro svi igrači su im prošli kroz dva kluba. Uigrani su strašno.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 22 jun 2021, 12:30

22 jun 2021, 11:53
h1a2s3o4 je napisao/la:
21 jun 2021, 21:05
21 jun 2021, 20:39
Utakmice LN su se desile prije 3 godine, da li ti shvataš koliki je to vremenski razmak. Da, naravno da jesu.
Vremenski razmak u kojem se odrzao kvalifikacioni ciklus za ovaj EURO. Ekipa ista. :kafa:

Na osnovu cega tvrdis da su svemirski brod? Gledas u grah?
Ili na osnovu toga sto smo mi zadnjih 6 utakmica u Ligi A igrali protiv Itaije, Nizozemske i Poljske pod novim trenerom i kombinovaim sastavima i nemamo pobjede? Ili sto su nas razocarali protiv Francuske ? :D
Na osnovu toga što u prvih 11 ljudi imaju 8-9 igrača iz lige 5. Dok je kod nas trenutno samo 1 igrač standardan u vidu Kolašinca ( Koji je ispao u cvajtu ).
Pa isto toliko (-,+1) su imali i kada su sa nama igrali. :D
Jos im sad ne igra Prodl koji je strasno dobar stoper i odlicno cuvao Džeku, a Dragovic je vec izlapio.

Dok su kod nas tad Civic i Todorovic tek prekomandovani u A tim, Saric igrao vaznu ulogu u repci, Besic kao rekreativac dolazio, a nekad ubrzo ce i Zukanovic postati hadžija.

Ako ista mi smo bolji u odnosu na zadnji duel koji je bio u sklopu kvalifikacija za ovaj Euro. :mrgreen:
Nikako da je Austrija svemirski brod za nas. :stop:
Ja znam da ti volis Basagica i da je on doktorirao u Beču, ali nisu svemirski brod u fudbalu. :D

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 22 jun 2021, 15:54

Jeste pobijedili smo Austriju, samo što od tog famoznog trijumfa mi imamo tri pobjede ( od toga dvije protiv Lihtenštajna), a Austrijanci 17 pobijeda.
Oni su u nokaut fazi Eura, a mi nismo pobijedili 14 utakmica, oni na svakoj poziciji imaju po barem dva kvalitetna igrača, mi imamo ukupno 3-4 kvalitena igrača itd,itd.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 22 jun 2021, 16:17

DrFilgud je napisao/la:
22 jun 2021, 15:54
Jeste pobijedili smo Austriju, samo što od tog famoznog trijumfa mi imamo tri pobjede ( od toga dvije protiv Lihtenštajna), a Austrijanci 17 pobijeda.
Oni su u nokaut fazi Eura, a mi nismo pobijedili 14 utakmica, oni na svakoj poziciji imaju po barem dva kvalitetna igrača, mi imamo ukupno 3-4 kvalitena igrača itd,itd.
Moja poenta je da su to sve imali i tada kada smo igrali protiv njih. I nisu nas uzeli!
To sto smo mi zapali u rezultatsku krizu je druga tema, mogli bi krenuti sa analizom od drugog poluvremena protiv Grcke.
A to da su oni sa velikom razlikom bolji od nas-NISU. Cak je pitanje da li su ikako bolji.
Uz to onaj seljak sa Floridsdorfa je smijesan napadac.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 26 jun 2021, 10:13

Gledam Italiju a u strucnom stabu Mancini, Vialli, De Rosi a kod nas Adilovic, Slaven Fucking Musa, migrant Petrov ko da gledam nadrealiste jedino gospodin Elvir Rahimic zasluzuje respekt ovo ostalo treba da se bave nekim drugim poslom al realno
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 26 jun 2021, 11:02

Jesi našao s kim ćeš nas porediti.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 26 jun 2021, 13:40

ASD je napisao/la:
26 jun 2021, 11:02
Pogledaj Finsku i progooglaj i tu ista stvar
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 26 jun 2021, 13:43

HarisZe je napisao/la:
26 jun 2021, 13:40
ASD je napisao/la:
Šta je s njima?
Pa veći igrač je bio Slaven Musa nego Kanerva.
Čak i kao trener ima bolji CV.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 26 jun 2021, 13:48

ASD je napisao/la:
26 jun 2021, 13:43
HarisZe je napisao/la:
26 jun 2021, 13:40
ASD je napisao/la:
Šta je s njima?
Pa veći igrač je bio Slaven Musa nego Kanerva.
Čak i kao trener ima bolji CV.
Slaven fucking Musa igrac bio, idem sad

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 26 jun 2021, 13:54

Igrao za Velež prije rata.
Gdje je to Kanerva u boljem igrao?

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 26 jun 2021, 14:08

ASD je napisao/la:
26 jun 2021, 13:54
Igrao cijeli zivot u Finskoj nesto malo u Svedskoj ali opet ode na Euro 2020 i ocita nam lekciju o Adilovicu je bezze rijeci trosit a migrant petrov ce nas dovest do toga da ce nam se san marino smijati i to na jesen

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 26 jun 2021, 14:11

Na ovom EP na Novoj sam par puta slusao Slavena prije utakmice, čovjek je u 80-90 % slucajeva imao pravo. Nije da je neki pokazatelj, ali ipak ostavio je dobar utisak da se razumije i da zna o čemu priča.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 26 jun 2021, 14:14

HarisZe je napisao/la:
26 jun 2021, 14:08
ASD je napisao/la:
Igrao cijeli zivot u Finskoj nesto malo u Svedskoj ali opet ode na Euro 2020 i ocita nam lekciju o Adilovicu je bezze rijeci trosit a migrant petrov ce nas dovest do toga da ce nam se san marino smijati i to na jesen
Selektor je najmanje kriv.
Možeš ti maknuti Peteva i pomoćnike mu. Opet nećeš ništa dobiti.
Bilo je ljudi i prije Peteva i Muse koji su bili na tim pozicijama pa opet smo ih smjenjivali.
Biti će ih i poslije pa opet ćemo ih smjenjivati.

Ključni problemi ostaju.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 26 jun 2021, 14:23

ASD je napisao/la:
26 jun 2021, 14:14
HarisZe je napisao/la:
ASD je napisao/la:
Bilo je ljudi i prije Peteva i Muse koji su bili na tim pozicijama pa opet smo ih smjenjivali.

Ključni problemi ostaju.
Mislim da ce me se slozit da ako na jesen ne pobjedi Kazahstan da je vrijeme da ide? Ili trebamo nastaviti gledati agoniju?

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 26 jun 2021, 14:27

HarisZe je napisao/la:
26 jun 2021, 14:23
ASD je napisao/la:
26 jun 2021, 14:14
HarisZe je napisao/la:

Ključni problemi ostaju.
Mislim da ce me se slozit da ako na jesen ne pobjedi Kazahstan da je vrijeme da ide? Ili trebamo nastaviti gledati agoniju?
Meni svejedno. Može odmah ići ali agonija će se svakako nastaviti.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 26 jun 2021, 14:43

HariseZe,
Stvarno si prenaporan i dosadan s tom pričom u vezi s Petevom.
Nemaš nikakve pažnje vrijedne argumente za svoju priču i popusti malo živ bio...
Frajer će voditi BiH do kraja kvalifikacija i samo to moze biti mjerilo.
Protiv Finske bez treninga je to ok izgledalo, protiv Francuske, najjače reprezentacije na svijetu, sasvim pristojno.
Mjerilo će biti oktobarske utakmice....zato popusti malo živ bio.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 26 jun 2021, 14:57

hurem je napisao/la:
26 jun 2021, 14:43
HariseZe,
Nemaš nikakve pažnje vrijedne argumente za svoju priču i popusti malo živ bio...
Protiv Finske bez treninga je to ok izgledalo, protiv Francuske, najjače reprezentacije na svijetu, sasvim pristojno.
Sro bi bilo sigurno da ce ovaj voditi do kraja kval? Zaboravi ti Crnu Goru navesti, Ne mogu da vjerujem da aminujes ovo sve oko petrova, sta ce biti nakon ovog debakla koji jako blizu, ko ga ce nam onda montirat? Ovo se treba prekinutinu oktobru ili ce mo postat nivo San Marina i Gibraltara

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 26 jun 2021, 15:26

HarisZe je napisao/la:
26 jun 2021, 14:57
hurem je napisao/la:
26 jun 2021, 14:43
HariseZe,
Sro bi bilo sigurno da ce ovaj voditi do kraja kval? Zaboravi ti Crnu Goru navesti, Ne mogu da vjerujem da aminujes ovo sve oko petrova, sta ce biti nakon ovog debakla koji jako blizu, ko ga ce nam onda montirat? Ovo se treba prekinutinu oktobru ili ce mo postat nivo San Marina i Gibraltara
Ma Crna Gora i Danska protiv našeg 2.sastava za vrijeme godišnjih odmora su mi stvarno nebitne prijateljske utakmice i nikakvo mjerilo bilo čega.
Naravno da ako bi izgubio u septembru i oktobru oba puta protiv Azerbejdzana i 1x protiv Ukrajine da će biti maknut..zato sam i napisao da su oktobarske utakmice mjerilo.
Ali čovjek još uvijek nije pokazao koliko (ne)moze a ti ga tjeraš.
Bio sam i ja za Barbareza ali kad malo razmisliš dotični nije imao šanse protiv Peteva i tu treba biti realan.
Igrači lijepo govore o Petevu, ozbiljno je pristupio svom poslu, Miske radi ozbiljno na svom polju kontaktirajuci sve veći broj potencijalnih itd....Sto se toga tice, stvari se razvijaju haman u pozitivnom smjeru...samo jos da ih i rezultati počnu pratiti.
Savez je vise puta ispričana priča.
...
Ja nisam bio za Peteva ali kad je vec izabran naravno da ću mu dati šansu i neću unaprijed suditi...pa nije čovjek neznalica a niti se preziva Krstajic.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Kaunas, Rimes87 i 20 gostiju.