FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jesul legle plate?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Nisam puno u zadnje vrijeme pratio pa ako moze informacija gdje se igra revans? Je li na Kosevu ili u Zenici? Ispunjava li Kosevo uslove za ova pretkola?
Ispunjava.Tatamata1946 je napisao/la: ↑24 jun 2021, 16:46Nisam puno u zadnje vrijeme pratio pa ako moze informacija gdje se igra revans? Je li na Kosevu ili u Zenici? Ispunjava li Kosevo uslove za ova pretkola?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koševo, uvijek je i ispunjavalo.Tatamata1946 je napisao/la: ↑24 jun 2021, 16:46Nisam puno u zadnje vrijeme pratio pa ako moze informacija gdje se igra revans? Je li na Kosevu ili u Zenici? Ispunjava li Kosevo uslove za ova pretkola?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Super, hvala na odgovoruNirton je napisao/la: ↑24 jun 2021, 16:47Ispunjava.Tatamata1946 je napisao/la: ↑24 jun 2021, 16:46Nisam puno u zadnje vrijeme pratio pa ako moze informacija gdje se igra revans? Je li na Kosevu ili u Zenici? Ispunjava li Kosevo uslove za ova pretkola?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovaj 20-godišnji Dubrovčanin, inače kapiten u mlađim uzrastima Hajduka nije previše dvoumio kada mu je agent stavio ponudu Sarajeva, piše Germanijak.hr.
“Ma odluka je bila lagana. Agent je donio ponudu Sarajeva, imali smo opciju dva prvoligaša u Hrvatskoj i onu iz švicarskog Lugana. Presudila je činjenica da me u Sarajevu čeka trener koji me trenirao u B ekipi Hajduka i njegov stručni štab. Finansije su mi tu bile sasvim nebitne već sam gledao samo sportski aspekt priče”, priča Vicko Ševelj nakon uvodnih nekoliko dana boravka u prvoligašu s Koševa za Germanijak.hr.
“Razgovarao sam s trenerom Sablićem koji mi je otkrio svoje taktičke zamisli i poziciju na kojoj me vidi. To će biti svojevrsno iznenađenje jer sam to igrao nešto manje u Hajduku, ali nemam problema da se podredim zahtjevima trenera. Idemo žestoko raditi pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti. Samo da je zdravlja, sve ostalo je u mojim rukama”, poručio je Ševelj za kraj.
“Ma odluka je bila lagana. Agent je donio ponudu Sarajeva, imali smo opciju dva prvoligaša u Hrvatskoj i onu iz švicarskog Lugana. Presudila je činjenica da me u Sarajevu čeka trener koji me trenirao u B ekipi Hajduka i njegov stručni štab. Finansije su mi tu bile sasvim nebitne već sam gledao samo sportski aspekt priče”, priča Vicko Ševelj nakon uvodnih nekoliko dana boravka u prvoligašu s Koševa za Germanijak.hr.
“Razgovarao sam s trenerom Sablićem koji mi je otkrio svoje taktičke zamisli i poziciju na kojoj me vidi. To će biti svojevrsno iznenađenje jer sam to igrao nešto manje u Hajduku, ali nemam problema da se podredim zahtjevima trenera. Idemo žestoko raditi pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti. Samo da je zdravlja, sve ostalo je u mojim rukama”, poručio je Ševelj za kraj.
-
- Kontakt:
Ovo bi trebao biti put i za ostale igrace da im budemo izazov u karijeri i da napreduje i mi kao klub i oni sami. Nazalost kod nas nema strategije i dalje vise vjerujemo Sušiću, Hebibovic, Velkoski, Ahmetovic, Lazic, Dupovac itd koji nemaju nikakvu zelju za napredkom.MortemHz je napisao/la: ↑24 jun 2021, 16:54Ovaj 20-godišnji Dubrovčanin, inače kapiten u mlađim uzrastima Hajduka nije previše dvoumio kada mu je agent stavio ponudu Sarajeva, piše Germanijak.hr.
Hoce li dozvoliti gledaoce?MortemHz je napisao/la: ↑24 jun 2021, 16:48Koševo, uvijek je i ispunjavalo.Tatamata1946 je napisao/la: ↑24 jun 2021, 16:46Nisam puno u zadnje vrijeme pratio pa ako moze informacija gdje se igra revans? Je li na Kosevu ili u Zenici? Ispunjava li Kosevo uslove za ova pretkola?
- FKS -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U FBiH je dozvoljeno koliko ja znam.Hajdeee je napisao/la: ↑24 jun 2021, 17:26Hoce li dozvoliti gledaoce?MortemHz je napisao/la: ↑24 jun 2021, 16:48Koševo, uvijek je i ispunjavalo.Tatamata1946 je napisao/la: ↑24 jun 2021, 16:46
Nisam puno u zadnje vrijeme pratio pa ako moze informacija gdje se igra revans? Je li na Kosevu ili u Zenici? Ispunjava li Kosevo uslove za ova pretkola?
-
- Kontakt:
Rekao sam vam ja
Njemu je prioritet inostranstvo pa ako mu to propadne onda "Hajd daj Sarajevo"
Ma mrs,nek je sto dalje od nas samo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Gledaoci su trenutno jos dozvoljeni u FBiHHajdeee je napisao/la: ↑24 jun 2021, 17:26Hoce li dozvoliti gledaoce?MortemHz je napisao/la: ↑24 jun 2021, 16:48Koševo, uvijek je i ispunjavalo.Tatamata1946 je napisao/la: ↑24 jun 2021, 16:46
Ali samo 500 po tribini
Ako bilo koga u klubu interesuju i zanimaju navijaci bar 2% bio bi red da bar pitaju krizni stab da pusti bar 1000-1500 s obzirom da Kosevo prima 35.500 i 3000-4000 ne bi se osjetilo,ali nista od toga....
Nasi nemaju muda da kao Borac puste 10k a dozvoljeno max 2000
Ja bi namjerno sad pustio 10k,boli me racku ako kazne odma ide zalba Uefi kako su nas kaznili a Borca nisu
Ali djaba kad niko u upravi ne razmislja sekunde......
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 24 jun 2021, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Izvini drug, a jesi li ti procitao sta si napisao prije nego si postao post?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jun 2021, 17:42Gledaoci su trenutno jos dozvoljeni u FBiH
Ali samo 500 po tribini
Ako bilo koga u klubu interesuju i zanimaju navijaci bar 2% bio bi red da bar pitaju krizni stab da pusti bar 1000-1500 s obzirom da Kosevo prima 35.500 i 3000-4000 ne bi se osjetilo,ali nista od toga....
Ja bi namjerno sad pustio 10k,boli me racku ako kazne odma ide zalba Uefi kako su nas kaznili a Borca nisu
-
- Kontakt:
I to 3 putaZip je napisao/la: ↑24 jun 2021, 17:54Izvini drug, a jesi li ti procitao sta si napisao prije nego si postao post?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jun 2021, 17:42Gledaoci su trenutno jos dozvoljeni u FBiH
Ali samo 500 po tribini
Sve 1000%tacno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Uprava ti nikako ne može osigurati prijenos gostujuće tekme, ali nikako. Prava prodaje domaća televizija koja prije toga dogovori sve i kupi tu tekmu od Milsamija. Naše je samo da se nadamo da će neko proizvoditi tv signal (koji se može dizati na satelit), a ako bude tako, prijenos će 90% ići na Areni.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jun 2021, 15:42Zvanicno:
Milsami-Sarajevo 08.07 u 19h
Ako neko ovo iz uprave cita,molim vas obezbjedite nam prijenos na vrijeme kao sto je Velez
Nemojte 2 dana pred utakmicu kontati "Kako cemo za prijenos"
Ne brinite o tome

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Hvala drugTiMozesSveAlJednoNe je napisao/la: ↑24 jun 2021, 17:56Uprava ti nikako ne može osigurati prijenos gostujuće tekme, ali nikako. Prava prodaje domaća televizija koja prije toga dogovori sve i kupi tu tekmu od Milsamija. Naše je samo da se nadamo da će neko proizvoditi tv signal (koji se može dizati na satelit), a ako bude tako, prijenos će 90% ići na Areni.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jun 2021, 15:42Zvanicno:
Ako neko ovo iz uprave cita,molim vas obezbjedite nam prijenos na vrijeme kao sto je Velez
Ne brinite o tome![]()
![]()

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- feniksptica
- Kontakt:
Nek si mu se nagovorioTiMozesSveAlJednoNe je napisao/la: ↑24 jun 2021, 17:56Uprava ti nikako ne može osigurati prijenos gostujuće tekme, ali nikako. Prava prodaje domaća televizija koja prije toga dogovori sve i kupi tu tekmu od Milsamija. Naše je samo da se nadamo da će neko proizvoditi tv signal (koji se može dizati na satelit), a ako bude tako, prijenos će 90% ići na Areni.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jun 2021, 15:42Zvanicno:
Ne brinite o tome![]()
![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Nije smiješno već jadno šta radi admin na ovom forumu al njemu na čast.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, gh0stHZ, MSOZ101 i 33 gosta.