Ja sam svakako za to da Vojo ostane, čak i prvi izbor ispred Krpića.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Ima igrača koliko poželiš.Mnogo se klubova raspalo.Oni igrači koji nisu za nas neće se ni pokušati nametati Musemiću jer neće proći.Ozbiljni igrači koji znaju kakav je režim kod Husrefa i kako Husić uredno plaća svoje igrače rado će doći u TuzlaCity.Ako znaš ne boj se.Ako ne znaš kutara.JA NE ZNAM POUZDANO,ALI PRETPOSTAVLJAM DA ĆE CILJ U SEZONI KOJA DOLAZI BITI VISOK PLASMAN.CityCity je napisao/la: ↑22 jun 2021, 19:43Sad se radi malo drugačije nego za vrijeme šalabajzera Muratovića.Igrači dolaze na pripreme pa se onda donose zaključci o angažmanu.Eto na slikama vidimo nekog nepoznatog tamnoputog igrača koji je na probi a ima ih još nekoliko..tuzlac je napisao/la: ↑22 jun 2021, 19:16Bit će ekipa odlična.Mi smo stabilan klub i možemo nabaviti dobre igrače.Ja sam gledajući onu fotografiju pred autobusom primijetio nekoliko momaka koji maju građu štopera.Radujem se da je Ubiparip sa nama također, vjerujem da će Hasanović konačno zaigrati.Očekujem da se nakon kraćeg odmora ekipi pridruži Ahmed Hasanbegović.On je zreo igrač ine treba ga slati ni po kakvim posudbama.Nukić nije bio ništa bolji od njega kad smo ga doveli iz Slavena.Drago mi je da nema curenja informacija.Strpimo se , znat će se uskoro .Fanatico89 je napisao/la: ↑22 jun 2021, 12:59Gdje su nasi insajderi kluba? Hocel biti uskoro kakvi pojacanja zna li se sta? Brine me pogotov da nemamo stopera nikako! Neznam sta se ceka, rade se pripreme bez i jednog pravog stopera. Ne valja ovo nikako...valjda ekipa treba da se uigra a ne da dovedimo igrace 2 dana prije 1 kola![]()
Vojo je stari lisac,ovakvog igrača se ne treba odricati.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑22 jun 2021, 19:48Ja sam svakako za to da Vojo ostane, čak i prvi izbor ispred Krpića.
Čitam da se i Radnik iz Bijeljine raspada.Zgodan je tenutak da se liga skrati na 10 klubova.Igrati 4 kruga po 9 =36 utakmica.
Neka se bore. Konkurencija je zdrava.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑22 jun 2021, 19:48Ja sam svakako za to da Vojo ostane, čak i prvi izbor ispred Krpića.
-
- Kontakt:
Slažem se. Takva dva špica teško da će imati ijedna ekipa. Kroz borbu za startnih 11 ce da daju sve od sebe i to nam je velika prednost.tcity055 je napisao/la: ↑22 jun 2021, 20:42Neka se bore. Konkurencija je zdrava.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑22 jun 2021, 19:48Ja sam svakako za to da Vojo ostane, čak i prvi izbor ispred Krpića.
Cestitke juniorima za plasman u premijer ligu, malo mi je cudno da Husic ovo nije i ranije isforsirao...
Valjda time rastu sanse da u narednim godinama dobijemo nekog kvalitetnijeg mladog igraca i iz vlastitih redova.
Tesko mi je vjerovati da cemo imat napad Krpic, Ubiparip, Mehanovic. To je po imenima najjaci napad u ligi.
Jedino eto ako Ubiparipa budu malo vise forsirali kao "desetku", ali opet - mislim da su male sanse... Ocekujem da Ubiparip ipak ode do kraja prelaznog roka...
Valjda time rastu sanse da u narednim godinama dobijemo nekog kvalitetnijeg mladog igraca i iz vlastitih redova.
Tesko mi je vjerovati da cemo imat napad Krpic, Ubiparip, Mehanovic. To je po imenima najjaci napad u ligi.
Jedino eto ako Ubiparipa budu malo vise forsirali kao "desetku", ali opet - mislim da su male sanse... Ocekujem da Ubiparip ipak ode do kraja prelaznog roka...
-
- Kontakt:
U objavi Euro Club Indexa koji rangira najbolje evropske klubove našla se i naša ekipa FK Tuzla City.
Sarajevo je najbolji bh klub.
Nasa ekipa se nalazi na 398. mjestu sa 1360 bodova.
Od bh klubova ispred nas se nalazi FK Željezničar, a iz nas FK Gorki tzv Sloboda.
370 FK Željezničar 1432 boda
398 FK Tuzla City 1360 bodova
469 FK Sloboda 1182 boda
Od bh klubova ispred nas se nalazi FK Željezničar, a iz nas FK Gorki tzv Sloboda.
469 FK Sloboda 1182 boda
Sutra u 18 prijateljska protiv Veleža na Kupresu uz direktan prenos na City TV.
-
- Kontakt:
Znaci Vojo ostaje..Treba Stilica potpisat 
-
- Kontakt:
Da li se moze pogledati sutrasnji mec uzivo?
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
U mene je kablovska MOJA TV.Ima ovaj City TV .Svrstan je među domaće kanale.
N Tušnju nema ni habera od postavljanja nove podloge na terenu.Kakva sramota.
-
- Kontakt:
Ti si iskompleksirani levat koji pokusava bit zanimljiv. Jesi se osilio **** maloPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑23 jun 2021, 17:06U objavi Euro Club Indexa koji rangira najbolje evropske klubove našla se i naša ekipa FK Tuzla City.
469 FK Sloboda 1182 boda
Volim tebe, više od sebe
70 MJESTA ISPRED !Bogami......Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑23 jun 2021, 17:06U objavi Euro Club Indexa koji rangira najbolje evropske klubove našla se i naša ekipa FK Tuzla City.
469 FK Sloboda 1182 boda
Valjalo bi trknut do Simin Hana i nabaviti člansku kartu za narednu sezonu.

Hajde baš da vidimo ko je to sve "došao na probu".Valjda će biti i neki reporter da malo prenosi utakmicu.Ili nek približe mikrofon Husrefu.
-
- Kontakt:
Halo glupane, kakve veze imaju kompleksi. Pa ne sastavljam ja ovu listu nego Euro Club Index. Drugo je sto vi ne možete istine pa sve što nije na vaš mlin vama ne godi.antisisoja1919 je napisao/la: ↑24 jun 2021, 13:28Ti si iskompleksirani levat koji pokusava bit zanimljiv. Jesi se osilio **** maloPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑23 jun 2021, 17:06U objavi Euro Club Indexa koji rangira najbolje evropske klubove našla se i naša ekipa FK Tuzla City.
469 FK Sloboda 1182 boda
E to su kompleksi, poznati kao kompleksi niže vrijednosti.
-
- Kontakt:
Od vas komplekse da imamo? hahahaha. Znas ti dobro na sto ja mislim( Gorki, Klub X), previse si taj svoj jezik pustio, bolje da pazis sta pricasPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑24 jun 2021, 14:42Halo glupane, kakve veze imaju kompleksi. Pa ne sastavljam ja ovu listu nego Euro Club Index. Drugo je sto vi ne možete istine pa sve što nije na vaš mlin vama ne godi.antisisoja1919 je napisao/la: ↑24 jun 2021, 13:28Ti si iskompleksirani levat koji pokusava bit zanimljiv. Jesi se osilio **** maloPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑23 jun 2021, 17:06U objavi Euro Club Indexa koji rangira najbolje evropske klubove našla se i naša ekipa FK Tuzla City.
469 FK Sloboda 1182 boda
E to su kompleksi, poznati kao kompleksi niže vrijednosti.

Volim tebe, više od sebe
Trenutno korisnika/ca: Nane17, prisonbreak, schalke, Venom i 20 gostiju.