Trebaš biti šampion i igrati ligu prvaka prvo. Sa ovim rosterom kolo po kolo nećeš uspjeti.bordobijeli je napisao/la: ↑24 jun 2021, 11:57Iz liga petice ce biti po jedan klub i to koji budu htjeli igrati, neki uopšte nisu zainteresovani. Tako da nama treba biti cilj liga konferencija. Bili smo par puta na domak EL ovo je još korak slabije tako da ja mislim da mi pripadamo da igramo konferrencijsku ligu.ElCartel11 je napisao/la: ↑24 jun 2021, 11:14De mi iskreno reci kakve ti sanse vidiš za grupu? Sve i da dodjemo do play offa tamo te cekaju takodje klubovi iz liga 5 i ostalih najjacih evropskih liga.bordobijeli je napisao/la: ↑24 jun 2021, 10:51
Zasto ne?
Pa nije LP, konferencijska liga to nam je mjera. Ako nemamo ni te ambicije e onda jbg
Vas vecina izgleda konta, da je to takmicenje za lige od 30 do 55 mjesta.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ševelj: Sablić mi je otkrio na kojoj poziciji me vidi, to će biti svojevrsno iznenađenje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Garant zamjena za Vladana na goluNajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jun 2021, 12:16Ševelj: Sablić mi je otkrio na kojoj poziciji me vidi, to će biti svojevrsno iznenađenje
Bordo bijeli za život cijeli!!
Defanzivni vezi ili desni bek u formaciji 3-5-2 koji igra ofanzivnije.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jun 2021, 12:16Ševelj: Sablić mi je otkrio na kojoj poziciji me vidi, to će biti svojevrsno iznenađenje
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
-
- Kontakt:
Slazem se. Al cilj ove i svake iduce mora biti igranje konferencija lige, ako to nismo u mogucnosti onda treba svesti plate na 1000 eura i da juniori igraju.MortemHz je napisao/la: ↑24 jun 2021, 12:09Trebaš biti šampion i igrati ligu prvaka prvo. Sa ovim rosterom kolo po kolo nećeš uspjeti.bordobijeli je napisao/la: ↑24 jun 2021, 11:57Iz liga petice ce biti po jedan klub i to koji budu htjeli igrati, neki uopšte nisu zainteresovani. Tako da nama treba biti cilj liga konferencija. Bili smo par puta na domak EL ovo je još korak slabije tako da ja mislim da mi pripadamo da igramo konferrencijsku ligu.ElCartel11 je napisao/la: ↑24 jun 2021, 11:14
De mi iskreno reci kakve ti sanse vidiš za grupu? Sve i da dodjemo do play offa tamo te cekaju takodje klubovi iz liga 5 i ostalih najjacih evropskih liga.
-
- Kontakt:
Moze bitiBenjolos je napisao/la: ↑24 jun 2021, 12:18Garant zamjena za Vladana na goluNajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jun 2021, 12:16Ševelj: Sablić mi je otkrio na kojoj poziciji me vidi, to će biti svojevrsno iznenađenje

Ja fkt ne znam sta Sablic misli da ce on igrati,kaze da je tu poziciju igrao nesto malo u Hajduku.To je ili desni bek ili zadnji vezni onda
Nez,vidjet cemo kakvu zamisao Goran ima
Kaze imao je 2 ponude iz HNL i 1 iz Švice
Financije mu nisu bile bitne kada je birao klub kaze,eh sad mi je jasno tek sto je dosao

Ocekuje da napadamo oba trofeja ove sezone kaze
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ma 3-5-2 on ide na RM a Oremus ide na zadnjeg veznog(CDM/DMF) ili obrnutoEC3 je napisao/la: ↑24 jun 2021, 12:19Defanzivni vezi ili desni bek u formaciji 3-5-2 koji igra ofanzivnije.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jun 2021, 12:16Ševelj: Sablić mi je otkrio na kojoj poziciji me vidi, to će biti svojevrsno iznenađenje
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 24 jun 2021, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Igrao si 3 puta play off LE. To bi ti sad donijelo konferencija ligu, sto znaci da je vrlo ostvarivo. Apsolutno vjerujem da nas klub po renomeu i svemu zasluzuju da igra konferencija ligu ako ne ove onda naredni godina i to redovno. To treba biti cilj sve ostalo je bezveze, ako ne mozemo onda juniore pustit da igraju i imat budzet od 2 miliona i igraj razvijaj mlade bez rezultatskog imperativa.Stroj1946 je napisao/la: ↑24 jun 2021, 12:08U kakvom svijetu vi zivite samo da mi je znati, ocekujuci neki rezultat u Evropi sa ovakvom ekipom, gdje se jos nije rijesilo oko zaostalih plata. Shvatite da trebaju velika ulaganja, zvalo se to LP, EL ili Konfer. Liga, svejedno za nas, nemamo mi ta sredstva, znanje, sistem i mentalitet za nesto vise. Treba taj X faktor, kojeg mi u BiH nemamo, ogromna je razlika izmedju nas i Zapada, odnosno shvatanja svega u zivotu pa tako i fudbala, ne ogromna, nego je to druga dimenzija, jednostavno nemamo iskustva igranja velikih i odlucujucih utakmica, nemamo igrace za nesto vise i ljude u ss i upravi. Djaba se nadate i mastate. U sustini je to djaba, a mi hocemo djabalukom uspjehe, ne ide to tako.
Oremuš je uigravan na desnom stoperu u liniji sa Dupovcem i Milicevicem, Sevelj bi trebao na RM/RB u ovoj formaciji 3 4 3. Međutim nije isključena opcija da zamjeni i Pidru s obzirom na formu iz prosle sezone.
Keno mali je zamjena za Vecu.Benjolos je napisao/la: ↑24 jun 2021, 12:18Garant zamjena za Vladana na goluNajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jun 2021, 12:16Ševelj: Sablić mi je otkrio na kojoj poziciji me vidi, to će biti svojevrsno iznenađenje
You are someone else I am still right here
Ako je to tačno onda nama treba još samo jedan napadač (Hadžić) i veznjak (Kapić, Crepulja) i možda još jedan zadnji vezni (Stanojević) ako raskinu ugovor sa Adukorom.
Zadnja izmjena: EC3, dana/u 24 jun 2021, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Ma mi smo baksuzi uvijek znas da ces najgoreg da izvuces cudo nam Real nije u prvom kolu dosao
U grupe bilo kojeg takmičenja je moguće ući isključivo kao šampion države. Sve ostalo je prdimahovina, hoćeš ispast u drugom il u trećem pretkolu...MortemHz je napisao/la: ↑24 jun 2021, 11:33Potpuno iste ekipe, samo je put šampiona drugačiji i vrijedniji.keli je napisao/la: ↑24 jun 2021, 11:21Ma već u trecem pretkolu bi bili veliki autsajderi, a evo i u drugom pretkolu nismo bas fino prosli... ne konta raja da su ovo iste ekipe sto su igrale kvale EL prethodnih godinaElCartel11 je napisao/la: ↑24 jun 2021, 11:14
De mi iskreno reci kakve ti sanse vidiš za grupu? Sve i da dodjemo do play offa tamo te cekaju takodje klubovi iz liga 5 i ostalih najjacih evropskih liga.
Mi smo svoju historijsku šansu za grupe propustili zijanivši titulu u situaciji gdje bi bili nosioci u LP i prolaskom prvog pretkola osigurali bismo playoff ECL-a u kojem bi isto tako bili nosioci.
Sad i da prođeš ovaj Elfsborg kojim čudom doće ti Kopenhagen u trećem kolu, pa Roma u četvrtom.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Ma brate gdje ce nam Oremus biti stoper?
Ja bi to ovako:
3-4-3 formacija
Kanuric
Dupovac
Lazic
Milicevic
Oremus
Sevelj
Djokanovic
Susic(Adukor)
Fanimo
Ahmetovic(ako bude spreman)
Mesanovic
Ako Merso ne bude spreman onda Mesanovic na spic i Heba ili Jukic na krilo
Stavio bi Oremusa RM a Sevelja LM umjesto Pidre
Treba nam jos jedan vezni sa Andrejom i 1 spic ili krilo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ne znam šta sam slagao, ne razumijem.keli je napisao/la: ↑24 jun 2021, 11:10Ubit će te negativa i frustracije buraz... opustenoHistoricar je napisao/la: ↑24 jun 2021, 11:04Kapić ima još godinu ugovor sa Paderbornom, a primanja u Njemačkoj su mu takva, da bi im teško parirali puno jači i platežno močniji klubovi od nas.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jun 2021, 10:49
To da,i Sablic zna o kakvom se igracu radi
Nasi mogu zavrsiti Kapica bez problema ako im bude stalo
Isto kao i Sevelja,Sablic ga nahvalio upravi,rekao im da mu on treba i oni ga lagano doveli,jos je momak imao 3 ponude iz HNL.Sve se moze kad se hoce
Kapic je tip igraca koji nam je sada najvise potreban
Volio bi da dovedu nekoga do srijede,jer poslije srijede koga god da dovedu nece nam biti od nikakve pomoci u Evropi,jer dok ga zavrse dok on dodje,upozna se sa ovima,pocne trenirati i navikne se i spremi fizicki mi smo vec ispali iz Evrope
Kada bi zavrsili Kapica ili Crepulju bilo bi ekstra
Neophodan nam je jedan vezni i jedan napadac ili krilo golgeter kao Merso i Benko ko moze obecati 15-16+ golova po sezoni
udahni, pa izdahniHistoricar je napisao/la: ↑24 jun 2021, 13:06Ne znam šta sam slagao, ne razumijem.keli je napisao/la: ↑24 jun 2021, 11:10Ubit će te negativa i frustracije buraz... opustenoHistoricar je napisao/la: ↑24 jun 2021, 11:04
Kapić ima još godinu ugovor sa Paderbornom, a primanja u Njemačkoj su mu takva, da bi im teško parirali puno jači i platežno močniji klubovi od nas.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Neozbiljno je stavljati Ahmetovica u bilo koju prvu postavu..
-
- Kontakt:
Sto brate?
Ako dodje u formu sto ne bi bio onaj kao prije povrede?
Pandev sa 38 godina standardan u reprezentaciji Makedonije i u svom klubu i zabija bitne i odlucujuce golove
Ja mislim da se Merso moze sad fino spremiti,bar sat vremena po utakmici da moze odigrati u ligi
Ako ne bude mogao doci u formu sad na ovim pripremama,nista onda,dati neku ulogu u klubu i to je to
Ne mozemo cekati vjecnost da se oporavi i pripremi
Njemu je 36 godina,ja mislim da on moze jos ovu sezonu na jednom finom nivou odigrati
Ako ne bude mogao onda:
Mesanovica na spica
Krila Heba(Jukic) i Fanimo i to je to
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 24 jun 2021, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kako ce doci u formu prije povrede kada je i tada vec bilo jasno da ne moze vise? U Evropi je bio igrac manje, pa ni protiv Olimpica nije uspijevao dobijati duele. Neka njega kao neka vrsta dzokera za posljednjih 15 minuta i kao mentor ostalima u svlacionici, ali za prvu postavu ni slucajno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jun 2021, 13:17Sto brate?
Ako dodje u formu sto ne bi bio onaj kao prije povrede?
Pandev sa 38 godina standardan u reprezentaciji Makedonije i u svom klubu i zabija bitne i odlucujuce golove
Ja mislim da se Merso moze sad fino spremiti,bar sat vremena po utakmici da moze odigrati u ligi
Ako ne bude mogao doci u formu sad na ovim pripremama,nista onda,dati neku ulogu u klubu i to je to
Mesanovica na spica
Krila Heba(Jukic) i Fanimo i to je to
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Cilj svakako. Samo kažem da je to jako teško ostvarivo jer nismo nosioci u 3. pretkolu i play-offu. Sa ovim rosterom koji mi imamo to jednostavno nije moguće kolo po kolo, nažalost. Put šampiona je druga priča, prođi prvo pretkolo lige prvaka i na kraju ćeš imati dobre šanse za play-off, malo se pojačaj i grupna faza konferencijske lige je realnost u skorijoj budućnosti.bordobijeli je napisao/la: ↑24 jun 2021, 12:21Slazem se. Al cilj ove i svake iduce mora biti igranje konferencija lige, ako to nismo u mogucnosti onda treba svesti plate na 1000 eura i da juniori igraju.MortemHz je napisao/la: ↑24 jun 2021, 12:09Trebaš biti šampion i igrati ligu prvaka prvo. Sa ovim rosterom kolo po kolo nećeš uspjeti.bordobijeli je napisao/la: ↑24 jun 2021, 11:57
Iz liga petice ce biti po jedan klub i to koji budu htjeli igrati, neki uopšte nisu zainteresovani. Tako da nama treba biti cilj liga konferencija. Bili smo par puta na domak EL ovo je još korak slabije tako da ja mislim da mi pripadamo da igramo konferrencijsku ligu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Bejker, makron, riki46, rimljanin90 i 71 gost.