FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ima li kavi novosti, sta se desava?? Europa za 15 dana zasto ne krenu raditi. Ljetni period, sad ce dijaspora, clanske, karte, šorcevi, maijce itd.
Malo podici atmosferu, neke vide s treninga, ocekivanja od europe, sezone, predstaviti protivnika itd itd.
Izgleda da i ovi u administraciji nisu dobili novce pa nece nista.
Malo podici atmosferu, neke vide s treninga, ocekivanja od europe, sezone, predstaviti protivnika itd itd.
Izgleda da i ovi u administraciji nisu dobili novce pa nece nista.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sta ste zapeli za tu Evropu toliko? To vi fol ocekujete neke grupne faze? 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Treniro ga je Sablic u Sheriffu, mozda ga premunta nekakoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jun 2021, 10:06I Duljevic je![]()
I Suljic
I Nedim Hadzic![]()
I Stanojevic do neki dan![]()

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
To da,i Sablic zna o kakvom se igracu radi
Nasi mogu zavrsiti Kapica bez problema ako im bude stalo
Isto kao i Sevelja,Sablic ga nahvalio upravi,rekao im da mu on treba i oni ga lagano doveli,jos je momak imao 3 ponude iz HNL.Sve se moze kad se hoce
Kapic je tip igraca koji nam je sada najvise potreban
Volio bi da dovedu nekoga do srijede,jer poslije srijede koga god da dovedu nece nam biti od nikakve pomoci u Evropi,jer dok ga zavrse dok on dodje,upozna se sa ovima,pocne trenirati i navikne se i spremi fizicki mi smo vec ispali iz Evrope
Kada bi zavrsili Kapica ili Crepulju bilo bi ekstra
Neophodan nam je jedan vezni i jedan napadac ili krilo golgeter kao Merso i Benko ko moze obecati 15-16+ golova po sezoni
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 24 jun 2021, 10:57, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Zasto ne?ElCartel11 je napisao/la: ↑24 jun 2021, 10:31Sta ste zapeli za tu Evropu toliko? To vi fol ocekujete neke grupne faze?![]()
Pa nije LP, konferencijska liga to nam je mjera. Ako nemamo ni te ambicije e onda jbg
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zna li se odakle nam pare ako smo doveli igraca koji je imao tri ponude iz HNL-a ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jun 2021, 10:49To da,i Sablic zna o kakvom se igracu radikeli je napisao/la: ↑24 jun 2021, 10:38Treniro ga je Sablic u Sheriffu, mozda ga premunta nekakoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jun 2021, 10:06
I Duljevic je![]()
I Suljic
I Nedim Hadzic![]()
![]()
Isto kao i Sevelja,Sablic ga nahvalio upravi,rekao im da mu on treba i oni ga lagano doveli,jos je momak imao 3 ponude iz HNL.Sve se moze kad se hoce
Volio bi da dovedu nekoga do srijede,jer poslije srijede koga god da dovedu nece nam biti od nikakve pomoci u Evropi,jer dok ga zavrse dok on dodje,upozna se sa ovima,pocne trenirati i navikne se i spremi fizicki mi smo vec ispali iz Evrope
Neophodan nam je jedan vezni i jedan napadac ili krilo golgeter kao Merso i Benko ko moze obecati 15-16+ golova po sezoni
-
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑24 jun 2021, 10:51Zasto ne?ElCartel11 je napisao/la: ↑24 jun 2021, 10:31Sta ste zapeli za tu Evropu toliko? To vi fol ocekujete neke grupne faze?![]()
Pa nije LP, konferencijska liga to nam je mjera. Ako nemamo ni te ambicije e onda jbg
Ma brt koliko bi god mi to volili to je nerealno ocekivati ove godine
Jbt u 2.pretkolu nosilac i dobijes ekipu koja je duplo skuplja od tebe i na papiru znatno bolja,pa to samo mozemo mi pehovi
Zamisli onda sta bi nas cekalo u 3.i 4.pretkolu gdje nismo nosioci
Mi ove godine u Evropi mozemo proci ovaj Milsami i mozda uz maksimalnu ozbiljnost i malo srece i Elfsborg,a u 3.pretkolu ako ne dobijemo nekoga ko je najgori medju nosiocima onda nemamo sta traziti
Ne razumijem ove sto govore da ce nas Elfsborg odvaliti
A ko su oni?
-7 godina nisu nista osvojili u Svedskoj
-6 godina nisu vidjeli Evrope i zadnji put kada su igrali izbacili ih nakvi nigdje veze iz Norveske
Koga su oni od jacih izbacili?
Nisu oni nikakva sila koliko ih neki dizu
Ok,mozda jesu kvalitetniji od nas ali da se sad ne mozemo nositi sa njima,to nije tacno
Kad smo se nosili sa Celticom koji 10x vise od nas vrijedi mozemo i sa ovima
Izbacili Genka koji je tada bio i 20x skuplji od nas
Izbacili Helsinborg koji je Real za taj Elfsborg bio tada
2:2sa Atalantom tamo..
ali polako,prvo da se Moladvci prodju
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 24 jun 2021, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Kapić ima još godinu ugovor sa Paderbornom, a primanja u Njemačkoj su mu takva, da bi im teško parirali puno jači i platežno močniji klubovi od nas.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jun 2021, 10:49To da,i Sablic zna o kakvom se igracu radikeli je napisao/la: ↑24 jun 2021, 10:38Treniro ga je Sablic u Sheriffu, mozda ga premunta nekakoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jun 2021, 10:06
I Duljevic je![]()
I Suljic
I Nedim Hadzic![]()
![]()
Ubit će te negativa i frustracije buraz... opustenoHistoricar je napisao/la: ↑24 jun 2021, 11:04Kapić ima još godinu ugovor sa Paderbornom, a primanja u Njemačkoj su mu takva, da bi im teško parirali puno jači i platežno močniji klubovi od nas.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jun 2021, 10:49To da,i Sablic zna o kakvom se igracu radi
-
- Kontakt:
Sabrina dala iz svog dzepaZip je napisao/la: ↑24 jun 2021, 10:58Zna li se odakle nam pare ako smo doveli igraca koji je imao tri ponude iz HNL-a ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jun 2021, 10:49To da,i Sablic zna o kakvom se igracu radi

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Nije brate njemu ugovor sa Paderbonom istice 30.06Historicar je napisao/la: ↑24 jun 2021, 11:04Kapić ima još godinu ugovor sa Paderbornom, a primanja u Njemačkoj su mu takva, da bi im teško parirali puno jači i platežno močniji klubovi od nas.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jun 2021, 10:49To da,i Sablic zna o kakvom se igracu radi
Tako na TM pise
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- ElCartel11
- Kontakt:
De mi iskreno reci kakve ti sanse vidiš za grupu? Sve i da dodjemo do play offa tamo te cekaju takodje klubovi iz liga 5 i ostalih najjacih evropskih liga.bordobijeli je napisao/la: ↑24 jun 2021, 10:51Zasto ne?ElCartel11 je napisao/la: ↑24 jun 2021, 10:31Sta ste zapeli za tu Evropu toliko? To vi fol ocekujete neke grupne faze?![]()
Vas vecina izgleda konta, da je to takmicenje za lige od 30 do 55 mjesta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
vanja/zip najbolji forumasElCartel11 je napisao/la: ↑24 jun 2021, 08:32Meni se ne sviDZa.
You are someone else I am still right here
Ma već u trecem pretkolu bi bili veliki autsajderi, a evo i u drugom pretkolu nismo bas fino prosli... ne konta raja da su ovo iste ekipe sto su igrale kvale EL prethodnih godinaElCartel11 je napisao/la: ↑24 jun 2021, 11:14De mi iskreno reci kakve ti sanse vidiš za grupu? Sve i da dodjemo do play offa tamo te cekaju takodje klubovi iz liga 5 i ostalih najjacih evropskih liga.bordobijeli je napisao/la: ↑24 jun 2021, 10:51Zasto ne?ElCartel11 je napisao/la: ↑24 jun 2021, 10:31Sta ste zapeli za tu Evropu toliko? To vi fol ocekujete neke grupne faze?![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Potpuno iste ekipe, samo je put šampiona drugačiji i vrijedniji.keli je napisao/la: ↑24 jun 2021, 11:21Ma već u trecem pretkolu bi bili veliki autsajderi, a evo i u drugom pretkolu nismo bas fino prosli... ne konta raja da su ovo iste ekipe sto su igrale kvale EL prethodnih godinaElCartel11 je napisao/la: ↑24 jun 2021, 11:14De mi iskreno reci kakve ti sanse vidiš za grupu? Sve i da dodjemo do play offa tamo te cekaju takodje klubovi iz liga 5 i ostalih najjacih evropskih liga.bordobijeli je napisao/la: ↑24 jun 2021, 10:51
Zasto ne?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Da,to su iste ekipe sto su i prethodni godina igrale ELkeli je napisao/la: ↑24 jun 2021, 11:21Ma već u trecem pretkolu bi bili veliki autsajderi, a evo i u drugom pretkolu nismo bas fino prosli... ne konta raja da su ovo iste ekipe sto su igrale kvale EL prethodnih godinaElCartel11 je napisao/la: ↑24 jun 2021, 11:14De mi iskreno reci kakve ti sanse vidiš za grupu? Sve i da dodjemo do play offa tamo te cekaju takodje klubovi iz liga 5 i ostalih najjacih evropskih liga.bordobijeli je napisao/la: ↑24 jun 2021, 10:51
Zasto ne?
I ja sam kada je ovo takmicenje tek napravljeno mislio da su do grupne faze sve ribarske ekipe i kontam eto nama lagane grupne faze

Ali onda vidim da 5 ekipa iz lige 5 nastupaju u ovome,i to u kvalifikacijama
Neka prodju ova 2 kola i dovoljno sto se mene tice za ovu godinu
Da smo prvaci bila bi skroz druga prica,ima li bi skoro pa sigurno grupnu fazu ovoga...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Iz liga petice ce biti po jedan klub i to koji budu htjeli igrati, neki uopšte nisu zainteresovani. Tako da nama treba biti cilj liga konferencija. Bili smo par puta na domak EL ovo je još korak slabije tako da ja mislim da mi pripadamo da igramo konferrencijsku ligu.ElCartel11 je napisao/la: ↑24 jun 2021, 11:14De mi iskreno reci kakve ti sanse vidiš za grupu? Sve i da dodjemo do play offa tamo te cekaju takodje klubovi iz liga 5 i ostalih najjacih evropskih liga.bordobijeli je napisao/la: ↑24 jun 2021, 10:51Zasto ne?ElCartel11 je napisao/la: ↑24 jun 2021, 10:31Sta ste zapeli za tu Evropu toliko? To vi fol ocekujete neke grupne faze?![]()
U kakvom svijetu vi zivite samo da mi je znati, ocekujuci neki rezultat u Evropi sa ovakvom ekipom, gdje se jos nije rijesilo oko zaostalih plata. Shvatite da trebaju velika ulaganja, zvalo se to LP, EL ili Konfer. Liga, svejedno za nas, nemamo mi ta sredstva, znanje, sistem i mentalitet za nesto vise. Treba taj X faktor, kojeg mi u BiH nemamo, ogromna je razlika izmedju nas i Zapada, odnosno shvatanja svega u zivotu pa tako i fudbala, ne ogromna, nego je to druga dimenzija, jednostavno nemamo iskustva igranja velikih i odlucujucih utakmica, nemamo igrace za nesto vise i ljude u ss i upravi. Djaba se nadate i mastate. U sustini je to djaba, a mi hocemo djabalukom uspjehe, ne ide to tako.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 24 jun 2021, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Bilosta, Dave, InatSilniBosanski, MaroonBjelave, r3m1, skoJaa, THEC, tutankamon1905 i 77 gostiju.