maxi konstantno fula ne 100% sanse (a bilo je i toga) al recimo neke sanse iz kosa gdje je u 90% situacija prazan gol i treba samo biti smiren i plasirati loptu u gol a on svaku nabije u tribine. nije kuyt zbog penala dobio tu ocjenu nego zbog trcanja i borbenosti. koliko je lopti samo prodao meireles juce pa niko ne kaze da je bio los jer i njega je bilo svuda na terenu.Liverpool8 je napisao/la:Torres sve vise i vise lici na sebe i juce je bio najbolji. Izgleda da je se pod Kennyijem probudiofera je napisao/la:gledam ocjene igraca juce torres i kuyt najbolji a cini mi se da su ovdje na forumu poslije jucerasnje utakmice upravo njih dvojicu pljuvali najvise a npr skrtela se niko nije sjetio a on je apsolutno najgori nas igrac ove sezone pogubio se lik totalno. u prvom poluvremenu sa lijeve strane nase odbrane koju su pokrivali glen i agger nije dosao ni jedan sut evertona sto dovoljno govori o tome kako su igrali. mozda dovođenje warnocka i nije tako lose kao sto mnogi misle jer glen bi se vratio na desnu stranu a kelly bi mogao igrati u sredini umjesto skrtela. ja mislim da bi cak i wilson igrao bolje od njega. ne znam kakva je ozljeda koju je juce pretrpio agger al ako je teza onda bez nekog pojacanja u odbrani ako nam skrtel i kyrgiakos budu igrali mogli bi mi lagano i ispasti....
Kuyt dobio dobru ocjenu samo zbog penala i ni zbog ceg vise. Mnogo je lopti pogubio i slabo ista probijao sa desne strane, isto takav je i Maxi bio. A o Skrtelu ne treba trositi reci koliko je los....
ok neko cijeni sminkere kao sto je maxi ja sam uvijek za igrace kao sto je kuyt. i da imamo 11 kuyta na terenu sigruno bi bili u top 4 tima u ligi.
da imamo dobro i pokretljivo krilo umjesto maxija bili bi mnogo bolji u ofanzivi juce on nije iskoristio nekoliko loših pasova odbrane evertona jer je spor i nedovoljno pokretljiv da presjece i onaj jedan koji mu je dodao savrseno neki od igraca evertona on zapuca ravno u golmana. ja bi njega ostavio u timu jer za back-up-a je savrsen. ne znam bas jel young najbolje rjesenje al kad bi dosao bilo bolji od ovih sto imamo ja bi bio sretan. i kad bi dosao samba, cahill ili dunn umjesto skrtela to bi bilo extra jer slovak ne zasluzuje da bude ovako standardan jer je grozan ove sezone a i prosle je bio prilicno los. ja ne bi trosio pare na napadaca jer imamo mi tu torresa a ima i igraca za koje je steta sto nece dobiti sansu ni kod kenny-a prije svega mislim na pacheca i babela. nama treba 2 pojacanja u odbrani i lijevi bek i desni stoper i 1 ili 2 pojacanja u veznom redu lijevo krilo i zadnji vezni.