FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sramota je samo 3500 članova, od toga je polovica izvan Sarajeva. Ali važno je sr.ti na sve, bez obzira bilo dobro ili loše.
-
- Kontakt:
+1NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:48To je to sto ce od mene dobiti ove godinefeniksptica je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:05Samo objaviti broj clanskih karti i broj prodati karti za derbi. Puno mi sebi uzimamo za pravo.
Dok ova uprava ne napusti klub ja necu feninga u fan shopu vise potrositi(osim ulaznice za utakmicu ako bude navijaca)
U to sam se zakleo
- ElCartel11
- Kontakt:
Povraca mi se od tih floskula vise yebo vas tito.feniksptica je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:05Samo objaviti broj clanskih karti i broj prodati karti za derbi. Puno mi sebi uzimamo za pravo.
Čuj previse si dajemo za pravo ako želimo yebene slike sa priprema, a neki nisu u marketingu ni za video culi izgleda. To im je strani pojam.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 23 jun 2021, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Kupis klub i svojim parama mozes da radis sta zelis.
Ovako, vi da Namovim parama odlucujete, hocete malo sutra
Ovako, vi da Namovim parama odlucujete, hocete malo sutra

Sada ,, navijači " pokazuju pravo lice. Ne navijaju za klub, nego za neke uprave. Ja sam uvijek kupovao člansku a razne uprave su se mijenjale. Niste ni ,, n " od navijača a sumnjam da ste uopšte navijači Sarajeva.

Ma kakvi navijaci, to su samo navijaci Husre i mahaci njegove zastave.
Ciljano evo vec dvije godine se pokusava nesta, ni oni sami ne znaju sta zele.
Ciljano evo vec dvije godine se pokusava nesta, ni oni sami ne znaju sta zele.
Ma mene strah da pojedinci ne pocnu cijepati clanske,hajde ovo sto nece kupovati maske, zastitu za mobitele nekako cemo i prezivjeti,ali ako krenu Švrakicevim stazama revolucije e to je zabrinjavajuće... 

- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Djipketa za direktora .
- AlfredNobel
- Kontakt:
Koga boli qurac hoćeš li ti ostavljati više marke u fan shopu ili nećeš. Ne navijaš valjda zbog Sabrine, Kasuma i kompanije.
Jeftino skupljanje 'salutanja' na izlizane trikove.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
I ne zanima me boli li ikoga quarc samo kazemAlfredNobel je napisao/la: ↑23 jun 2021, 22:39Koga boli qurac hoćeš li ti ostavljati više marke u fan shopu ili nećeš. Ne navijaš valjda zbog Sabrine, Kasuma i kompanije.
Ja cu uvijek voliti klub,ali lopovima iz uprave da punim đepove necu
Ako puste publiku otici cu i uzeti kartu i nista vise od mene a ko hoce neka im puni dzepove
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2021, 22:58I ne zanima me boli li ikoga quarc samo kazemAlfredNobel je napisao/la: ↑23 jun 2021, 22:39Koga boli qurac hoćeš li ti ostavljati više marke u fan shopu ili nećeš. Ne navijaš valjda zbog Sabrine, Kasuma i kompanije.
Ako puste publiku otici cu i uzeti kartu i nista vise od mene a ko hoce neka im puni dzepove
Ja svake godine uzmem clansku i od 2015poceo sam sa sezonskim kartama
I svake godine najmanje 2 artikla iz ponude
Dolazim svaku utakmicu na istok,ne bitno da li radni dan,protiv Celtica ili Sloge Gornje Crnjelovo.Nije bitno da li +40 ili -20.Ne bitno da li smo 6.ili 1. ja sam uvijek tu
Znaci svaka domaca utakmica+Grbavica+Otoka
A ovi sto najvise nesto se.ru nikad stadiona u zivotu vidjeli nisu,niti su prisli fan shopu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nikom ti ne puniš džepove, mani se te dječije i ublehaške priče. Dohavizajte se ljudi, pišete kao desetogodišnjaci.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2021, 22:58I ne zanima me boli li ikoga quarc samo kazemAlfredNobel je napisao/la: ↑23 jun 2021, 22:39Koga boli qurac hoćeš li ti ostavljati više marke u fan shopu ili nećeš. Ne navijaš valjda zbog Sabrine, Kasuma i kompanije.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ode i NajvecaRadosti... Crne slutnje su se obistinile, gasimo se
jbg, hvala vam na svemu do sada !!!

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Opet si zaboravio da promijeniš profilNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2021, 23:03NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2021, 22:58I ne zanima me boli li ikoga quarc samo kazemAlfredNobel je napisao/la: ↑23 jun 2021, 22:39Koga boli qurac hoćeš li ti ostavljati više marke u fan shopu ili nećeš. Ne navijaš valjda zbog Sabrine, Kasuma i kompanije.
Dolazim svaku utakmicu na istok,ne bitno da li radni dan,protiv Celtica ili Sloge Gornje Crnjelovo.Nije bitno da li +40 ili -20.Ne bitno da li smo 6.ili 1. ja sam uvijek tu
A ovi sto najvise nesto se.ru nikad stadiona u zivotu vidjeli nisu,niti su prisli fan shopu

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hahahajaj joj segeee likaa 

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
MortemHz je napisao/la: ↑23 jun 2021, 23:10Opet si zaboravio da promijeniš profilNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2021, 23:03NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2021, 22:58
I ne zanima me boli li ikoga quarc samo kazem
A ovi sto najvise nesto se.ru nikad stadiona u zivotu vidjeli nisu,niti su prisli fan shopu![]()

Ode donidon, ode najvecaradost, nema antikloca,nestaje i kross, crni dani se nadvise...
Pa bar one maske da smo prodali, ali kasno je vec...

- ElCartel11
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑23 jun 2021, 23:10Opet si zaboravio da promijeniš profilNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2021, 23:03NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2021, 22:58
I ne zanima me boli li ikoga quarc samo kazem
A ovi sto najvise nesto se.ru nikad stadiona u zivotu vidjeli nisu,niti su prisli fan shopu![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- feniksptica
- Kontakt:
Pa neke stvari treba kritikovati. Ali neke stvari su uzele maha i to uveliko. Nista mi ne znaci slika s priprema. Vise ce mi znacit ako se oni dobro pripreme pa odigraju utakmicu kako treba. Da smo mi doveli nekog super igraca il da je nova oprema pa da mi bude zao za slike. Ovako ljude treniraju, objavili da ce bit utakmica.ElCartel11 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 22:22Povraca mi se od tih floskula vise yebo vas tito.feniksptica je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:05Samo objaviti broj clanskih karti i broj prodati karti za derbi. Puno mi sebi uzimamo za pravo.
Čuj previse si dajemo za pravo ako želimo yebene slike sa priprema, a neki nisu u marketingu ni za video culi izgleda. To im je strani pojam.
Postavit ce slike s utakmice isjecke i to je to sto nam i treba od priprema.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Necu fkt da se raspravljam sa djecom
Ovdje ocigledno cim imas drugacije misljenje svima smeta...
Sprdajte se vi samo
Ovi sto najvise prozivaju i vrijedjaju druge bez potrebe prosjek im 3 utakmice po sezoni
Cast pojedincima ovdje,mogu ih mozda 3 nabrojati
Svi lafo "Idem idem" a prosjecna posjeta ne dize se sa 4000
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Lecler, MSOZ101, riki46, samoFKS, spezial, Tarapi, Varijantas8 i 59 gostiju.