A sta radi direktor marketinga? Fati se tel i slikaj!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Za sve lose sto se radi,jednostavno samo kazes kupite sebi klub pa radite kako hoceteMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:03Kupite sebi klub, pa objavljujte slike. Kupite sebi klub, pa dugujte igračima plate. Kupite sebi klub, pa prospite 13 bodova prednosti.
Broj članskih karti višestruko veći od bilo kojeg drugog kluba u BiH, oborili rekord. Željezničar kao drugi najveći bosanski klub je imao 1.600 prošle godine, ove neće ići iznad hiljadu dok mi imamo skoro 3.500.feniksptica je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:05Samo objaviti broj clanskih karti i broj prodati karti za derbi. Puno mi sebi uzimamo za pravo.
Ako ti se gleda, imas od prije dvije godine. Tatar i Rahamnovic su jos tu
+100MortemHz je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:19Broj članskih karti višestruko veći od bilo kojeg drugog kluba u BiH, oborili rekord. Željezničar kao drugi najveći bosanski klub je imao 1.600 prošle godine, ove neće ići iznad hiljadu dok mi imamo skoro 3.500.feniksptica je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:05Samo objaviti broj clanskih karti i broj prodati karti za derbi. Puno mi sebi uzimamo za pravo.
Može biti veći broj ali tako je generalno na balkanu pa nismo ni mi ništa drugačiji, jedino je Hajduk izuzetak što važi i za posjetu. Karte se nisu prodavale za derbi već poslije derbija, minus pola dana a i to su uspjeli zajebati kada je 100 ljudi kući otišlo. Online prodaja tek sljedeće sedmice, isto tako poslije derbija.
Izgubio si titulu sa 100 bodova prednosti i nemaš uspjeha u europi da privučeš recimo 5 hiljada članova.
Vratili smo klub na mjesto koje mu je i pripadalo tokom historije ali ovo može i mora milion puta bolje.
One ulaznice bi bolje moscanica organizovala, i onih 700 je previse.MortemHz je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:19Broj članskih karti višestruko veći od bilo kojeg drugog kluba u BiH, oborili rekord. Željezničar kao drugi najveći bosanski klub je imao 1.600 prošle godine, ove neće ići iznad hiljadu dok mi imamo skoro 3.500.feniksptica je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:05Samo objaviti broj clanskih karti i broj prodati karti za derbi. Puno mi sebi uzimamo za pravo.
Može biti veći broj ali tako je generalno na balkanu pa nismo ni mi ništa drugačiji, jedino je Hajduk izuzetak što važi i za posjetu. Karte se nisu prodavale za derbi već poslije derbija, minus pola dana a i to su uspjeli zajebati kada je 100 ljudi kući otišlo. Online prodaja tek sljedeće sedmice, isto tako poslije derbija.
Izgubio si titulu sa 100 bodova prednosti i nemaš uspjeha u europi da privučeš recimo 5 hiljada članova.
Vratili smo klub na mjesto koje mu je i pripadalo tokom historije ali ovo može i mora milion puta bolje.
A zato znaci ne objavljuju
holyman je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:30One ulaznice bi bolje moscanica organizovala, i onih 700 je previse.MortemHz je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:19Broj članskih karti višestruko veći od bilo kojeg drugog kluba u BiH, oborili rekord. Željezničar kao drugi najveći bosanski klub je imao 1.600 prošle godine, ove neće ići iznad hiljadu dok mi imamo skoro 3.500.feniksptica je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:05Samo objaviti broj clanskih karti i broj prodati karti za derbi. Puno mi sebi uzimamo za pravo.
Uvijek ce mi ostati u sjecanju, narucim je, dobijemo derbi, pred duplom krunom smo, a ona meni stigne kad smo prokockali titulu i borac nam na +4 otisao. Bolje da nikako nisu ni slali
Ma ovo što mi je rak rana, to sam i naveo jbg.Sanchez1987 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:17Za sve lose sto se radi,jednostavno samo kazes kupite sebi klub pa radite kako hoceteMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:03Kupite sebi klub, pa objavljujte slike. Kupite sebi klub, pa dugujte igračima plate. Kupite sebi klub, pa prospite 13 bodova prednosti.![]()
![]()
Nece biti prijenos, barem tako pise, zatvoreno za javnost.NisamInSajder je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:22Ako ti se gleda, imas od prije dvije godine. Tatar i Rahamnovic su jos tu.
Ali fakat, pogledaj rad Osijeka. Sa svakog treninga po 6-7 slika, video sa treninga svakog dana. I onda hajde stisni, pa ne kupi nesto iz njihovog fan shopa ili ne dadni im podrsku,tj. kad klub uradi nesto da priblizi navijace klubu, tada ce i navijaci pogurati klub, sto novcano sto podrskom. Pa onda dosao Nejasmic u Osijek, pet objava samo o njemu, prvo objava kako je dosao, pa onda vijest sa zvanicne, pa slika sa saigracima sa treninga, pa video sa treninga sa izjavama itd. Evo danas su imali prijateljsku utakmicu, prenos na YT. Sad se pitam da li ce biti na Bordo TVu prenos utakmice sa Slobodom?
Kupis upravljačka prava i dizeš sve na veci level...MortemHz je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:19Broj članskih karti višestruko veći od bilo kojeg drugog kluba u BiH, oborili rekord. Željezničar kao drugi najveći bosanski klub je imao 1.600 prošle godine, ove neće ići iznad hiljadu dok mi imamo skoro 3.500.feniksptica je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:05Samo objaviti broj clanskih karti i broj prodati karti za derbi. Puno mi sebi uzimamo za pravo.
Vanja8 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:39Kupis upravljačka prava i dizeš sve na veci level...MortemHz je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:19Broj članskih karti višestruko veći od bilo kojeg drugog kluba u BiH, oborili rekord. Željezničar kao drugi najveći bosanski klub je imao 1.600 prošle godine, ove neće ići iznad hiljadu dok mi imamo skoro 3.500.feniksptica je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:05Samo objaviti broj clanskih karti i broj prodati karti za derbi. Puno mi sebi uzimamo za pravo.
Vratili smo klub na mjesto koje mu je i pripadalo tokom historije ali ovo može i mora milion puta bolje.![]()
![]()
Broj clanova i vise nego dobarfeniksptica je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:05Samo objaviti broj clanskih karti i broj prodati karti za derbi. Puno mi sebi uzimamo za pravo.