FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Cimirot na apartima. Covjek bio najbolji kod nas a ne sjecam se da je golove davao. Tacno ovdje pisu vecinom trenutno namracnije osobe, i treba se odmaknuti od njih. Previse negativno zrace.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vala i Buskec u Barseloni, je svake sezone odmah tu u par golovai asistencija iza Mesija..
Bordo bijeli za život cijeli!!
-
- Kontakt:
Marko Docić ima ogroman kontinuitet nastupa u njihovoj ligi od punih 5 sezona, što mu je velika prednost, kad ih vec porediš. Adukor kada je imao kontinuitet nastupa (jesen 2017 - decembar 2018) bio je odličan.Odigrao je preko 40 utakmica, dao 3 gola i imao nekoliko asistencija, od kojih je jedna Handžiću protiv Atalante.U prošloj sezoni, dobio je neki kontinuitet tek sredinom proljetnog dijela i korektno odigrao svoje.Ja bi volio da ostane i da ga Goran koristi jedino na zadnjem veznom.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2021, 16:56Marko Docic,ZADNJI VEZNI Cukarickog u puno jacoj ligi od nase ove sezone je imao u 24 nastupa,4 gola i 7 asistencijacookiech je napisao/la: ↑23 jun 2021, 15:54Jel i kada golmane gledas, gledas koliko su golova zabili i asistirali?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2021, 13:03
Adukor ove sezone u ligi+kup
21 utakmica
0 golova
0 asistencija
Bas nista ne doprinosi igri
Jos je stranac i ima 28-29 godina
Sto se mene tice,ne bi se zalio da Faruk Hodzic ili Tino zauzmu njegovo mjesto i ako ostane![]()
E to se zove pravi zadnji vezni,i volio bi vise nego ista da mi imamo takovg u ekipi
Uporedite statistiku tog momka i statistiku Adukora koji ima 0 golova 0 asistencija,a nastupa za jaci klub u slabijoj ligi
A igraju na istoj poziciji i isto godina imaju
Pa ja znam stopere koji imaju u 20 nastupa 5+ golova i koju asistenciju
Ok,Adukor jeste solidan ali sada da se dize kao da je Rijkaard ovu polusezonu bio
Nija vala!
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 23 jun 2021, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
Marko Docic je igrao vise cm, idiotluk
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- 19BordoBijeli46
Sta ces sve cuti ovdje.
Ocjenjuje se DMF po golovima i asistencijama.
Ocjenjuje se DMF po golovima i asistencijama.

A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
-
- Kontakt:
Ja nisam negativan brat mojfeniksptica je napisao/la: ↑23 jun 2021, 17:08Cimirot na apartima. Covjek bio najbolji kod nas a ne sjecam se da je golove davao. Tacno ovdje pisu vecinom trenutno namracnije osobe, i treba se odmaknuti od njih. Previse negativno zrace.
Ja cak uvijek pokusavam biti sto pozitivniji
Ali pogledajmo stvari malo realno,znam ja da se igraci ne gledaju samo po golovima i asistencijama
Ali realno Adukor nista ne doprinosi igri,jedino sto zaustavi par protivnicki napada i to je sve
Kod Andreja je skroz druga stvar,Andrej namjesti bez broj golova u sezoni,on me dosta podsjeca na Cimirota igrom
Adukor da radi ono isto sto i Andrej ja ne bi nista lose rekao
Ali neki ovdje dizu prosjecne igrace kao da su neznam ti sta...I onda kada lose odigraju ti sto au ih dizali onda ih najvise pljuju...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ne izmisljaj molim te drug
Od 18 utakmica,17 odigrao na CDM i 1 na CM
I u toj 1 na CM nije nista uradio
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 17:14Sta ces sve cuti ovdje.
Ocjenjuje se DMF po golovima i asistencijama.![]()
Niko to nije rekao,procitajte fino
Rekao sam da u poredjenju na druge CDM,Adukor nista ne doprinosi.Ne samo u smislu gola i asis.vec u smislu borbenosti,brzine,prodora i ostalo
Nisam ja sad rekao npr.da su Andrej ili Cimirot losi
Andrej dosta doprinosi igri,ali Adukor bas malo
Ovo je moje misljenje i vidjenje stvari
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
To je tačno, jer je Đokanović Busquets za Adukora. Iskreno samo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2021, 17:2619BordoBijeli46 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 17:14Sta ces sve cuti ovdje.
Rekao sam da u poredjenju na druge CDM,Adukor nista ne doprinosi.Ne samo u smislu gola i asis.vec u smislu borbenosti,brzine,prodora i ostalo
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Imao je DMC više nego DMF rolu, nešto kao Đokanović. Dok je Adukor imao povučenu prema stoperima.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2021, 17:23Ne izmisljaj molim te drug
Od 18 utakmica,17 odigrao na CDM i 1 na CM
I u toj 1 na CM nije nista uradio
Dvije različite pozicije, iako je na DMF .
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Nije on postigao niti jedan gol za Sarajevo. Ne znam je li u karijeru ukupno 5 golova dao. Znam da je za Standard zabio gol činu s 25/30 metara.feniksptica je napisao/la: ↑23 jun 2021, 17:08Cimirot na apartima. Covjek bio najbolji kod nas a ne sjecam se da je golove davao. Tacno ovdje pisu vecinom trenutno namracnije osobe, i treba se odmaknuti od njih. Previse negativno zrace.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- 19BordoBijeli46
Da,ali ne moze se mjerit igrac koji je npr. DMF po golovima i asistencijama.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2021, 17:2619BordoBijeli46 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 17:14Sta ces sve cuti ovdje.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
-
- Kontakt:
Sportske ba pišu da se Borac pojačava sa nekim napadačem, koji ima ogromno internacionalno iskustvo.
Koga boli **** sta borac radiHistoricar je napisao/la: ↑23 jun 2021, 17:51Sportske ba pišu da se Borac pojačava sa nekim napadačem, koji ima ogromno internacionalno iskustvo.
+1000alacious je napisao/la: ↑23 jun 2021, 17:53Koga boli **** sta borac radiHistoricar je napisao/la: ↑23 jun 2021, 17:51Sportske ba pišu da se Borac pojačava sa nekim napadačem, koji ima ogromno internacionalno iskustvo.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Jes, ako je "bez broj" jednako 3, od toga jednu asistenciju ima kao desni bek, a dvije kao zadnji vezni ! Ukupno 3 u dresu Sarajeva.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2021, 17:21Ja nisam negativan brat mojfeniksptica je napisao/la: ↑23 jun 2021, 17:08Cimirot na apartima. Covjek bio najbolji kod nas a ne sjecam se da je golove davao. Tacno ovdje pisu vecinom trenutno namracnije osobe, i treba se odmaknuti od njih. Previse negativno zrace.
Ja cak uvijek pokusavam biti sto pozitivniji
Ali pogledajmo stvari malo realno,znam ja da se igraci ne gledaju samo po golovima i asistencijama
Ali realno Adukor nista ne doprinosi igri,jedino sto zaustavi par protivnicki napada i to je sve
Kod Andreja je skroz druga stvar,Andrej namjesti bez broj golova u sezoni,on me dosta podsjeca na Cimirota igrom
Adukor da radi ono isto sto i Andrej ja ne bi nista lose rekao
Ali neki ovdje dizu prosjecne igrace kao da su neznam ti sta...I onda kada lose odigraju ti sto au ih dizali onda ih najvise pljuju...
P.S. Djokanovic je za mene Tito, samo dokazujem da golvi i asistencije nisu mjerilo za ovu poziciju !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Lazu majku Him njihovu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2021, 16:51****:Sarajevo je najbolji bosanskohercegovacki klub!
Sabrinin portal. Placen.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Borac dovodi, a mi pucamo po šavovima.alacious je napisao/la: ↑23 jun 2021, 17:53Koga boli **** sta borac radiHistoricar je napisao/la: ↑23 jun 2021, 17:51Sportske ba pišu da se Borac pojačava sa nekim napadačem, koji ima ogromno internacionalno iskustvo.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ziljkic, Zakaric svi hoce da idu nakon LS. koga to Borac doveo ? Milan Vusurovic , Amar Begic i Nikola Cetkovic . jedan iz Zelje Banja Luka, onda Mladost i Radnik. 

- AlfredNobel
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, iliyaa8, JavierBosnia, PapakIzSa, plisek, riki46, USB, Varijantas8 i 76 gostiju.