Kazem al ne srozavam time klubSanchez1987 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 14:45A ne kazes nista za ublehe iz kluba koje dovedu,Cmilju,susica,zidana,lazica itd,sve koji su samo za rehabilitacije kakve.feniksptica je napisao/la: ↑23 jun 2021, 14:35Ovakve neke uvrede i zajebancije na racun kluba ne mogu smislit ni navijaci drugih ekipa…
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
BOT (ponude u inbox)
Ne napadamo mi titulu, rekose fino da je ambicija borba za EvropuHistoricar je napisao/la: ↑23 jun 2021, 12:19Ok, ako se sa Farukom Hodžićem (2003 godište) umjesto Adukora može napasti titula, nije problem.Nisam siguran da će konkurent Borac baš pružiti toliku priliku djeci naredne sezone, a Maksimović najavljuje da im uskoro dolaze novi kapitalci.Vidjecemo, živi bili pa vidjeli.

BŽKŠ
-
- Kontakt:
Pa bas sa tim uprava srozava klub,a ne ti,ja ili bilo ko drugi sto samo napise sto je vec uradjeno.feniksptica je napisao/la: ↑23 jun 2021, 14:51Kazem al ne srozavam time klubSanchez1987 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 14:45A ne kazes nista za ublehe iz kluba koje dovedu,Cmilju,susica,zidana,lazica itd,sve koji su samo za rehabilitacije kakve.feniksptica je napisao/la: ↑23 jun 2021, 14:35Ovakve neke uvrede i zajebancije na racun kluba ne mogu smislit ni navijaci drugih ekipa…
-
- Kontakt:
5 izmjena ostaje do kraja 2022NisamInSajder je napisao/la: ↑23 jun 2021, 14:40Zna li neko da li ce i u narednoj sezoni na klupi sjediti 9 igraca i da li ce biti 5 izmjena ?
Iskreno,nadam se da ce i poslije toga ostati ovo pravilo
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

https://www.transfermarkt.com/vladimir- ... ler/487210
Ne znam da li ih je neko spominjao ali ja bih obojicu probao dovesti na posudbu pa onda mozda i zavrsiti neki ugovor nakon isteka posudbe kao sto se moglo sa Serbecicem
Nikolić bi bio baš gomilanje desnih bekova. Imaju tu Oremuš,Ševelj,Heba i Šabanović. Čak mislim da su nam jedan od Šabanovića i Hebe višak, ako ne i oba. Za Bradonjica podrzavam.pitartz je napisao/la: ↑23 jun 2021, 15:41https://www.transfermarkt.com/nemanja-n ... ler/522260
https://www.transfermarkt.com/vladimir- ... ler/487210
Ne znam da li ih je neko spominjao ali ja bih obojicu probao dovesti na posudbu pa onda mozda i zavrsiti neki ugovor nakon isteka posudbe kao sto se moglo sa Serbecicem
Jel i kada golmane gledas, gledas koliko su golova zabili i asistirali?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2021, 13:03Adukor ove sezone u ligi+kupElCartel11 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 12:56Ebes Adukora i onako nije nikakva prevaga na terenu. A stranac. Isto ko Velkoski kojem smo eto produzili ugovor i samo uprava zna zasto.
21 utakmica
0 golova
0 asistencija
Bas nista ne doprinosi igri
Jos je stranac i ima 28-29 godina
Sto se mene tice,ne bi se zalio da Faruk Hodzic ili Tino zauzmu njegovo mjesto i ako ostane

YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Impresivno, največi i najtrofejniji klub u državi, sa najviše navijača, budžetom, uslovima.....treba da se bori za Evropu, u sezoni u kojoj imaš maltene samo jedan ozbiljan klub, kao konkurenta za tituluJVVVST je napisao/la: ↑23 jun 2021, 14:53Ne napadamo mi titulu, rekose fino da je ambicija borba za EvropuHistoricar je napisao/la: ↑23 jun 2021, 12:19Ok, ako se sa Farukom Hodžićem (2003 godište) umjesto Adukora može napasti titula, nije problem.Nisam siguran da će konkurent Borac baš pružiti toliku priliku djeci naredne sezone, a Maksimović najavljuje da im uskoro dolaze novi kapitalci.Vidjecemo, živi bili pa vidjeli.![]()

Meni je on sasvim solidan i pored toga sto je stranac.
S druge strane od svih stranaca kod nas jedino bi mi bilo zao ako Fanimo ode, ovi ostali ili nisu potrebni ili ih ne bi toliko tesko bilo zamijeniti.
-
- Kontakt:
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Marko Docic,ZADNJI VEZNI Cukarickog u puno jacoj ligi od nase ove sezone je imao u 24 nastupa,4 gola i 7 asistencijacookiech je napisao/la: ↑23 jun 2021, 15:54Jel i kada golmane gledas, gledas koliko su golova zabili i asistirali?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2021, 13:03Adukor ove sezone u ligi+kupElCartel11 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 12:56Ebes Adukora i onako nije nikakva prevaga na terenu. A stranac. Isto ko Velkoski kojem smo eto produzili ugovor i samo uprava zna zasto.
21 utakmica
0 golova
0 asistencija
Bas nista ne doprinosi igri
Jos je stranac i ima 28-29 godina
Sto se mene tice,ne bi se zalio da Faruk Hodzic ili Tino zauzmu njegovo mjesto i ako ostane![]()
E to se zove pravi zadnji vezni,i volio bi vise nego ista da mi imamo takovg u ekipi
Uporedite statistiku tog momka i statistiku Adukora koji ima 0 golova 0 asistencija,a nastupa za jaci klub u slabijoj ligi
A igraju na istoj poziciji i isto godina imaju
Pa ja znam stopere koji imaju u 20 nastupa 5+ golova i koju asistenciju
Ok,Adukor jeste solidan ali sada da se dize kao da je Rijkaard ovu polusezonu bio
Nija vala!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Cuj to...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2021, 16:51****:Sarajevo je najbolji bosanskohercegovacki klub!
A fakat kad citas forum ne bi se reklo, eto kad nam se @dindon odrekao kluba...

YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, Arhitekt, Babuka31, BeHighirly, Benko123, bhfanatic14, boki86, Bosniacum Lilium, CentarsutNaClanak921, Confiance, Dadox, ErosViverosViv, Fouzi1, gh0stHZ, Hare1991, HyperOS, insimadop, Inspiracija, J1897, Jadnimi, JimmyPage, johntravolta123, JuricaSpindl, Kaunas, Kockoglavi, Lavcina, LegendKiller, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, mercurial, mohz1987, muhamedhulk, napoleon72, NazorUso, Oerde, perodeformero, PingoFTW, Posejdon, Rauber33, rimljanin90, Rodman, SAMO BORDO, seha77, selver79, siroliver69, skoJaa, strahmeipomisliti, strucnjak9, Taree, tuitamo, ubipara, unityvillage, USB, Varijantas8, Zagor, zagorski, Zeko87 i 488 gostiju.